Wkinl

Hoe maak je schoon verfranden op binnenmuren maken

Iedereen wil een huis een thuis te maken. Een van de makkelijkste manieren om deze taak te volbrengen is om de muren opnieuw te schilderen in kleuren die representatief zijn voor uw voorkeuren en stijl. Veel mensen geloven dat schilderij is een rommelig maar toch eenvoudig proces. Het eindresultaat is een kamer met verf vlekken in het tapijt en verf vlekken op het plafond en trim. Schilderen van een kamer hoeft niet een beproeving zijn en het eindresultaat moet iets waar je trots op kan zijn. Als u deze stappen volgt, het eindresultaat is een kwaliteit verf baan, dat u en uw gasten zullen onder de indruk zijn.

Stappen

Hoe maak je schoon verfranden op binnenmuren maken. Gebruik gipsplaten spackle om grotere gaten, of het gebruik schilders stopverf in spijker gaten te vullen repareren.
Hoe maak je schoon verfranden op binnenmuren maken. Gebruik gipsplaten spackle om grotere gaten, of het gebruik schilders stopverf in spijker gaten te vullen repareren.
 1. 1
  Duidelijk de kamer! Als dat geen optie is, verplaatsen alles naar het midden van de kamer. Verwijder foto's en nagels en alles wat u niet wilt geschilderd.
 2. 2
  Gebruik gipsplaten spackle om grotere gaten, of het gebruik schilders stopverf in spijker gaten te vullen repareren. Spijker gaten zijn duidelijk nadat je verf dus neem de extra tijd en maken de kamer zien er goed uit door het vullen van de gaten.
 3. 3
  Veeg de trim randen met een vochtige doek om alle stof te verwijderen, zodat de tape heeft een goede ondergrond te houden aan. Ga rond de kamer en veeg eventuele plinten, portierbekleding, raam trim en kroonlijst op de rand die peuken tot het muuroppervlak.
 4. 4
  Gebruik schilders blauwe tape te maskeren alle trim. Met behulp van reguliere afplakband kan ertoe leiden dat de bekleding verf op te trekken en je kan worden geplakt herschilderen trim. Met de 1 "tape. Het geheim is hier tape langzaam en voorzichtig, waardoor een kleine spleet tussen de rand van de band en de wand te spuiten oppervlak. A 1/16" tot 1/8 "gap voldoende. Anders de muren worden geschilderd om dit punt zo het eindproduct zal alleen zo goed als de prep je erin steekt. Als de band niet recht, dan is het uiteindelijke resultaat zal een bochtige verf lijn.
 5. 5
  Met behulp van de 2 "tape, maskeren het plafond langs de muren. Dit geeft u vergiffenis als je per ongeluk rol de roller op het plafond. Ook kunt u een echte rechte lijn bij de verbinding tussen wand en plafond te maken in plaats van te proberen om een veer rechte lijn met de rand van een borstel. Gebruik dezelfde kloof zoals vermeld in stap 4.
 6. 6
  Voer een dunne kraal van kalefateren langs alle randen die u zojuist hebt opgenomen, met behulp van een kit pistool en overschilderbaar kalefateren. (Let op:. Zorg ervoor dat de kit wordt gebruikt is overschilderbaar) Gebruik uw vingertop, veeg de kalefateren rand naar beneden, zodat de kit is een zeer dunne film over de rand van de tape in de hoek van de muur en trim. Verwijder overtollig! Dit is een cruciale stap en scheidt een goed zoekt kamer van een professionele baan. Dit stopt verf sijpelt onder de tape rand en geeft de kamer een superieur schone rand als het werk is gedaan en de tape is verwijderd. De reden voor de kleine opening bij masking is om een ​​rand van de kit op hetzelfde vlak als de cassette blijven. Als de band werden butted in de hoek, zou het kalefateren zitten boven de band en toen het tijd om de tape te verwijderen, zou het kalefateren eigenlijk in de weg en rip up delen van muurverf. Neem uw tijd om dit te doen en de resultaten zijn zeker de moeite waard.
 7. 7
  U kunt een papieren hand-masker, die een rol van maskeren papier en een rol tape combineert zodat u kunt bestrijken een groter gebied te beschermen tegen verf ploetert gebruiken. Dit is volledig optioneel, maar alleen bespaart ruimen tijd op de lange termijn. Zolang je voorzichtig bent, zal de 1 "tape langs de trim en 2" tape langs het plafond volstaan.
 8. 8
  Laat het kalefateren droog gedurende 20 minuten. Het moet in de eerste plaats erg dun dus het moet niet eens hoeft te zijn dat lang. Beter te voorkomen dan te genezen. Terwijl de kit wordt drogen lay out zeilen langs de muren die je gaat schilderen.
 9. 9
  Penseel in de grenzen van de muur tot aan de afgeplakte randen, met behulp van uw penseel.
 10. 10
  Zorgvuldig verf van de muren, het gebruik van een en een verfbak. Als je de roller te snel rollen verf druppels zullen gaan vliegen overal. Wees ook voorzichtig bij het rollen tot aan de rand plafond. Afhankelijk van de nap (dikte) van de rol die u gebruikt kunt u onbedoeld hobbel deel van het plafond. Neem uw tijd en aandacht te besteden en dit zal geen probleem zijn.
 11. 11
  Verf de kamer en laat het drogen volgens de instructies van de fabrikant. Je bent nog niet klaar. Je moet een tweede laag om tot volledige dekking te krijgen. Dus ga de kamer rond en herhaal de borstel en glooiende stappen. Niet racen! Je bent al begaan; waarom een ​​goed product niet uit te halen.
 12. 12
  Laat de verf drogen 's nachts. Ja, 's nachts. Trek niet aan de tape nog niet af. Laat de verf goed drogen vermindert de elasticiteit van verf opbouw langs de randen.
 13. 13
  Verwijder de tape door te trekken de tape uit minstens een hoek van 90 graden van de trim oppervlak. Hierdoor kan de punt van de introductie op te treden als een enkel punt in plaats van over een langere gebied. De verf rand moet een perfecte lijn zonder bloeden door. Als u problemen ondervindt met de tape omhoog te trekken en het uitrekken van de verf, de fout ligt in meer dan de toepassing van kalefateren. Zorg ervoor dat de kit is dun is een zeer cruciale stap. Als je merkt dat je met dit probleem, gebruik een scheermesje om voorbij de opbouw. Als u de instructies volgt aandachtig vindt u de tape te verwijderen en vind een mooie kamer met een perfecte randen. Iedereen die de kamer ziet, zal versteld staan ​​hoe schoon en professioneel een baan die je hebt gedaan.

Waarschuwingen

 • Lees alle instructies voordat u begint!

Dingen die je nodig hebt

 • Schilder blauw afplakband
 • Overschilderbaar kalefateren