Wkinl

Hoe maak je een bad kalefateren

Water zal doordringen uw badkamer muren en veroorzaken dure schade aan uw kostbare huis, tenzij je voorzorgsmaatregelen te nemen met uw bad.

Stappen

Hoe maak je een bad kalefateren. Onderzoekt de verbinding tussen het bad en de muur.
Hoe maak je een bad kalefateren. Onderzoekt de verbinding tussen het bad en de muur.
 1. 1
  Onderzoekt de verbinding tussen het bad en de muur. Reinig alle oude kalefateren, meeldauw en zeepresten van de rand van de badkuip. Wees voorzichtig dat u geen krassen het oppervlak van de kuip. Veeg met spiritus om schoon en verwijder alle vocht uit elke naad. Alcohol bevat olie die residu achterlaat (om niet uitdrogen uw huid) en mag niet worden gebruikt voor het reinigen.
 2. 2
  Gebruik goedgekeurd voor badkamer oppervlakken kalefateren. Er zijn keuzes in kleur en prijs. Het lijkt meer siliconen kosten meer. Siliconenkit voor keuken en bad heeft een schimmel preventer gebouwd worden.
 3. 3
  Toepassing afplakband aan beide zijden van waar u wilt dat uw nieuwe kalefateren kraal, met de randen van de tape rij om precies waar u wilt dat de kraal van kalefateren te stoppen. Dit is een techniek die professionals gebruiken om een ​​perfect te garanderen, zelfs uitziende kraal met geen rommel. Er moet ongeveer een achtste van een inch tussen de twee stukken tape.
 4. 4
  Laad kalefateren buis in kalefateren pistool. Met behulp van een scherp mes, snijd de applicatie tip over score mark. Opening moet niet zo groot dat een rups niet kan worden gevormd. Opening moet niet zo klein dat kalefateren buis lijkt onder hoge druk. De meeste tubes hebben een dunne barrière in de buis om de kit te voorkomen genezen. Doorboren de barrière door het invoegen van een draad, spijker of puntig voorwerp in tip.
 5. 5
  Houd kalefateren pistool over trash en druk trekker te kalefateren vooruit te vullen van de tip. Kalefateren moet stromen, niet spuiten of druppelen. Laat de trekker los lock aan het licht druk in buis te verlichten.
 6. 6
  Punt tip in positie op de naad. Tip moet iets boven het oppervlak, bijna aanraken. Als je begint te perstrekker, kijk stroom van kalefateren. Met een constante beweging, bewegen kalefateren pistool rechtdoor langs naad, het creëren van een uniforme kraal. Voordat stroom stopt, snel trekker los en weer beginnen te drukken als u doorgaat met een uniforme kraal de gehele lengte van de naad te creëren. Stop niet tot je hoek te komen.
 7. 7
  Herhaal dit voor elke naad, meestal drie muren.
 8. 8
  Wanneer u stopt, vergeet niet om de trekker over te ontgrendelen om druk in buis of kalefateren verlichten zal blijven stromen.
 9. 9
  Strijk de kit uit tussen de stukjes plakband, drukken het in de hoek met je vinger als je verder gaat, en het verwijderen van overtollige kalefateren. Houd een paar papieren zakdoekjes bij de hand om je vinger af te vegen als je nodig hebt om.
 10. 10
  Verwijder het afplakband vóór de kalefateren begint om huid over. De kraal moet er netjes en zelfs, maar je kan nodig zijn om het lichtjes schoon met je vinger weer voor een perfecte afwerking.
 11. 11
  Kalefateren moet uitharden voor 24/36 uur voor het blootstellen aan water en vocht.

Tips

 • Vul het bad driekwart van de weg vol met water, zodat het bad te zakken, terwijl de siliconen droogt gedurende 24 uur. Anders wordt het bad zal verzakken als je in en trek op de naad waardoor mogelijke lange termijn kraken en breken.
 • Hebben een brede opening afvalbak in de buurt, om het afval (zoals afplaktape) dat siliconen op het heeft te nemen, zodat je niet siliconen overal krijgen.
 • Om volledig te stoppen stroom uit de kalefateren pistool, laat de zuiger vangen elke keer dat je je wapen zakken.
 • Opruimen en smoothing is eenvoudig te realiseren met keukenpapier en "Formula 409" of andere gelijkaardige schoonmaakmiddel.
 • Ga op een muur in een tijd, omdat siliconen films dan vrij snel.
 • Na het verwijderen van de tape, glad de randen die naast de band waren, ervoor te zorgen dat ze zijn bevederd aan de oppervlakte. Anders zal de rand vuil te verzamelen.
 • Zorg ervoor dat u alle sporen van kalefateren en schimmel te verwijderen alvorens nieuwe kalefateren--ja zelfs dat residu dat lijkt alsof het niet zal loskomen.
 • Als je niet de hele buis van kalefateren gebruiken, kunt u de tip stekker met een object, zoals een klein houten staaf of nagel en dek af met plastic of tape. Kalefateren zal houden voor een korte tijd.
 • Wanneer het effenen van de kalefateren, starten in een hoekje en ga 1/2 tot 3/4 over. Dan beginnen in de tegenoverliggende hoek en elkaar in het midden. Bij het voldoen aan de reeds gladgestreken sectie, lichtjes til je smoothing apparaat, zodat er niet een bult.
 • Kraal moet invullen naad tussen wand en bad. Kraal moet gelijkmatig contact met de muur en bad langs de hele lengte of lekkage zal optreden.
 • Om siliconen te verwijderen uit handen ze gewoon met een plastic zak te wrijven. Het maakt direct opruimen en kunt u uw vingers gebruiken om glad te strijken en finish breeuwen zonder zorgen over plakkerigheid.
 • Siliconenkit is heel erg plakkerig en zal niet gemakkelijk uit je vingers. Daarom latex handschoenen te dragen bij de toepassing van siliconenkit
 • Leg een doek uit op de kalefateren pistool neer zetten, zodat eventuele druppels worden gevangen.
 • Gebruik een klein papieren bekertje half gevuld met lauw water, voeg 2 tot 3 druppels afwasmiddel en roer voorzichtig met je vinger op te lossen. Je wilt niet zeepsop. Met behulp van deze om je vinger nat zal opruimen gemakkelijker te maken en de siliconen zal niet willen vasthouden aan je vinger.
 • Je kan glad uit de kit met een natte vinger, plastic lepel of afgeronde ijsblokje.
 • Een geslepen platte schroevendraaier werkt heel goed voor het verwijderen van oude breeuwen (zeker niet om onderliggende oppervlakken beschadigen).
 • Hardnekkige schimmel vlekken kunnen vooraf worden verwijderd door het weken papieren handdoeken met water verdunde bleekwater, en het leggen van de geweekte papier over de probleemgebieden. Laat de gebleekte handdoeken op zijn plaats totdat de vlekken verdwenen zijn. Na het verwijderen van het papier, moet het gebied, krijgt voldoende tijd om te drogen voordat u begint opnieuw breeuwen. De operatie kan worden gedaan met de oude kit nog op zijn plaats, dus het kan van tevoren worden gedaan dagen.
 • Het proces is zeer vergelijkbaar met het versieren van een taart.
 • Een beetje off topic, maar als je een betegelde binnenhoek altijd kalefateren plaats van grout. Specie zal barsten uit en zal lekken in de hoeken, terwijl kalefateren blijft flexibel als het is genezen. Als u grote, geschuurd specie gewrichten, kunt u meestal vinden gekleurd, geschuurd kalefateren in dezelfde aangepaste kleuren als de specie, hoewel dit niet altijd de beste keuze voor bad omringt en douches. Voor deze toepassing ervoor zorgen dat u kalefateren te gebruiken met een bepaalde hoeveelheid siliconen erin, of pure siliconen.
 • Om te voorkomen dat de tape op hun plaats blijven te lang, waardoor ongewenste naden in de siliconen, snijd de tape in secties - net als een deel per wand - met een mes. Op die manier kunt u gemakkelijk een sectie kalefateren en verwijder de tape voor bevedering, zonder de tape van de volgende sectie te verstoren. Wees voorzichtig om te voorkomen scoren het bad met dat mes, dat wel.

Waarschuwingen

 • Belangrijke tip - Tub een aankomstvluchthaven 3/4 vol met water tijdens breeuwen, dit voorkomt eventuele breuk in de afdichting als gevolg van verhoogde bad gewicht als het gevuld is met water.
 • Heb bad niet gebruiken totdat kalefateren kuren. Zie buis voor specifieke instructies.
 • Wees voorzichtig met mes en puntige voorwerpen.