Wkinl

Hoe te reageren op een lelijke baby

Hoewel alle baby's worden beschouwd als mooie aan hun ouders die biologisch voorbestemd om een ​​dergelijk geloof, kan de algemene bevolking niet vinden elke baby om helemaal zo mooi als de dwaze ouders lijken te geloven. Sterker nog, het kost veel pasgeboren baby's een aantal weken te groeien uit dat "vers van de baarmoeder" verbrijzeld-up verschijning, die kruiperig kan maken over een vriend of nieuwe baby familielid een beetje moeilijk op je verlangen om eerlijk te loven.

Echter, als je al gepresenteerd met een baby, dat is niet leuk, vermijd het verlangen uit te drukken hoeveel hou van een rimpelige oude man de baby ziet en neemt een meer subtiele, beleefde benadering plaats.

Stappen

Hoe te reageren op een lelijke baby. Voor een bezoek aan iedereen met een nieuwe baby, bereid je voor op het ergste.
Hoe te reageren op een lelijke baby. Voor een bezoek aan iedereen met een nieuwe baby, bereid je voor op het ergste.
 1. 1
  Voor een bezoek aan iedereen met een nieuwe baby, bereid je voor op het ergste. Wat een moeder vindt schattig, kunt u vinden onsmakelijk of zelfs huiveringwekkend. Als je je schrap voor de mogelijkheid de baby zou kunnen worden op de lelijke kant, kan je niet een extreme reactie, onthullen je ware gevoelens en pijn mama's. Als je iemand die echt niet in baby's en alles wat daarbij komt fokken bent, moet je nog dieper graven in uw tas van medelevende reacties. Opschorten uw gebruikelijke cynisme of angsten over baby's en op een dapper gezicht. In het bijzonder, trek je manieren vooral omdat dit gaat over een geval van beleefd te zijn.
 2. 2
  Voorbeeld foto's van Facebook of de baby aankondiging voor de bijeenkomst van het kind. Gelukkig voor u, als de ouders houden van delen van hun baby's online, dit is een uitstekend en zeer prive manier om jezelf voor te bereiden op de eerste ontmoeting. Voorafgaand gluren naar de foto's van de pasgeborene zal u laten weten wat de baby eruit ziet voordat je hem ontmoet of haar. Op die manier ben je beter voorbereid als de ouders willen dat je om de baby te ontmoeten. In feite, kan er zelfs enige verbetering in de tijd tussen het zien van de beelden online en baby in het vlees.
 3. 3
  Tijd uw bezoek bedachtzaam. Delay is een goede zaak. Laat de nieuwe ouders weten dat je niet wenst te verdringen ze uit en willen dat ze hun persoonlijke hechting tijd te hebben. Laat ze weten dat je komt door het in ongeveer een week om de nieuwe toevoeging aan hun familie te zien. Dit geeft enige tijd voor de baby's functies rechtzetten een beetje. Het geeft ook vader en moeder meer tijd moeten worden gebruikt om de behandeling van hun nieuwe baby, die geeft je veel excuses te vragen over de zorgzame proces in plaats van de geboorte zelf (waarvan de details kan echt gruwelijk om te luisteren naar en risico kleuring uw indrukken van de baby negatief).
 4. 4
  Denk aan drie positieve kwaliteiten die je zou kunnen zeggen over de baby. Als puntje bij paaltje komt en je materiaal snel nodig hebt, heb drie opmerkingen over de hand die kan worden uitgerold van de tong voordat je kijkt naar de prijzen van een deel gesloten. Echter, kiest uw woorden verstandig. In de klassieke, "lelijke baby" Seinfeld episode vader van het kind verwijst naar zijn baby als "adembenemend" en vervolgens verwijst naar de hoofdpersoon, Elaine als "adembenemend", waarin de Seinfeld personages leidt om te geloven dat de vader denkt Elaine is lelijk. In een zwakke poging om te voorkomen dat zeggen dat de baby is onaantrekkelijk, Jerry Seinfeld en zijn zootje ongeregeld uiteindelijk zeggen dat de baby is 'behaaglijk', die is uitgegroeid tot een popcultuur codewoord voor "lelijk." In plaats van het maken van een soortgelijke faux pas, denk van tevoren wat je gaat zeggen. Kies woorden als, "sweet", "snoezige", "lief" of "soft" bij de verwijzing naar een baby.
 5. 5
  Denk aan indirecte complimenten gezegd kan worden met een echte onderbouwing. Directe complimenten mogen steken in je keel, maar er zijn genoeg beleefd en attent manieren om dit. Hier zijn slechts enkele van hen:
  • Praten over hoe veel haar heeft hij of zij (of het ontbreken daarvan) of de grootte van zijn of haar voeten en handen.
  • Stel voor dat je positief de baby probeert te glimlachen al en dat het is duidelijk dat hij of zij heeft een "zeer tevreden houding" bent - geen enkele ouder gaat af door het hebben van een gelukkige baby worden gezet!
  • Enkel uit de ene functie die is leuk om te zien. Het is misschien de ogen, of de kleine vingers of de manier waarop de baby's tenen krullen. Dit werkt of je nu totaal clueless over baby's of goed thuis in het hebben van uw eigen, omdat het laat zien dat je iets over de baby die belangrijk voor je merkt.
  • Nog een goede manier om de nadruk op de lelijke stick is te spreken over de gezondheid van baby's. Gewoon zeggen met grote hartelijkheid: "Wow, je een gezonde zoekt baby heb daar!", Of iets in dezelfde lijnen. Nogmaals, het zou een vreemde ouder die dat niet deden gloed bij de gedachte van het hebben van een gezonde bub zijn.
  • Gaan allemaal ga ga en gewoon de baby geluiden. Zeg iets als "Aw, goo, wie is een liddle baby-den, Coochy Coochy coo, naar je kijken!" Totale onzin baby praten kunt u manoeuvreren rechts rond de kwestie van lelijkheid. En het kan je schuldgevoel te verlichten voelen dat u eruit als een complete idioot doet baby praten, waardoor het ongemakkelijk moment van gebrek aan lof afbuigen in een moment van zelfspot gedrag.
 6. 6
  Focus op de ouders. Een van de beste manieren om te voorkomen dat reacties over de baby te maken is om te vragen over de ouders, vooral moeder. Houd oogcontact met de ouders en vragen hoe mama zich voelt, hoe het hebben van een baby is hun leven en wat ze het liefst over zijn nieuwe ouders veranderd. Vaak zijn ouders zijn zo gewend aan bezoekers te praten over de baby, kan een discussie over hoe ze zich voelen verwelkomd en een goede afleiding van het hebben om te reageren op het kind. Vermijd het stellen van vragen, zoals het aanvragen van een gedetailleerde beschrijving van de levering of algemene opmerkingen of vragen over borstvoeding. Vasthouden aan het licht, run-of-the-mill vragen als hoeveel slaap vader en moeder krijgen en de algehele impact van het zijn een nieuwe ouder heeft op hun leven.
 7. 7
  Hou commentaar over de baby kort en zoet. Vasthouden aan uw belangrijkste opmerkingen die u gerepeteerd voor de vergadering en dan richten op andere onderwerpen. Als u begint met overmatig praten over de baby kon je jezelf schilderen in een hoek en uiteindelijk zeggen iets wat je niet wilt zeggen in de eerste plaats. Als moeder houdt het nemen van het gesprek terug naar de baby, gesp in en laat haar het woord doen. Knikken, glimlachen en het eens. Zorg voor algemene antwoorden op vragen zoals: "Denk je dat ze is de meest schattige baby in de wereld?" Uw reactie kan zijn: "Ja, ze is een prachtige kind."
 8. 8
  Blijf rustig na uw compliment of eenvoudige lof opmerkingen. Niets hoeft meer te zeggen over de kwestie. U kunt altijd bieden om de baby te houden als het nodig en via je ontzag zwijgen, lijken in te nemen door de bijzonderheid van het moment.
  • Er is nooit een vereiste om ontspringen. Als je merkt dat je valt in die val, onmiddellijk stoppen jezelf. Stromende is zinloos en al snel tips in het rijk van onoprechtheid.

Tips

 • Vind altijd andere knooppunten in de kamer of je omgeving anders dan de baby's verschijning. Als je thuis bent de ouder, complimenteren de kinderkamer of nieuwe kleding of speelgoed van het kind.
 • Wees voorzichtig commentaar alleen op de baby's kleding. Ouders zullen iets verdachts ruiken.
 • Weet je nog hoe opgewonden de ouders zijn om u hun nieuwe baby te tonen. Richten op hun opwinding en het wonder van het leven in plaats van de vraag of de baby is schattig of niet.

Waarschuwingen

 • Nooit vertellen de baby's ouders je niet denkt dat het kind is schattig. Afgezien van het feit dat het gemiddelde en kwetsend, vergeet niet het is maar een baby. Plus, je weet maar nooit - Brad Pitt of Jennifer Aniston zou een lelijke baby zijn geweest.
 • Als u zich niet in toom te houden uw grofheid en iets over de baby te kijken lelijk, grappige of oud doet glippen, kan je een vriend verliest. Moeders van pasgeborenen meestal zeer beschermend en lichtgeraakt over iets negatiefs gezegd wordt over hun werk van liefde.
 • Vermijd het gebruik van woorden die suggereren dat de baby oud. Tuurlijk, de baby ziet er waarschijnlijk zo gerimpeld als een pruim, suggestieve van oude mannen en vrouwen, maar dat is niet iets wat de ouders van een pasgeboren willen horen. En wat je ook doet, laten al vergelijkingen met Yoda, of enige andere rimpelige object.

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook
 • Gerepeteerd complimenten
 • Afleiding om te praten over