Wkinl

Hoe je je man te verlaten

Het maken van de beslissing om uw man te verlaten is het leven verandert en er zijn verschillende factoren te overwegen, zeker als er kinderen bij betrokken. In 2008, het internationale tarief van echtscheiding varieerde van 21% in Italië tot 57% in Spanje. De globale gemiddelde schat dat meer dan 43% van alle huwelijken eindigt in een scheiding. In een AARP enquête, vrouwen boven de leeftijd van 40 initiëren 66% van de echtscheidingen. Er zijn een aantal dingen in gedachten te houden bij het kiezen van uw man te verlaten.

Stappen

Hoe je je man te verlaten. Bepaal het verlaten van het huwelijk is wat je echt wilt.
Hoe je je man te verlaten. Bepaal het verlaten van het huwelijk is wat je echt wilt.
 1. 1
  Bepaal het verlaten van het huwelijk is wat je echt wilt. Het tijdschema op deze varieert en het kan enkele jaren duren om eindelijk comfortabel geworden om het te beëindigen.
 2. 2
  Houd uw beslissing voor jezelf. Het kan moeilijk zijn, maar deze stap kan van vitaal belang zijn op vele manieren. Het verlaten van een huwelijk kan een explosieve situatie zijn en blijven rustig zal u toestaan ​​dat de tijd voor te bereiden en vast te stellen jezelf voordat je daadwerkelijk de deur uit lopen. Vertel het maar enkele, dicht mensen die uw beslissing te ondersteunen.
 3. 3
  Het opzetten van een aparte bankrekening. Dit is vooral lastig voor stay-at-home moeders die niet buiten inkomen kan hebben, maar met wat geld gespaard zal je helpen vooruit te komen op een betere financiële basis.
 4. 4
  Kijk voor woningbouw. Als u het verlaten van de echtelijke woning, is het belangrijk om een ​​nieuwe plek om te wonen te vinden. In sommige gevallen, tijdelijk verblijft met andere mensen kan nuttig zijn, maar op de lange termijn, zal je nodig hebt om huisvesting te vinden die je kunt veroorloven.
 5. 5
  Organiseer uw papierwerk. Gedurende een huwelijk, zal je veel belangrijke documenten, zoals papieren met betrekking tot uw hypotheek, auto en pensioenplannen, onder anderen ophopen. Zorg ervoor dat u een kopie van deze documenten sinds het pand in kwestie een probleem in de echtscheiding zou kunnen zijn.
 6. 6
  Contact opnemen met een scheidingsadvocaat. Een echtscheiding is kostbaar en tijdrovend, dus u kunt wensen om te shoppen voor een prijs die u zich kunt veroorloven, zeker als je denkt dat het zal een uitgesponnen proces zijn.
 7. 7
  Pak je spullen. U kunt ervoor kiezen om te beginnen met de kleinere, minder voor de hand liggende items of je kan besluiten om alles te doen in een dag. Je moet bepalen wat de veiligste aanpak is voor uw situatie.
 8. 8
  Afscheid nemen. Misschien heeft u uw echtgenoot u gezegd hebben verlaten of het kan komen als een complete verrassing. Zelfs als je weet dat je de juiste beslissing hebt gemaakt, kan deze laatste stap de moeilijkste emotioneel zijn.

Tips

 • Het kan nodig zijn om uw spullen op te slaan in een opslageenheid als u tijdelijk verblijft met anderen. U kunt opslagfaciliteiten die flexibele tariefplannen en verhuren duur te vinden.
 • Als u kinderen hebt, probeer dingen zo normaal mogelijk. Het maken van de overgang van een familie om een ​​een-ouder huishouden kan worden belasten, vergeet niet om uw kinderen te praten openlijk over hun gevoelens.

Waarschuwingen

 • Blijf niet in een eigen land gewelddadige omgeving. Er zijn bureaus in elk land die beschikbaar zijn om te helpen vrouwen en kinderen veilig achterlaten bedreigende situaties zijn. Deze bureaus zijn ook in staat om u te helpen de werkgelegenheid te lokaliseren, huisvesting, en kan voorzien basisinrichting om u te helpen opnieuw te beginnen.
 • Nooit geworden fysiek gewelddadig met uw echtgenoot. De juridische gevolgen zal je niet helpen in de echtscheiding. Kalm blijven ten koste van alles.
 • Wees niet destructief met de bezittingen van uw echtgenoot. Hij kan proberen om u te betalen voor de schade die in de echtscheiding of druk juridische aanklacht tegen je.
 • Nooit ruzie of vechten in het bijzijn van kinderen die mogelijk in de woning.
 • Niet doen, indien mogelijk, betrokken raken bij een andere relatie tot de scheiding en echtscheiding zijn in volle gang.