Wkinl

Hoe om uw kind te aanvaarden een tweede huwelijk

De problemen rond hertrouwen na een echtscheiding of overlijden zijn uiteraard vrij ingewikkeld, en kan het onmogelijk zijn om een ​​perfecte oplossing te vinden. Echter, er zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw kind te helpen omgaan met en accepteren van uw beslissing om te hertrouwen. Lees verder om meer over een aantal handige stappen die u kunt nemen uit te vinden.

Stappen

Hoe om uw kind te aanvaarden een tweede huwelijk. Begrijp zijn / haar zorgen.
Hoe om uw kind te aanvaarden een tweede huwelijk. Begrijp zijn / haar zorgen.
 1. 1
  Stel uw kind gerust. Zelfs als uw kind goed opschieten met je verloofde, hertrouwen herleeft vaak de pijn of de dood. Ook door middel van loyaliteit of angst verraden zijn / haar vader of moeder, zou je kind willen weigeren deel te nemen of te helpen. Het is belangrijk om hem / haar gerust te stellen, om hem te vertellen / haar dat u begrijpen en respecteren zijn besluit. Bereid hem / haar naar een oplossing die hem laat de haak; zoals naar de plaats van zijn vader of de plaats van een vriend tijdens de bruiloft. Moet hij / zij niet de steek gelaten voelen, maar het is belangrijk dat zijn / haar weigering om te wonen uw beslissing om door te gaan niet zal beïnvloeden. Wat er ook gebeurt, zal uw huwelijk gebeuren, want het is een zaak voor de volwassenen om beslissingen te nemen over hun eigen leven.
 2. 2
  Begrijp zijn / haar zorgen. Kan hij / zij bang zijn dat misschien zal ze worden opgeroepen om, naar zijn / haar kamer te delen met een halve of een stap-zus. Hij / zij kan worden bezorgd over wat er zal gebeuren met haar dagelijkse routine te spelen, vakantie plannen en algemene activiteiten. Aan de andere kant, kan het goed zijn dat een nieuw huwelijk zal leiden tot een gemak in financiële beperkingen dus het is belangrijk om eerlijk te zijn en uit te leggen hoe de verandering is altijd moeilijk voor iedereen, maar dat er een aantal zeer goede veranderingen die voortkomen uit de nieuwe gezinssituatie. Leg uit hoe zullen er eenvoudigere manieren om dingen te doen met meer mensen aan boord om te helpen. Het is belangrijk om eerlijk te zijn, omdat hij / zij zal het gevoel verraden als je probeert te verdoezelen de uitdagingen. Haar geruststellen dat ondanks de veranderingen, zijn / haar relatie met haar beide ouders blijft een van liefde, steun en respect voor haar. En laat hem / haar weten dat er ondanks de nieuwe huwelijk, zult u nog steeds worden er voor haar / hem, samen de planning van de toekomst, met haar als ze opgroeit en ondersteunen elkaar.
 3. 3
  Maak duidelijk dat de liefde tussen volwassenen is niet iets wat een kind kan veranderen. Zachtjes help hem / haar om dat terwijl hij zijn speelgoed, huiswerk en de keuze van kleding te beheren begrijpen, kan hij liefdesleven van zijn ouders niet van invloed, of het scheiden of hertrouwen. Bij het bespreken van deze, gebruik nooit negatieve woorden over hem - een kind maar al te gemakkelijk is verantwoordelijk voor de alleenstaande ouder en kan een gevoel van persoonlijke schuld te voelen. Ervoor te zorgen dat hij geen dergelijke negatieve gevoelens en hem gerust te stellen dat als het gaat om zaken van het hart, gevoelens en liefde, veel kan niet worden verklaard en dat de dingen gewoon "zijn". Vertel hem / haar ook dat de vreugde van een persoon niet gelijk te stellen met het verdriet van een ander - is er ruimte voor het hele gezin om vreugde te voelen bij de komende huwelijk.
 4. 4
  Aanpak nieuwe namen met grote zorg. Tenzij er zijn zeer goede redenen, is het geen goed idee om de achternaam van het kind te veranderen, het is een bedreigende uitdaging om zowel haar persoonlijke identiteit en zijn / haar band met haar vader. Het is beter om je kind vast gerust te stellen dat ze de naam van haar vader zal blijven en dat er niets verandert. In termen van een naam voor de nieuwe echtgenoot, bespreek dit direct met uw kind en laat uw kind te komen met een bijnaam voor haar / zijn nieuwe stiefouder. Tot slot, uit te leggen aan haar dat ze het recht heeft om haar nieuwe stiefouder liefde zonder deze liefde in de plaats van haar liefde voor haar vader. Er is ruimte voor zowel de mensen in haar leven en als zowel haar vader en nieuwe ouders nemen hun rol serieus, zal ze / hij zal de vreugde van het hebben van meer mensen de zorg over haar welzijn en behoeften te ontdekken.
 5. 5
  Wees geduldig. Een zeer hardnekkige weigering die opstandigheid en woede bevat zal niet 's nachts worden opgelost. Praat met uw ex-echtgenoot om steun voor het helpen van uw kind door deze overgang te krijgen. Als hij / zij niet is hertrouwd voordat je, is de kans groot dat hij / zij zal worden in de toekomst, dus ofwel zal hij al doorheen geweest of zij / hij zal open oren over wat hij zal ervaren moet dit gebeuren te zijn hem. Toon openlijk aan uw kind dat u en uw ex-echtgenoot nog steeds in de eerste plaats moet zorgen van uw kind op het hart in uw gesprekken, dit is niet de tijd voor het slepen door oude pijn doet, maar het is een tijd voor de eerste zetten van de zorgen van uw kind.

Waarschuwingen

 • De meeste kinderen van gescheiden ouders vertonen veel meer gedragsproblemen als hun ouders hertrouwen wanneer ouders niet de juiste stappen om de overgang te nemen. Dit komt deels omdat er minder tijd en liefdevolle aandacht is gericht op het kind in plaats van de nieuwe echtgenoot en eventuele nieuwe kinderen die ze kunnen hebben. De beste manier om uw kind te aanvaarden een tweede huwelijk is om te wachten tot ze klaar zijn.
 • In veel gevallen is het verboden om de naam van uw kind te veranderen zonder de toestemming van de andere ouder, in het geval van dit artikel wordt de vader. Vergunning moet worden aangevraagd vóór dat te doen.
 • Dwing je kinderen om mee te gaan en te accepteren hun nieuwe stiefouder meteen. Het is een grote aanpassing en je geduld nodig.