Wkinl

Hoe om te reizen met het vliegtuig met een baby of peuter


De volgende tips zal hopelijk het reizen met een baby of peuter onder de leeftijd van 2 een stuk makkelijker. Per vliegtuig reist met je kleintje kan vooral stressvol als je niet vertrouwd bent met het vliegen zelf. Aan de weg moet een stress reliever en de grootouders kunnen echt willen hun kostbare grand-baby te zien voordat hij opgroeit / Ga je gang en neem die vlucht. Mensen doen het elke dag.

Stappen

Hoe om te reizen met het vliegtuig met een baby of peuter. Voel je niet verplicht om een zitplaats voor uw kind te kopen.
Hoe om te reizen met het vliegtuig met een baby of peuter. Voel je niet verplicht om een zitplaats voor uw kind te kopen.
 1. 1
  Voel je niet verplicht om een zitplaats voor uw kind te kopen. Kinderen jonger dan twee vliegen gratis of tegen een kleine vergoeding als je houd ze op je schoot. Anders dan in een auto, je schoot is veilig en geruststellend aan uw kind.

Alvorens de beslissing probeer dit: denk aan hoe lang de vlucht zal zijn, dan zitten je kind op schoot en zie hoe lang hij daar zal duren.

 1. 1
  Koop een gigantische luiertas. Lap kinderen hebben geen recht op een stuk bagage, alleen een luiertas.
 2. 2
  Van plan om borstvoeding te geven als je kunt. Stewardessen niet warm flessen of formule.
 3. 3
  Overweeg dressing uw kind in een een stuk footed pyjama als u zich zorgen over het verliezen van kleding. Kleed het kind zo comfortabel mogelijk. Omdat het op een vliegtuig, laat staan ​​in een zetel, voor vele uren is niet leuk.
 4. 4
  Verpak de luiertas alsof je gaat op een reis voor een dag. Zorg ervoor dat u een verandering van kleren of twee outfits, luiers, speelgoed (stickers, kleurpotloden en papier voor peuters), aankleedkussen, babydoekjes, en gebruiksvoorwerpen.
  • U moet verklaren babyvoeding, formule en medicijnen. Baby's en peuters zijn vrijgesteld van de 3-1-1 regel.
 5. 5
  Overweeg de aanschaf van een aantal nieuwe speeltjes om je kind te verrassen, ze zullen zijn of haar aandacht meer te houden. U kunt ervoor kiezen om op deze speeltjes houden tot ver in de vlucht, wanneer uw kind krijgt ongeduldig of afleiden van een driftbui. Als de vlucht goed gaat, sparen het speelgoed voor de vlucht naar huis.
 6. 6
  Verras uw kind met een snoepje of behandelen je in het verleden hebben geweigerd. Tiny lolly's zijn een goede keuze als het zuigen kan helpen met oor druk.
 7. 7
  Neem oordoppen mee. Niet voor u of uw baby, voor de mensen om je heen. Als je kind huilt ongecontroleerd, kunt u uw bezorgdheid te tonen door het uitdelen van uw buren een goedkope paar foam oordopjes met een soort.
 8. 8
  Kom vroeg naar je gate. Laat de begeleider voor een "Poort Controleer Tag" voor uw kinderwagen. Zij zullen uw kinderwagen te bergen met de bagage in de buik van het vliegtuig, maar breng het naar je wanneer je het het vliegtuig te verlaten, zodat u niet hoeft om je kind te dragen aan bagageband.
 9. 9
  Terwijl u op de poort, vraagt ​​de begeleider als ze voor het eerst aan boord gaat van gezinnen met kleine kinderen. Dit is meestal een gangbare praktijk, maar niet altijd. U kunt ontspannen een beetje als het antwoord ja is.
 10. 10
  Serveer uw peuter sap of water door het brengen van een "hergebruiken of toss" beker met deksel en rietje. Aanwezigen zal drankjes op de meeste vluchten, maar ze bieden geen rietjes of deksels. Je zou een lekkage dat je plast, hem of de vreemdeling naast hem te hebben wanneer hij per ongeluk hobbels zijn lade-tafel. Overweeg het oppakken van een kopje, stro & deksel van een concessie staan ​​voordat u aan boord van uw vlucht in een snuifje.
 11. 11
  Breng een deken om je baby te dekken, maar zodra je gaat zitten in je stoel, om extra kussens en dekens. Kussens zijn geen items die u wilt inpakken, want ze zijn omvangrijk. Als je niet van het idee van het gezicht van uw kind op de luchtvaartmaatschappij kussen, bedek het met uw deken van huis. Je armen zullen extra demping nodig, als uw kind neemt een lang dutje en je kunt niet bewegen.
 12. 12
  Probeer niet om alles aan boord zult u eventueel nodig dragen. U kan niet snel of gemakkelijk om dingen onder uw stoel of in de over-head. Zij zullen ongebruikt te gaan en een nutteloze last te dragen. Denk minimalistisch.
 13. 13
  Reizen tijdens dutje tijd. Sommige kinderen in slaap vallen in een vliegtuig, niet anders dan tijdens het rijden in een auto.

Tips

 • Wees bereid om een ​​slapende baby uit de wandelwagen te verwijderen om door de beveiliging. Kinderwagens moeten worden geröntgend zonder baby's.
 • Vraag over het gebruik van een antihistaminicum. Het gebruik van een antihistaminicum kan helpen voorkomen dat de oren van knallen en pijnlijke. Volg de aanbevelingen van uw medische provider.
 • Verpleegkundige of fles voeden van de baby tijdens het opstijgen en de landing. Dit helpt voorkomen dat oorpijn.
 • Bezoek www.tsa.gov en de website van uw luchtvaartmaatschappij voor meer reisadvies. Een aantal overzeese vluchten bieden mandewiegen voor zuigelingen.
 • Vlucht tijdschriften en catalogi zijn gratis. Niemand mag klagen als je ze gebruikt voor origami, I-Spy, of judt doodling met uw kind.
 • Vergeet niet om een ​​autostoel te nemen, tenzij u hebben geregeld om een ​​op uw bestemming hebben.
 • Als u van plan bent om meer dan 3 of 4 keer per jaar reizen per vliegtuig, kunt u wilt investeren in een kinderwagen die converteert naar een autostoel, als dit product met de naam "Sit-n-wandeling". De wandelwagen wielen trekken in de onderkant van de zitting en de handgrepen instorten. Het is FAA goedgekeurd voor gebruik tijdens de vlucht, maar vergeet niet je moet betalen voor een stoel dan, en verrassend, doet FAA goedkeuring niet garanderen dat de stoel past in de stoel die u koopt!
 • Gebruik een draagzak met veel steun in de rug, zoals de Manduca zachte gestructureerde drager, zodat u uw handen vrij om uw bagage te dragen.