Wkinl

Hoe maak je een hand te maken gebonden bruidsboeket

Een natuurlijke handgebonden boeket is erg populair bij bruiden. Hetzelfde type bloemen kunnen samen worden gebruikt, zoals rozen of verschillende bloemen. Desgewenst bladeren zoals camellia de randen kan worden geplaatst. Dit soort boeket wordt gemaakt door het houden van de bloem en bladeren stengels in de ene hand en het toevoegen van de andere stengels rond in een spiraalvormige mode, kriskras oversteken van de stengels op het ene punt, en binden ze in positie met een touwtje. Een strik met lange staarten completeert het boeket. Het is echt gemakkelijk zelf te doen, als volgt.

Stappen

Hoe maak je een hand te maken gebonden bruidsboeket. Kies geschikte materialen - U zult bloemen nodig hebt met vrij lange stengels, zoals rozen, irissen, anjers, alstroemeria, freesia, singapore orchideeën en lisianthus.
Hoe maak je een hand te maken gebonden bruidsboeket. Kies geschikte materialen - U zult bloemen nodig hebt met vrij lange stengels, zoals rozen, irissen, anjers, alstroemeria, freesia, singapore orchideeën en lisianthus.
 1. 1
  Kies geschikte materialen - U zult bloemen nodig hebt met vrij lange stengels, zoals rozen, irissen, anjers, alstroemeria, freesia, singapore orchideeën en lisianthus. Geschikte gebladerte omvat camelia bladeren, eucalyptus gom, doos, klimop, nandina en leer varen.
  • Een gemengd boeket ziet er best met 3-4 variëteiten van bloemen plus gebladerte.
 2. 2
  Snijd de uiteinden van de stengels op een helling en geven de bloemen longdrink. Verwijder de stekels en de strip uit de onderste bladeren van de onderste helft van de stengels.
 3. 3
  Leg de bloemen op de tafel.
 4. 4
  Begin met de grootste bloem naar het midden te vormen.
  • Houd de stengel tussen de duim en wijsvinger aan de linkerkant ongeveer 15-20cm (6-8 ") vanaf de basis van de bloem hoofd.
  • Met de rechterhand voeg ongeveer 4 - 6 clusters van loof gelijkmatig rond net onder de bloemhoofdjes te helpen in te vullen, kriskras oversteken van de stengels op een hoek en het draaien van het boeket rond terwijl u werkt.
  • Zet de stengels in stand door het plaatsen van het einde van een touwtje en kronkelende het rond een paar keer. Niet snijden de string.
 5. 5
  Houdt het boeket op dezelfde manier als voorheen, met de duim naar u toe, plaats 5-6 van dezelfde soort bloemen gelijkmatig rond te draaien het boeket rond de klok. Beveilig alle stengels op zijn plaats met een paar wendingen van de string op dezelfde plaats als voorheen.
 6. 6
  Blijven toevoegen bloemen voor de volgende ronde breiden deze bloemen uit iets verder. Houd het boeket een zachte ronde vorm aan de bovenkant als een omgekeerde schotel, criss cross alle stengels en geven het boeket een kwart slag met de klok mee na het toevoegen van een paar stengels. Veilige stengels in positie met een touwtje op dezelfde plaats als voorheen wanneer dat nodig is.
 7. 7
  Blijven toevoegen bloemen en bladeren stengels draaien van het boeket met de klok mee totdat het boeket is de gewenste grootte. Je kan bedraad camelia bladeren rond de randen toe te voegen, of gebruik stukjes blad met de tips uitstrekken over 5-7.5cm (2-3 ") langs de randen van de bloemen. Zet alle stengels bij elkaar met een touwtje winden het stevig rond verschillende keer op dezelfde plaats als voorheen, snijd de string en stop het einde inch
 8. 8
  Snijd de uiteinden van de bloemen en bladeren stengels, zodat ze zijn ongeveer 6-8 "(15-20cm) lang en allemaal op hetzelfde niveau.
 9. 9
  Spuit lichtjes met water.
 10. 10
  Eindig het boeket door koppelverkoop een stuk breed lint rond het boeket om de string te dekken en met het lint in een schoen kant boog met lange staarten.

Tips

 • Met behulp van dezelfde kleur rozen is makkelijker als je nieuw bent bloemschikken zijn.
 • Als het gebruik van verschillende gekleurde bloemen zorg ervoor dat ze gelijkmatig verdeeld over het boeket.
 • Controleer de afgewerkte boeket kant op want dit is hoe het vaak wordt gezien, vooral in de kerk.
 • Boeketten kunnen langs de voorkant van de bruids tafel worden geplaatst en gebruikt in plaats van centrepieces die geld zal besparen

Waarschuwingen

 • Het is belangrijk om doornen te verwijderen als ze kunnen prikken iemand of scheur van een jurk. Ze kunnen verwijderd worden met een roos stripper die kan worden gevonden bij leveranciers bloemist of door het uitvoeren van een schaar met het mes geopend langs de stengel.