Wkinl

Hoe maak je een kind op te voeden

Het is een van die essentiële feiten van het leven dat een verhoging van goede kinderen - kinderen van karakter - vergt tijd en aandacht. Terwijl het hebben van kinderen kan worden "doen wat van nature komt," een goede ouder is veel ingewikkelder. Hier zijn elf tips om uw kinderen op te bouwen stoere karakter (s):

Stappen

Hoe maak je een kind op te voeden. Zet eerst ouderschap.
Hoe maak je een kind op te voeden. Zet eerst ouderschap.
 1. 1
  Zet eerst ouderschap. Dit is moeilijk om te doen in een wereld met zoveel concurrerende eisen. Goede ouders bewust te plannen en tijd besteden aan opvoeding. Ze maken de ontwikkeling van hun kinderen personage hun hoogste prioriteit.
 2. 2
  Beoordelen hoe je de uren en dagen van je week doorbrengen. Denk na over de hoeveelheid tijd die uw kinderen met jou doorbrengen. Plannen hoe je kunt weven je kinderen in je sociale leven en neem jezelf in hun leven.
 3. 3
  Wees een goed voorbeeld. Face it: mensen leren vooral via modellering. In feite kun je niet voorkomen dat een voorbeeld voor uw kinderen, of het nu goed of slecht. Een goed voorbeeld, dan is waarschijnlijk uw belangrijkste taak.
 4. 4
  Ontwikkelen van een oor en oog voor wat je kinderen absorberen. Kinderen zijn net sponzen. Veel van wat ze nemen heeft te maken met morele waarden en karakter. Boeken, liedjes, televisie, het internet, en de films worden voortdurend leveren van boodschappen-morele en immorele-aan onze kinderen. Als ouders moeten we de stroom van ideeën en beelden die beïnvloeden onze kinderen te controleren.
 5. 5
  Geen ruzie of maak hinder voor kinderen, niet hen aanmoedigen te halen argument, misbruiken andere kinderen. Train ze om beleefd, vriendelijk en tactvol.
 6. 6
  Lees uw kind. Helpen om een ​​liefde koesteren voor het geschreven woord zal helpen uw kind om een ​​liefde voor later op het lezen te ontwikkelen.
 7. 7
  Gebruik de taal van het karakter. Kinderen kunnen zich niet ontwikkelen van een moreel kompas, tenzij mensen om hen gebruik maken van de heldere, scherpe taal van goed en kwaad.
 8. 8
  Straffen met een liefdevol hart. Vandaag, straf heeft een slechte reputatie. De resultaten zijn schuldbewuste ouders en genotzuchtig, out-of-control kinderen. Kinderen hebben behoefte aan grenzen. Zij zullen deze beperkingen op de gelegenheid te negeren. Redelijke straf is een van de manieren waarop mensen altijd hebben geleerd. Kinderen moeten begrijpen welke straf is voor en weet dat de bron is ouderlijke liefde.
 9. 9
  Leer te luisteren naar je kinderen. Beïnvloeden van hun leven is een van de grootste dingen die je kunt doen. Het is gemakkelijk om af te stemmen op onze kinderen, en een gemiste kans voor zinvolle begeleiding. Het helpen van onze kinderen worden goede studenten bouwt ook sterk karakter.
 10. 10
  Maak een big deal van de familie maaltijd. Een van de meest gevaarlijke tendensen in Europa is het sterven van de familie maaltijd. De eettafel is niet alleen een plaats van levensonderhoud en familiebedrijf, maar ook een plek voor het onderwijs en het doorgeven van onze waarden. Omgangsvormen en regels zijn subtiel opgenomen over de tafel. Familie etenstijd moeten communiceren en in stand idealen die kinderen zal trekken op hun hele leven.
 11. 11
  Niet verminderen karakter van het onderwijs op woorden alleen. We krijgen deugd door oefening. Ouders moeten kinderen helpen door het bevorderen van moreel handelen door middel van zelf-discipline, goede werkgewoonten, vriendelijk en attent gedrag aan anderen, en dienstverlening aan de gemeenschap. De bottom line van karakter ontwikkeling is gedrag - hun gedrag.

Tips

 • Maak kennis met de ouders van de vrienden van uw kind. U mag hechte vriendschappen van je eigen ontwikkeling in het proces, maar in ieder geval zult u weten of uw kind veilig in hun huis.
 • Leren om te winkelen. Dit is vooral belangrijk voor kleding, door het vinden van de juiste grootte en de stijl van het kind zich comfortabel in zijn, en schoenen, zodat hun voeten veilig en beschermd zijn.
 • Lees "hoe" boeken met de nodige voorzichtigheid. Rage van vandaag in het opvoeden van kinderen kan morgen headline artikel over de fouten die het neergeslagen zijn.
 • Het hebben van een kind tegelijk helpt veel. Dat betekent niet dat je 2 jaar na je eerste baby om een ​​tweede te hebben - het betekent wachten meer dan 6 jaar. Kinderen zijn zeer veeleisend van je tijd, geduld en aandacht. Met 2 of meer kan stressvol zijn voor zowel u als de kinderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Uitgebreide familie te helpen als ze in de buurt zijn.