Wkinl

Hoe kunt u uw zelfvertrouwen wanneer paardrijden

Als u nodig hebt om je te stimuleren bij het starten om paard te rijden of zijn al een ruiter, dan is deze how-to is voor u.

Stappen

Hoe kunt u uw zelfvertrouwen wanneer paardrijden. Kies een paard dat is erg rustig te rijden en te behandelen.
Hoe kunt u uw zelfvertrouwen wanneer paardrijden. Kies een paard dat is erg rustig te rijden en te behandelen.
 1. 1
  Kies een paard dat is erg rustig te rijden en te behandelen.
 2. 2
  Als je lessen te nemen, stelt de instructeur die je niet veel met nog paarden, en je zou willen om te beginnen op een zeer kalm paard. NIET stil blijven of instemmen met een chagrijnig paard te nemen, alleen maar omdat je niet wilt kijken slecht.
 3. 3
  Breng tijd door met het paard. Aai hem, borstel hem en geef hem een ​​bad. Niet alle tack werk zelf, of zo veel mogelijk als je een beginner bent.
 4. 4
  Meer informatie over de signalen die je paard geeft.
 5. 5
  Lees over paardrijden met een goed boek. Vooral richten op hoe goed rijden en hoe je lichaamstaal een paard 'te lezen.
 6. 6
  Iemand anders (bij voorkeur de eigenaar) om het paard te rijden in een stap, draf, galop en misschien zelfs gaan over een kleine sprong. Merk op dat hoewel de eigenaar kan zijn meer ervaren dan jij, hij kan nog steeds omgaan met het paard zeer goed, en het paard zal net zo goed voor u te behandelen als je niet opgewonden of haasten hem.
 7. 7
  Wanneer u voor het eerst op, besteden tijd vinden van een goede stoel en krijgen in positie. Maak je geen zorgen over het krijgen van buiten en rijden snel - comfortabel zijn. Als u merkt dat er iets vreemd, zoals een scheve zadel of de teugels verkeerde kijken, snel naar beneden en zet ze vast.
 8. 8
  Lopen eerst het paard. Dit is belangrijk voor u, zodat u zelf kunt elkaar te krijgen, en het paard, omdat het verwarmt hem zodat hij niet een spier te trekken. Dit is ook een goed moment om eventuele problemen met de tack, zoals een beetje dat niet goed werkt te vinden.
 9. 9
  Langzaam gaan. Als je leraar wil dat je om verder te gaan, zeggen dat je niet comfortabel voelt nog. Je leraar weet wat hij / zij aan het doen is, en als hij zegt dat hij / zij is ervan overtuigd dat u het kan doen, vertrouw hem / haar.
 10. 10
  Rijden zo vaak als je kunt.
 11. 11
  LEER HOE TE VALLEN. NIET gooien een arm (zal je waarschijnlijk breken), en zo snel mogelijk af te stappen van het paard. Ook kunt u proberen om een ​​noodsituatie afsprong doen.
 12. 12
  Als je een slechte val hebben genomen, of gebeurt er iets met je echt bang voor paarden te maken, denk terug aan alles wat daarvoor. Een slechte val na een jaar van het rijden is slechts een klein evenement na veel uren op een paard. De kans dat het opnieuw zal gebeuren zijn erg klein.

Tips

 • Als een paard "kraai-hop" of probeert buck, LEAN BACK. Als hij steigert, naar voren leunen.
 • Tenzij je echt gewond, nooit stoppen met het rijden als je valt. Als je niet terug op het paard, je bent het onderwijs zelf dat vallen is een grotere deal dan het werkelijk is en het paard zal leren dat je het afwerpen is een goede manier om zich te ontdoen van je.
 • Als je een beginner bent, na iets groots als je eerste galop, vergeet niet om een ​​lange diep adem te halen en terug te gaan naar zitten diep in het zadel. Zorg ervoor dat je gaat met de bewegingen van het paard, op die manier, als hij galoppeert weg, je gaat met hem. Relax, dit is iets dat van pas komt daarom na een sprong of een galop je moet een lange diep adem te halen, dan concentreren op dezelfde manier bewegen als je paard.
 • Zoek iets waar je goed in bent, zoals trail obstakels of galopperen, en altijd eindigen met dat.
 • Richten ons altijd op de positieve dingen die je deed in een rijdende sessie bijvoorbeeld; goede opwaartse overgangen, mijn onderbeen positie was goed etc. onervaren of beginnende ruiters vaak focussen op de negatieve dingen die gebeurd is, moet je proberen om je geest te stellen en te veranderen maken het meer positief.
 • Zodra je iets hebt gedaan voor de eerste keer, zal het een stuk makkelijker zijn de volgende keer dat je het doet.
 • Als een paard wordt slecht gedragen, probeer een reden te vinden waarom ze handelen zoals dit, kan het zijn dat de ruiter niet het geven van de juiste hulpmiddelen of dat het paard pijn heeft. Bijvoorbeeld als een paard dollar of steigert of vertoont andere slechte gewoonten, kan het te wijten zijn aan een probleem met tack, en het is aan te raden als een paard toont voortdurende slecht gedrag, om de paarden terug te krijgen en tanden enz. gecontroleerd, het kan ook te wijten zijn aan hormonen bijvoorbeeld een in het seizoen merrie kunnen zich anders gedragen dan normaal en worden gevoeliger of grumpy.you mag nooit een paard te straffen voor het niet doen wat je vraagt ​​gewoon wijzigingen aan te brengen in uw rij en vraag opnieuw, als het paard nog doesn ' t reageren dan een back-up van uw steun met een gewas om het paard te luisteren te krijgen, het is niet een vorm van straf en mag niet worden gebruikt in woede, omdat dit zal niet vergroten je zelfvertrouwen.
  • Altijd concentreren op goed rijden. Omlaag houden van uw hielen en je hoofd omhoog echt helpt met balans.
 • Geloof je het kan doen, blijven zeggen in je hoofd, kan ik het doen, kan ik het doen, het helpt echt.
 • Blijven inzetten, als een paard weigert een sprong, stop deze dan zo snel als je kan en maak het voor staan ​​de jump-misschien had het niet gezien of iets erachter opgeschrokken het? Probeer vervolgens opnieuw, maar vergeet niet bij het springen, leun achterover in je voordat springen zitting zo wanneer je springt, kun je buigen in je springen positie, ook, als het paard doet eend uit, je hebt al weer zat dus niet gegooid naar voren zo ver en kan gemakkelijker blijven zitten. Blijf proberen de sprong, dan na 4-5 pogingen, laat deze aan een kant - het paard zal de lagere kant springen, maar probeer om het te krijgen in het midden, het zal denk dat het lager springen, maar in feite is het springen op dezelfde hoogte als voorheen. Dit zal ook je zelfvertrouwen boost genoeg om de sprong terug goed en dan kun je het opnieuw proberen te zetten. Houd je benen op en NOOIT denk dat het gaat om te ontwijken en uit en op te geven, anders wordt het paard zal blijven doen en het zal wegkomen dus het zal moeilijker worden om die sprong te springen.
 • Neem dingen langzaam.
 • Wees niet bang voor het delen van je gedachten naar een activiteit. Als je je instructeur kunt vertellen waarom je ongemakkelijk voelt, zal je veel beter voelen, en je zult je problemen gemakkelijker op te lossen.
 • U bij elke rit, oefenen iets waar je niet goed in. Bijvoorbeeld, ik ben slecht in het springen (na 2 jaar van het rijden). Ik heb de hele afgelopen week springen, en ik begin te verbeteren. Vorige week was ook de eerste keer dat ik ooit viel van een paard, maar ik kreeg meteen weer op en bleef springen nog een half uur of zo.
 • Analyseer uw situatie. Wees eerlijk met uw rijvaardigheid.
 • Geloof in je instructeur, als je niet denkt dat je het goed doen zij / hij doet of zij zou niet hebben gezegd dat het in de eerste plaats.
 • Hebben altijd goede controle over je paard. Zorg ervoor dat de teugels zijn een goede lengte en uw stoel goed is.
 • Vraag om een ​​rustige of ouder paard dan wanneer u begint het verkrijgen van vertrouwen verplaatsen naar een meer pittige paard.
 • Als je alleen westerse rijden, probeer dan Engels, en vice-versa. U kunt comfortabeler voelen in een of de ander.

Waarschuwingen

 • Als je liegen over je ware gevoelens tegenover een manege activiteit, zal je de ene om te lijden te zijn, en je angsten zal moeilijker op te lossen zijn.
 • Draag altijd een helm en laarzen tijdens het rijden een paard.
 • Worden nooit gefrustreerd met het paard. Als hij is goed opgeleid, is het waarschijnlijk dat JIJ wordt verprutsen, in plaats van hem.
 • Fiets nooit alleen.