Wkinl

Hoe om te gaan met echtscheiding van je ouders

Dus, zijn je ouders splitsen? Hier zijn een paar tips om u te helpen door.

Stappen

Hoe om te gaan met echtscheiding van je ouders. Eerst begrijpen dat niets van wat er gebeurt tussen je ouders is jouw schuld.
Hoe om te gaan met echtscheiding van je ouders. Eerst begrijpen dat niets van wat er gebeurt tussen je ouders is jouw schuld.
 1. 1
  Eerst begrijpen dat niets van wat er gebeurt tussen je ouders is jouw schuld. Soms, ondanks de beste bedoelingen en inspanningen, twee mensen kunnen gewoon niet dingen te laten werken. Soms zijn mensen niet hard genoeg aan werken. Maar wat maakt ze komen tot het besef dat het niet kan werken, is er niets dat je had kunnen doen om de situatie te veranderen en je kunt niet van gedachten veranderen niet.
 2. 2
  Realiseer je dat de kansen van je ouders weer samen te komen zijn zeer slank.
 3. 3
  Eisen bezoekrecht. Het is erg belangrijk om op te groeien met twee ouders in je leven.
 4. 4
  Zoek iemand in vertrouwen te nemen. (Een goede vriend, bijvoorbeeld).
 5. 5
  Praten met iemand, zoals een adviseur zal u helpen een hoop. Counselling kan vaak op school worden aangeboden.
 6. 6
  Neem de tijd in de dag om rustig te ontspannen en je hoofd leeg van negatieve gedachten.
 7. 7
  Als de dingen gewelddadig, niet tussen komen. Ring de politie.
 8. 8
  Soms kunt u vent uit een hoop negativiteit door het doen van een naschoolse activiteit. Zorg ervoor dat je beide ouders betalen voor dit. Als men betaalt voor het, dat kan argumenten veroorzaken.
 9. 9
  Eisen dat je up to date gehouden. Ook al is dit tussen je ouders, dit direct effect je.
 10. 10
  Soms kunt u de mogelijkheid om ze weer bij elkaar door hoe ze je vertellen vertellen. Als een van de ouders zegt dat ik vertrek, en dit keer voor goed!, Is er een kans dat ze weer bij elkaar te krijgen, want dingen kunnen worden gezegd in de hitte van het moment. Echter, als ze rustig zitten je naar beneden en vertel je Schat, ik en je vader / moeder hebben besloten uit elkaar. We zijn zo spijt, zijn ze waarschijnlijk nooit veranderen.
 11. 11
  Soms gewoon een goede huilbui kan je beter te voelen. Weet gevoelens opgekropt NIET te houden.
 12. 12
  En tot slot, erkennen het feit dat je ouders andere mensen zouden kunnen vinden.

Tips

 • Als een van je ouders is grof, zich ervan bewust dat dit is de eerste prioriteit. Hulp krijgen.
 • Laat jezelf niet uitgegroeid tot de volwassene in de nieuwe woonsituatie. Neem verantwoordelijkheid en help je familie, maar laat ze niet leunen op je te veel.
 • Ook al ben je ouders elkaar niet meer liefhebben, of men niet meer dat ze nog steeds van je de ander liefhebben.
 • Hou van je ouders, ongeacht wat de beslissing die ze maken. Vergeet niet, zal je op een dag het leven keuzes die ze misschien niet willen en kunnen ze leiden tot ongemak en - u zult hun begrip willen en te ondersteunen dan net alsof ze nodig hebben van u nu.
 • Denk nooit dat de echtscheiding is jouw schuld. Het is niet.
 • Niet ooit te schamen van een echtscheiding in uw familie. Helaas, echtscheidingen zijn nu dan langdurige huwelijken vaker voor, zodat u wellicht weet veel kinderen op school waarvan de ouders zijn ook gescheiden.
 • Hoewel het uiteindelijk de beslissing van je ouders, de scheiding doet beïnvloeden je, dus je stem te horen. Soms al je ouders nodig hebben is een andere persoon om ze te laten beseffen dat ze nog steeds verliefd. Echter, accepteren dat het niet uitmaakt wat je doet of zegt je ouders kan een punt hebben bereikt waar vertrouwen is gebroken en geen bedrag van praten of begeleiding zal het probleem op te lossen. Weet dat je niet de oorzaak zijn en alleen maar omdat ze kunnen niet samen leven betekent niet dat ze niet van je houden. Vele malen ouders krijgen eigenlijk samen beter niet wonen in hetzelfde huis.
 • Geloof het of niet, praten met een vertrouwenspersoon zal een hoop emoties die bleven misschien verschansten zich binnenin je, emoties die misschien barstte op latere leeftijd en zorgde dat je irrationele dingen te doen ontketenen.
 • Een manier om te vertellen als je ouders een kans hebben op het krijgen van weer bij elkaar is hoe ze aankondigen. Als beide ouders zijn in diepe gedachte voor meerdere dagen, en beide zitten in de woonkamer om u te vertellen dat "Schat, het spijt me, maar ik en je moeder zijn splitsen" of iets in de trant van een zeer lage, kalme stem, waarschijnlijk je ouders zijn nooit veranderen. Maar, als je ouders zijn ruzie en een van hen zegt iets in de trant van "Ik ben nooit meer tegen je spreekt, vertrek ik voorgoed, deze keer" en stormen uit, heb je een betere kans omdat je ouders was boos wanneer hij of zij dat, en woede zorgt ervoor dat mensen extreem zijn gezegd.
 • Je emoties te uiten en krijgen ze uit uw systeem. Dit kan u helpen omgaan met echtscheiding.
 • Begrijp dat waarschijnlijk ergens in de toekomst uw moeder of vader kan trouwen met een andere persoon. Verwacht niet dat wat er te soepel gaan de hele tijd. En wie weet? Misschien zult u daadwerkelijk wilt uw nieuwe stiefouder! Hoe dan ook, iedereen weet dat niemand uw oorspronkelijke ouder zal vervangen.
 • Wees dankbaar je nog een gezin. Het lijkt misschien gebroken, maar alle onderdelen aanwezig zijn. Het zal allemaal wel goed.

Waarschuwingen

 • Drugs en / of alcohol zal niet helpen omgaan met deze situatie. Zij maakt het alleen maar erger. Drugs zijn NOOIT het antwoord.
 • Stiefouders misschien niet stoppen met vechten zo gemakkelijk als je natuurlijke ouders. Gevechten tussen hen zijn makkelijker opgelost door te wachten op hulp.
 • Soms na een echtscheiding bij een van de ouders beweegt uit en je om de beurt een bezoek aan elk van hen, kunnen er problemen ontstaan. Een ouder kan je vragen stellen over hoe de andere ouder aan het doen is en verwachten dat je een boodschapper of een spion te zijn. Ook kan een van de ouders slecht praten of zeggen onware dingen over de andere ouder. Als dit het geval is, moet u beiden om te praten over hoe je je voelt.