Wkinl

Hoe te bruidsboeketten maken

Het maken van je eigen bruiloft feest en bruidsboeketten zal uw eigen unieke gevoel voor creativiteit en stijl toe te voegen aan uw ceremonie. Niet alleen krijg je om elke bloem te kiezen, maar je krijgt ook om de vorm en wat lint je wilt voor de toegevoegde flare beslissen, indien aanwezig. Voor de dag, het is allemaal aan jou. Plus het is leuk om bruidsboeketten maken met uw bruids partij voor de ceremonie.

Stappen

Hoe te bruidsboeketten maken. Kies een assortiment bloemen die een aanvulling op uw bruiloft kleuren mooi en die ook elkaar aanvullen om te kijken als een boeket bloemen versus een geworpen gebundeld array.
Hoe te bruidsboeketten maken. Kies een assortiment bloemen die een aanvulling op uw bruiloft kleuren mooi en die ook elkaar aanvullen om te kijken als een boeket bloemen versus een geworpen gebundeld array.
 1. 1
  Kies een assortiment bloemen die een aanvulling op uw bruiloft kleuren mooi en die ook elkaar aanvullen om te kijken als een boeket bloemen versus een geworpen gebundeld array. Zorg ervoor dat de primaire bloem wordt u met behulp van een stevige steel uitvalsbasis om de fundering van het boeket te creëren.
 2. 2
  Trek eventuele extra doornen, flora, of lelijke bloemblaadjes met een steel stripper; zeer voorzichtig zijn om niet schroot uw handen in te doen.
 3. 3
  Houd de stelen van de bloemen onder stromend water. Met de steel messen, snijden de stengel schuin ongeveer 2 duim (5 cm) van het uiteinde van de steel. Na het snijden van de stengels, blijven de stengels onder stromend water, zodat ze kunnen hydrateren houden. Zorg ervoor om te vertrekken de stengels lang zodat ze makkelijker om mee te werken, dan knip ze zodra u uw boeketten samen hebben. Deze manier zal u niet in gevaar te trimmen hen te kort en niet in staat zijn om ze te gebruiken in het huwelijk boeketten.
 4. 4
  Vul een emmer halverwege met koud water. Plaats de bloemen met afgesneden stengels in de emmer totdat ze klaar zijn voor gebruik.
 5. 5
  Pak 4 van de primaire bloemen en plaats samen als een vierkante vorm aan de basis in het midden van het boeket te creëren. Houd het boeket bloemen in slechts 1 hand en pak gewoon een enkele bloem op een tijd om het boeket te vullen, dit zal voorkomen dat geklungel en misschien verpest van de bloemen.
 6. 6
  Plaats elke bloem, 1 in een tijd, rond het boeket foundation om uw favoriete bruidsboeket formulier te maken:
  • Klassieke hand-gebonden boeket bloemen: Typisch boeket stijl, waar de bloemen worden in boeket houder, samen bedraad, van de hand gebonden in een afgeronde, koepel vorm.
  • Beidermeier: Een ronde cluster van verschillende bloemen geplaatst in cirkels om een ​​gestreept effect te geven.
  • Cascade: De basis van het boeket is beveiligd door een handbediende ondersteuning als de bloemen en bladeren 'cascade' als een waterval over de handen.
  • Composiet: Dit creëert de fantasie van een enkele kolossale bloem door bedrading samen verschillende bloemblaadjes van verschillende bloemen samen.
  • Boeketje: Typisch tijdens de renaissance, deze stijl heeft alle bloemen gesneden tot een gelijke lengte en in een kleine, bolvormige cluster gewoonlijk gehouden met een zilveren uitvoering trechter genoemd tussy mussy.
  • Pomander: Deze stijl is perfect voor bloemen meisjes en jonge bedienden omdat het een bloesem bedekt bal opknoping van lint.
 7. 7
  Beveilig het boeket waar de bloemen curve en de stengels beginnen clustering samen ongeveer 3 tot 4 centimeter (8 tot 10 cm) onder de bloemhoofdjes met bloemen tape of rubber banden. Plaats een tweede bevestiging ongeveer 2 duim (5,08 cm) boven de bodem van de stengels. Houd de beveiligde boeketten in water tot ze klaar zijn om te worden gebonden in de handgrepen.
 8. 8
  Snijd de stengels met de steel messen zodat ze allemaal bij zelfs lengtes en droog ze af met een papieren handdoek. Knip lintjes zodat zij 3 maal de lengte van de stelen. Vanaf de top rubberen band, duwt het uiteinde van het lint onder de band en in de stengels. Kurkentrekker het lint over de gehele lengte van de stengels, vervolgens de gehele lengte weer stoppen bij de bovenband. Plooi het andere uiteinde van het lint onder de band en beveiligen door pinning het lint om de stelen met rechte pennen. Om een ​​boog toe te voegen, gebruikt u een apart stukje lint en maak de boog direct onder de koppen van de bloemen op de top van de top rubberen band.
  • Voor een extra vleugje glamour, gebruik parel getipt rechte pennen.
 9. 9
  Bescherm het huwelijksfeest en bruidsboeketten totdat de ceremonie door het wikkelen in vloeipapier en plaatsing in de koelkast.

Tips

 • Om de meest verse boeketten hebben, maken ze de ochtend van de ceremonie het verlaten van de stengels in koud water totdat u klaar bent om het lint rechts wikkelen voordat u vertrekt en beslaan de hoofden met koel water.
 • Bouw uw boeket in de voorkant van een spiegel om een ​​beter beeld van wat het boeket vorm eruit zal zien hebben.
 • Als u gebruik maakt van rozen die nog niet hebt geopend, kunt u de stengels onderdompelen in heet water (op slechts een paar minuten) te dwingen de hoofden geopend. Laat ze niet in het te lang of ze zullen sterven.

Dingen die je nodig hebt

 • 30 tot 60 stevige gesteelde bloemen (zoals de roos bijvoorbeeld) voor het bruidsboeket
 • 20 tot 40 stevige gesteelde bloemen voor elk bruidsmeisje boeket
 • Stengel snijder
 • Emmer
 • Elastiekjes (2 per boeket) of bloemen tape
 • Papieren handdoeken
 • 1 tot 2 inch (2,54-5,08 cm) van breed lint
 • Rechte spelden