Wkinl

Hoe om goedkope mulch vinden

Tuin-en landschapsarchitectuur zijn populairder geworden en de prijs van de leveringen is drastisch toegenomen in de afgelopen jaren. Mulch, dat is iets dat de grond en verstikt onkruid dekt, kan duur uit de tuin op te slaan zijn. Hier zijn een aantal goedkope bronnen van mulch voor uw erf en tuin.

Stappen

Hoe om goedkope mulch vinden. Vraag uw lokale stortplaats als je wat afgevlakt kartonnen huis kunt nemen voor uw tuin.
Hoe om goedkope mulch vinden. Vraag uw lokale stortplaats als je wat afgevlakt kartonnen huis kunt nemen voor uw tuin.
 1. 1
  Vraag uw lokale stortplaats als je wat afgevlakt kartonnen huis kunt nemen voor uw tuin. Ze hebben meestal zullen als u vooraf bellen voor toestemming. Of elders vinden grote stukken karton, bijvoorbeeld een apparaat op te slaan.
  • De kartonnen zal vlakke beter blijven als je een string trimmer gebruiken om het gebied eerst te wissen. Trim zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk te maken, en zorg ervoor dat niet te blaffen van struiken of bomen kunnen beschadigen met de trimmer. Je zou ook nauw maaien het gebied.
  • Als de grond droog is, water geeft. Neergezet karton, overlappende randen door ten minste 6 ". Verzwaar het karton met stenen, grote stenen, of het beste van alles, een zware (4") laag mulch, zoals houtsnippers. Dit is het meest effectief als de grond vochtig is en het groeiseizoen is actief. Eind van de winter is ideaal in vele klimaten. U kunt hetzelfde bereiken door het neerzetten van zware lagen krantenpapier en afdekken met mulch. Misschien wilt u vooraf bevochtigen van de krant door dompelen in een emmer of kruiwagen vol water.
  • Als u gebruik maakt karton, verwijdert tape, nietjes, etiketten, en iets anders dat niet uiteindelijk zal breken.
 2. 2
  Plaats een vierkant van gebruikt tapijt op de geplande tuin en laat het over de winter. Uiterlijk in het voorjaar, zal al het onkruid zijn gesmoord en het zal gemakkelijker zijn om een ​​tuin te beginnen. Verplaats het tapijt naar het volgende gebied en herhaal. Bedek het tapijt met houtsnippers voor een verbeterde esthetiek. In het late voorjaar, rake uit de chips, verwijder het tapijt, en hark de chips terug op het onkruid vrij gebied om nieuwe onkruid te houden van groeien.
  • Tapijt is niet biologisch afbreekbaar, dus van plan om het te verwijderen voordat je plant.
 3. 3
  Krijgen een vergunning van uw lokale forest service aan stenen te verzamelen. In Idaho het kost vijf dollar. Rock maakt een grote mulch en zal het groeiseizoen te verlengen met behoud van warmte in de nacht. Dit is minder milieuvriendelijk dan houtsnippers, en kleine rotsen kunnen zichzelf goed werken in de bodem en het moeilijker maken om te graven onkruid uit.
 4. 4
  Vele boom-diensten en elektrische bedrijven zal een vrije last van houtsnippers leveren. Sommige elektrische bedrijven verwijder planten die groeien in de buurt van draden en rasp ze. De elektrische bedrijf zal een belasting (dumper) van niet schoongemaakt houtsnippers leveren. Kijk in de gele pagina's. Houtsnippers maken misschien wel de beste mulch, behalve op moestuinen. Grof houtsnippers laten onkruidzaden naar beneden te vallen door hen, dan nooit genoeg licht om te ontkiemen. Wanneer de chips rot, zullen ze de bodem te verbeteren en je kunt meer toevoegen. Gebruik een royale laag-minstens 4 ".
  • Plaats houtsnippers op de top van karton of krant om onkruid langer (ten minste tot de mulch breken) sluiten. De houtsnippers zal verzachten de look van het materiaal eronder.
 5. 5
  Vraag uw lokale koffieshop of ze weg te gooien lege jute koffieboon zakken. (Deze maken ook een grote wrap om struiken te beschermen door de winter.) Coffeeshops kunnen ook in staat zijn om koffieresidu en filters, die kunnen worden of direct op de bodem aanbieden.
 6. 6
  Veel steden en gemeenten zullen verzamelen takken en bladeren in de herfst, die worden vermalen of afgestoken in een mulch. Ze zijn vaak gratis beschikbaar voor omwonenden bij een service center of een andere locatie. U moet het juiste kantoor contact in uw omgeving te controleren. Zorg ervoor dat u uw eigen hark of schop en containers of pick-up truck te brengen.
 7. 7
  Verzamel je eigen blad. Als je een grote boom die bladeren daalt, of je buren doen, neem een ​​bak en verzamel ze. U kunt een grasmaaier gebruiken om te helpen sneed ze, laat de kinderen spelen in stapels, of gewoon gebruik ze geheel. Hele bladeren zal veel langer duren om te breken, maar ze zullen smoren onkruid beter in de tussentijd.

Tips

 • Voor organische mulch, zoals houtsnippers en bladeren, kunt u ze laten op de grond af te breken, te bewerken of zet ze in als ze voldoende worden afgebroken, of schep ze tot compost in een bak of stapel tot ze klaar zijn voor gebruiken. Neergezet verse mulch bovenop, of in plaats van, organische mulch elk seizoen.
 • Sommige onkruiden, zoals Bermuda gras, zal recht omhoog duwen door losse mulch, zoals houtsnippers. Gebruik karton of krant aan het licht volledig uit te sluiten. Bedekken met houtsnippers als je een meer aantrekkelijke uitstraling willen.

Waarschuwingen

 • Vermijd het plaatsen van mulch recht tegen de voet van bomen en struiken. Het moedigt insecten en ziekten, en de risico's begraven van de kroon. Laat een 6 "ring vrij van mulch.
 • Gebruik geen gekleurde of glanzende krant of advertenties voor mulch in een tuin vanwege de chemische stoffen die ze bevatten. Zwart-wit krantenpapier is prima.