Wkinl

Hoe je een scheiding te overleven

kan moeilijk zijn - maar er zijn dingen die je kunt doen om het minder moeilijk, dat geeft je de beste kans om de best mogelijke oplossingen te komen geven. Woede, pijn, verdriet, verwarring, frustratie en wrok zijn zeer reëel, redelijk emoties tijdens de scheiding proces. Logeren geplakt (of wordt gesleept ongewild terug door de verschillende oneindige omstandigheden van de dag) in deze emoties kan uw redenering en besluitvorming vaardigheden geheel verzwakken. Zij kunnen u ook beroven van je toekomstig geluk. Humor en gelach kan verhogen uw kansen van de echtscheiding succes.

Stappen

Hoe je een scheiding te overleven. Past u goed op uzelf.
Hoe je een scheiding te overleven. Past u goed op uzelf.
 1. 1
  Past u goed op uzelf. U kunt het al eerder gehoord hebben en niet echt gevolgd door, denkend dat dit een grote tijd of geld inzet (bv. nieuwe zou betrokken zijn trainingsprogramma, nieuw dieet, extra slaap, etc). Maar het verzorgen van jezelf kan eenvoudig zijn - bijvoorbeeld, gewoon lachen meer zult u zich beter voelt Lachen verbetert je mentale, emotionele en fysiologische welzijn.
 2. 2
  Gebruik je nieuwe welzijn in uw voordeel. Hebben een geweldige avond met uw kinderen, of houd je gezond verstand en uw vrede terwijl je partner probeert te rammelen, of maak een betere echtscheidingsconvenant beslissing, of een dure oproep om je te slaan scheidingsadvocaat gewoon te ventileren. Een ding is zeker - niets ergs zal van komen.
 3. 3
  Vergeet niet dat het huwelijk alleen is niet alles wat er is in het leven. Zelfs als je leven gecentreerd rond het terwijl je samen waren, je bent nog steeds een waardevol mens met een doel op deze aarde. Je verdient het om lief te hebben en bemind te worden. Dit is een moeilijke tijd, maar je kan en zal er doorheen te komen en vinden van een betere toekomst.
 4. 4
  Zeg tegen jezelf dat er leven is altijd, met of zonder huwelijk. Je gebroken gevoelens zijn tijdelijk en kunnen worden overwonnen, zelfs als je je voelt het fundament van je dagelijks leven is verbrijzeld. De pijn die je doormaakt is absoluut redelijk. Echter, stel als je gelukkig zal zijn in de nabije toekomst met een goede relatie. Al deze pijn zal zeer afstandelijk..
 5. 5
  Move on.... nieuwe doelen, nieuwe dingen leren, console zelf. Veracht jezelf. Als je partner je verlaten, zou hij of zij u heeft verteld dat u hen dreef om deze stap met wat je wel of niet te doen. Terwijl relaties zijn dynamisch en levend van de woorden en daden van de betrokken partners, niet het gevoel dat jij degene bent die deze relatie vernield. Het krijgen van een scheiding is een bewuste keuze van uw echtgenoot. Als je je schuldig voelt, denkt over de gebeurtenissen die leidden tot de scheiding. Heeft je partner proberen om je relatie bij elkaar te houden? Heb je? Was echtscheiding echt een laatste redmiddel of heb je partner gewoon kiezen voor de gemakkelijke uitweg uit een moeilijke periode? Als u nodig hebt om boos te worden, boos zijn en werken doorheen. Niet schadelijk voor jezelf of anderen, dat wel.
 6. 6
  Ken je eigen kracht. Ongeacht wat anderen suggereren je doet, het is u die heeft te gaan door het hele divorce.You kan zeker mee omgaan.
 7. 7
  Zoeken naar nieuwe activiteiten om na te streven. Zijn er hobby's die je leuk of nieuwe activiteiten die u zou willen verkennen? Het is een goed moment om mee te doen in iets dat je geest afleidt van de moeilijke tijd die u zijn gaan door en geeft je een gevoel van voldoening en plezier. Een ander idee is om te overwegen vrijwilligerswerk - het helpen van anderen in nood is vaak een goede manier om je af te leiden van je eigen pijn.

Tips

 • Ga in uw eigen tempo. Als uw echtscheiding is al hel, en je kan alleen omgaan met een lachje per week, daar beginnen. Als uw echtscheiding proces nog niet is begonnen, maar je huwelijk is al hel voor een tijdje, dan hebt u misschien zou kunnen proberen 5 minuten van de komedie een nacht.
 • Laat uw echtgenoten woede of verdriet van een scheiding brengen je naar beneden. U bent altijd degene om wie het eerst komt dus wel je partner ervoor kiest om te gaan met deze, alleen focussen op jezelf en zorg ervoor dat je het door het moeilijke proces.
 • Werken bij het worden verrekend met jezelf. Net als jezelf. U bent altijd trouw je eigen vriend. Glimlach naar jezelf elke ochtend en elke avond in de spiegel. Zeg "ik van u" om jezelf in de spiegel dagelijks. Totdat u vertrouwd bent met jezelf, alleen, je zult nooit echt kunnen 'treden' met een andere persoon in een compatibele, complementair paar.

Waarschuwingen

 • Uw toekomstige-ex-echtgenoot zou kunnen krijgen erg overstuur door uw luchtigheid. Het zal ze laten zien dat je verder gaat. De beste manier om grote dingen aan te trekken in je leven is om in een goede emotionele toestand.