Wkinl

Hoe om geduldig te zijn met kinderen

Een moeder vroeg eens aan haar kind een ballon in haar favoriete kleur te kiezen. Het kind zei: "roze" en pakte de roze ballon. De moeder zei: "Nee, je geel wilt, het is beter". Toen nam de moeder de roze ballon van het kind en gaf haar de gele ballon.

Heb je ooit het gevoel de drang om te stappen en vormen van uw kind meningen, smaken, en om taken uit te voeren die ze lijken te doen "gewoon te traag"? Als dat zo is, bent u het onderwijs van uw kind een paar nutteloze lessen, waaronder dat het kind moet vertrouwen op u om beslissingen te nemen, dat ongeduld is een deugd, en dat verzorgers van het kind altijd zal vast dingen in plaats van te nemen op persoonlijke verantwoordelijkheid. Uiteindelijk, ongeduld met een kind risico's verminderen hun onafhankelijkheid en begrip. Leren loslaten, ondanks de messes, frustratie en fouten die onvermijdelijk zullen voordoen is een belangrijke vaardigheid bij de zorg voor of het zijn met kinderen. Of je nu het opvoeden van kinderen, of werken of vrijwilligerswerk met ze, een beetje geduld gaat een lange weg.

Stappen

Hoe om geduldig te zijn met kinderen. Neem even de tijd om na te denken over het doel en de schoonheid van geduld.
Hoe om geduldig te zijn met kinderen. Neem even de tijd om na te denken over het doel en de schoonheid van geduld.
 1. 1
  Neem even de tijd om na te denken over het doel en de schoonheid van geduld. Geduld geeft ons de tijd om na te denken, te vertragen en na te denken over de wereld en de dingen die we doen. Het is een manier om te genieten van wat we ervaren in plaats van altijd haasten naar een einde alleen maar om ruimte te maken voor de volgende stormloop. Geduld stelt ons in staat om het proces van het leven te genieten. Geduld maakt het ook anderen om ons te accepteren in hun leven door middel van onze trouwe, blijvende aanwezigheid en blijvende respect voor hen. Als we accepteren het belang van geduld in ons leven, wordt het gemakkelijker om geduldig met anderen te zijn. Door het ritme van onszelf en anderen, geduldig biedt een kans om in plaats van onszelf geven dan verwacht anderen om te voldoen aan onze wil.
 2. 2
  Vraag het kind wat hij of zij wil hebben, doen of zijn. Weersta de drang om dingen te hebben van de manier waarop je zou willen dat ze zijn. Zelfs een heel jong kind kunnen hun sympathieën en antipathieën te duiden; waardoor deze zich op geschikte gelegenheden is belangrijk. Als onderdeel van het vragen om voorkeuren van het kind, moet u aantonen dat u het antwoord hebt gehoord; doel te parafraseren reactie van het kind, zodat het duidelijk is dat u begrijpt.
  • Weersta de verleiding om het kind geest veranderen over een toekomstig beroep. Als kleine Johnny zegt dat hij wil een glazenwasser te zijn als hij groot is, laat het dan. Als je constant met iets als "Oh hij is gewoon te zeggen dat. We weten allemaal dat hij een dokter worden als hij groot is", hij zal beginnen om de implicaties van de richting van een aangewezen carrière geduwd kwalijk.
  • De balans van de wil met realiteit. Als je denkt dat wat het kind vraagt ​​onredelijk is, onbetaalbaar, of een teken van "consumeritis", neem de tijd om te praten in plaats van door dan simpelweg nee zeggen of het kiezen voor hen, zonder discussie. Je hoeft niet te redeneren met het kind, maar het helpt om een ​​korte toelichting te geven. Het helpt nog meer als je tonen door bijvoorbeeld wat je vraagt ​​het kind te volgen.
 3. 3
  Show en interesse in kinderen. Indien mogelijk, probeer om hen te behagen. Dit gaat niet over een deurmat voor opdrachten van het kind. Het gaat over het respecteren van de wensen en verzoeken van het kind binnen de geschiktheid van de situatie. Help het kind om het verschil tussen het maken van een verzoek en het maken van een vraag en wat de gevolgen zijn te leren. Het is ook belangrijk om hen te helpen het belang van het uitgestelde bevrediging te begrijpen, leert hen dat als je nee zegt, soms is dit over het wachten, in plaats van nooit hebben of doen wat ze gevraagd hebt. En hen helpt om deze tijdsperspectief begrijpen is veel vriendelijker dan alleen nee te zeggen en niet verder uitleggen.
 4. 4
  Wees dankbaar voor uw kinderen en voor alle kinderen. Wanneer de dagelijkse karweitjes opstapelen en iedereen is over haasten, soms is het makkelijk aan elkaar voor lief nemen. Het nemen van tijd nu en dan om je dankbaarheid te uiten voor uw kinderen zal helpen om ze respect voor de unieke, individuele wezens zijn zij, en helpt hen om het belang van de waardering van anderen openlijk zien.
 5. 5
  Vernederen. Wees bereid om dingen weg van het kind doen als mogelijk is. Terwijl hun pogingen zouden kunnen veroorzaken soms je frustratie en zorgen, is het belangrijk om kinderen te laten zien van hun manier van doen. Als uw kind biedt om te helpen met het maken van het diner, denk niet dat de puinhoop ze zullen maken. Accepteren dat er een puinhoop zal zijn, maar beseffen dat ze leren hoe je iets dat op een dag zal zijn van groot belang als een vaardigheid (en uiteindelijk, zullen ze het maken van enkele van de huishoudelijke maaltijden, het verlichten van je van de last af te doen ). In het kijken naar en leren van je kind of van andere kinderen, zul je hun karakter beter leren, en zie beiden hun sterke en hun zwakke punten, geeft je een kans om hen te helpen voeden de beste talenten en leren om hun zwakheden te beheren.
  • Als je het niet toe dat kinderen dingen op hun manier te doen, dit ontneemt hun autonomie en mogelijk stunts hun vermogen om dingen zelf ontdekken. Laat een kind om nieuwe dingen te proberen vaak, om hen een gevoel van en eigen verantwoordelijkheid te geven.
  • Uiteraard blijven de veiligheid en fatsoen in het achterhoofd, is het geheel passend te stappen en verander de loop van gedragingen of activiteiten waar veiligheid of geschiktheid zijn gecompromitteerd van een kind, dit is gewoon een deel van het zijn verantwoordelijk voogden.
 6. 6
  Vergeet niet dat kinderen te menselijk. Vergeet niet dat kinderen gevoelens, sympathieën en antipathieën, favoriete voedsel, kleuren, enz. Eer die dingen waar mogelijk.
 7. 7
  Weersta de verleiding om kinderen te controleren. Kinderen zijn klaar om vertrouwen en genieten van informatie van de mensen die voor hen zorgen en tijd met hen doorbrengen. Proberen om kinderen te controleren ontbreekt respect voor hun eigen zelf en is een manier om te proberen om je manier van denken en voorkeuren te voegen op hen. Geef ze de ruimte om te groeien in de persoon die zij zijn.
  • Geduld kunt u het ideaal zijn leraar. In plaats van het zoeken naar controle, geduld kan het kind om te groeien in hun eigen tempo, in plaats van in het doen van dingen voordat ze klaar geduwd. Bijvoorbeeld, wist Dino de Laurentiis niet spreken totdat hij 5 was. Ondanks de zorgen van anderen, zijn moeder nam deze in haar stride, geloven dat hij zou meer dan genoeg te spreken toen hij klaar was. En dat deed hij!
  • Probeer dit: kijk of je kunt zeggen "ja" aan het kind, voordat je "nee" zeggen. Als je eerste instinct is om 'nee' zeggen, vraag dit. Eigenlijk, waarom niet? Ben je gewoon wordt beheersen, of is er een goede reden om hun aanvraag te weigeren?
 8. 8
  Kies je gevechten zorgvuldig. De meeste keuzes zijn niet een leven en dood situatie. Geef kinderen een touw lang genoeg voor hen om veilig te leren op hun eigen. Fouten zijn een leerervaring.
  • Als u denkt dat een situatie loopt uit de hand met een kind, neem een ​​stap terug en maak ruimte tussen jou en het kind. Deze adempauze is belangrijk voor jullie beiden, waarna je kunt je gedachten uw zorgen te uiten en de grenzen aangeven wanneer u worden verzameld, in plaats van channeling door frustratie.
 9. 9
  Wees lief voor uw kinderen en ze zullen leren om u en anderen vriendelijk behandelen door uw voorbeeld. Uw voorbeeld zal nuttig zijn om uw kinderen te zijn gedurende hun hele leven. Zij zullen ook hebben geleerd om verstandige keuzes te maken door de keuzes die je konden ze maken. Nu zullen ze lief voor hun kinderen te zijn en leren ze om verstandige keuzes te maken.
 10. 10
  Wees lief voor jezelf. Het kan heel moeilijk zijn om geduldig soms in een wereld waarin het onderwijzen van Mozart in de baarmoeder en de verwachtingen van het voorbeeldige gedrag van kleuterschool worden beschouwd als de norm. Ongeacht wat de competitieve aanpak dringt aan op, geduld geeft u een middel voor het resterende rust in jezelf, je het perspectief te geven aan de bereidheid van een kind te herkennen in hun eigen ontwikkelings-tempo, onafhankelijk van externe standaarden. Haasten kan ertoe leiden dat u het zicht van uw leidende rol te verliezen, en van de kostbare essentie van het kind.
 11. 11
  Heerlijk om met kinderen. Soms ontstaat onze grootste ongeduld als we toestaan ​​dat onze eigen inspanningen, zoals werk, persoonlijke bezigheden, hobby's, sport, enz., om op de manier van tijd doorbrengen met kinderen krijgen. Of we zijn opvoeding, zorg, onderwijs, werken of vrijwilligerswerk met kinderen, niemand is immuun voor ongeduld op keer. Als u voelt dat gevoel van toen het gezelschap van kinderen voor "houden" de dingen die je wilt doen, of je merkt dat je "half aanwezig" in plaats van het geven van uw volledige aandacht, dan is het zijn patiënt kan uw vreugde van tijd doorbrengen met kinderen te herstellen. Loslaten van het ongeduld en beseffen dat de tijd doorgebracht met kinderen is kostbaar. Het is een tijd waarin je kunt veel leren over het zien van de wereld door andere ogen. Het kan ook een moment dat je je realiseert dat je een groot verschil in het leven van een kind door het onderwijs of ze te laten zien iets nieuws, en door hen te helpen om liefde en respect zelf al het meer kunt maken.
  • Erken dat geduld is een vorm van vriendelijkheid. Tijd geven is het geven van vriendelijkheid een kans. Door het verwijderen van de druk van de andere "meer op" dingen die je voelt, je je kind dat er niets belangrijker, niets vriendelijker, dan tijd doorbrengen met hen te tonen.
  • Een kind dat wordt gegeven tijd met een volwassene absorbeert het bericht dat de drukte van het volwassen leven kan wachten, dat de kindertijd is een goede tijd, en dat er geen noodzaak om op te groeien te snel. De zin van het leven is het zijn met elkaar, een geschenk dat alleen kan worden verleend aan een kind in het doen.

Tips

 • Soms zeer diepe geduld is nodig wanneer een kind is diep gekwetst. Mensen die hebben aangenomen of bevorderd kinderen die hebben ervaren ontberingen of verschrikkingen, zoals het leven door een oorlog, een hongersnood, of geweld van welke aard dan ook, vaak getuigen van de behoefte aan geduldig te wachten terwijl het kind leert om weer te vertrouwen, te ontrollen van de cocon van veiligheid waarin het kind zelf heeft ingepakt als ze zich realiseren dat mensen doen zorg opnieuw en dat ze worden gerespecteerd. Dit soort geduld neemt een speciaal soort reserve, maar het is absoluut noodzakelijk als het kind te leren om weer te vertrouwen.
 • Een ander soort geduld dat moeilijk te vinden kan zijn is bij de behandeling van een oneindig koppig kind. In dit geval, een deel van de truc is om een ​​goed gevoel voor humor hebben, niet naar het kind, maar over de situatie. Vinden amusant, leuk, en leuke dingen om het kind te verleiden uit hun koppigheid en om betrokken te raken bij wat het ook is dat je doet.

Waarschuwingen

 • Als ongeduld loopt uw ​​leven en bedreigend uw relaties, overweeg dan op zoek naar professionele hulp om wat inzicht te krijgen in verband met waarom. Aan de basis van ernstige ongeduld kan zijn psychologische problemen die met succes kan worden doorgewerkt met de juiste vorm van hulp en ondersteuning.