Wkinl

Hoe om te achterhalen wat uw naam betekent

Niet iedereen opgroeit weten wat hun naam betekent. Meer dan dit, zelfs als u al verteld wat je naam betekent door uw ouders, andere familieleden of, kunnen er verdere betekenissen of variaties die je niet bewust van. Een naam is een belangrijk onderdeel van ons, want het draagt ​​vaak sociale en culturele betekenis en het kan ook zeer persoonlijke waarden waarmee je en weer te dragen in de. De studie van de namen is bekend als onomastiek. Hier zijn enkele ideeën voor het vinden van meer informatie over uw naam.

Stappen

Hoe om te achterhalen wat uw naam betekent. Op zoek gaan naar verschillende culturele betekenissen.
Hoe om te achterhalen wat uw naam betekent. Op zoek gaan naar verschillende culturele betekenissen.
 1. 1
  Onderzoek uw naam in de bibliotheek. Hoewel het internet is een goede plek, boeken blijven de beste en meest solide bron van informatie over het vinden van meer informatie over uw naam. Uw plaatselijke bibliotheek moet een flink aantal boeken over namen. Controleer zowel de referentie-sectie en babynaam boeken. Er kunnen ook relevante boeken in de sectie geschiedenis. Stel een vraag voor hulp als u niet zeker bent.
 2. 2
  Zoeken naar naam met de betekenis sites op het internet. Zoek een website en typ uw naam. Enkele voorbeelden zijn de externe links, maar je kon veel door te proberen deze voorwaarden vinden als:
  • Namen
  • Betekenis van namen
  • Babynamen
  • Hoe om uw baby te bellen
 3. 3
  Vraag je ouders. Niet zenuwachtig zijn, alleen maar omdat ze je nooit verteld, maar je wilt weten wat je naam betekent. Er zal waarschijnlijk een bijzondere reden dat ze gemotiveerd zijn om je de naam die je draagt ​​en misschien ze gewoon niet denken dat het de moeite waard het bespreken met u te bellen. Zelfs als het antwoord is niet zo romantisch of interessant als je had gehoopt, het is een uitgangspunt en u kunt bouwen op het met de andere betekenissen die je kunt vinden door je onderzoek.
 4. 4
  Op zoek gaan naar verschillende culturele betekenissen. Uw naam kan vertalingen in andere talen hebben en dragen een geheel verbonden geschiedenis van betekenissen binnen die culturen. Dit kan een enorme bron van het bouwen van uw kennis over uw naam zijn.
 5. 5
  Bekijk hier de betekenis van je achternaam. Stop niet op uw voornamen (eerste, tweede, enz.). Ook kijken naar de betekenis van je achternaam. Er zijn achternaam woordenboeken in bibliotheken en op het internet ook.

Tips

 • Accepteer je naam want het maakt niet uit wat het betekent. Het is een deel van jou en als je van het geluid, het uiterlijk en de manier waarop het voelt, dat is wat er echt toe doet het meest.
 • Er zijn een hoop spellen omliggende namen; spellen, variërend van de klank van een naam, het aantal letters in een naam, of uw eerste en laatste namen zijn even of oneven, enz. Ontdek de verschillende onwetenschappelijke theorieën voor de lol, maar wees niet Ook opgenomen door hen. U bent de persoon die je bent, omdat de som van alles wat je hebt gedaan, gevoeld en gedacht; niet omdat iemand je iets genaamd.
 • Het begrijpen van de betekenis achter je naam kunt openbarende zijn, kan je het gevoel dat je te identificeren met de kenmerken wordt gezegd te betekenen. Soms kan dit te wijten aan het feit dat historisch een naam gegeven aan een persoon voor een bepaalde reden, bijvoorbeeld met een bepaalde haarkleur of een zekere vaardigheid. Niettemin, zelfs als het niet "gel" met uw persoonlijkheid, kunt u vinden dat de betekenissen achter je naam geven je een gevoel van waarden waard wonen tot, zodat u de beste kan zijn dat je kunt zijn.
 • Als je niet erg blij met uw voornaam, ga dan naar je tweede naam of een alias kiezen. Misschien is je voornaam zal groeien op u in de tijd. Zo niet, de andere namen zijn prima vervangers.

Waarschuwingen

 • Ga niet rond dezelfde mensen wat je naam betekent vertellen. Vroeg of laat zal het oud nieuws zijn en zal vervelend.
 • Niet opscheppen als je naam betekent iets groots, kun je mensen vertellen, maar wees niet snobistisch als je ze vertelt.