Wkinl

Hoe maak je een verfroller gebruiken

Hier is een eenvoudige methode om snel verspreiden een gladde, gelijkmatige laag latex verf op binnenmuren. Het klaart de klus snel en elimineert veel voorkomende problemen zoals lichte gebieden, roller merken en opgebouwde ruggen.

Stappen

Hoe maak je een verfroller gebruiken. Koop professionele kwaliteit apparatuur die een leven voor slechts een paar dollar meer dan goedkope, all-in-een roller setups zal duren.
Hoe maak je een verfroller gebruiken. Koop professionele kwaliteit apparatuur die een leven voor slechts een paar dollar meer dan goedkope, all-in-een roller setups zal duren.
 1. 1
  Koop professionele kwaliteit apparatuur die een leven voor slechts een paar dollar meer dan goedkope, all-in-een roller setups zal duren.
  • Begin met een goede roller pin.
  • Om uw bereik en geven u een betere controle, schroef een 48 inch (1,2 meter) houten handvat of voorlijst op het einde van de wals.
  • Investeer in een goede roller (ook bekend als een mof). Het is verleidelijk om de goedkoopste beschikbare dekking te kopen en gooi het weg als je klaar bent, maar goedkope roller covers niet in het bezit voldoende verf om een ​​goed werk te doen. Het zal je twee keer zo lang om een ​​kamer te schilderen en het resultaat zal niet zo goed. Gebruik een 1/2 inch (1,2 cm) nap voor platte verf op muren en plafonds, 3/4 inch (1,9 cm) nap voor ruwe oppervlakken zoals getextureerde plafonds, en 1/4 inch (0,63 cm) nap voor satijn of semi -gloss verf. Zie hieronder de Tips voor meer informatie over hoe je goede zorg van uw apparatuur.
  • Je zult zelden een pro met een verf lade voor het schilderen van zeer grote gebieden. Een 5-gallon (18,9 liter) emmer met een speciale emmer scherm hing over de rand werkt beter omdat het makkelijker is om de cover te laden, is het makkelijker om te bewegen, en heb je minder kans op struikelen of stap erin. En als je nodig hebt om een ​​pauze te nemen, kunt u gewoon bedekken met een vochtige doek om de verf uitdroogt.
  • Roller trays werken goed voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers waar een enkele liter verf zou kunnen zijn alles wat nodig is. Cleanup is ook makkelijker met rol trays. Voeg een lade liner te schoonmaakbeurt nog gemakkelijker te maken.
 2. 2
  Kwast verf rond de randen eerste, zoals beschreven in de gerelateerde googles hieronder. Aangezien rollen niet kan krijgen strak aan de randen, het eerste schilderij stap is om te poetsen langs het plafond, binnenhoeken en lijstwerk.
 3. 3
  Leg de verf op de muur met een prachtig beroerte. Beginnen over een voet van de bodem en 6 inch (15.2 cm) uit de hoek en roll omhoog in een lichte hoek onder lichte druk. Stop een paar centimeter van het plafond. Rol nu op en neer terug naar de hoek om snel verspreiden de verf. U kunt verf opbouw en roller sporen achterlaten op deze stap. Maak je geen zorgen over een perfecte baan nog.
 4. 4
  Reload de rol en herhaal het proces in de aangrenzende ruimte, weer werken in de richting van de geschilderde ruimte. Houd een natte rand. Het bijhouden van een natte rand is cruciaal voor alle top-kwaliteit paint jobs, of u nu emailleren een deur, lakken meubels of rollend verf op een muur. Het idee is om de volgorde van de werkzaamheden te plannen en werken snel genoeg zodat je altijd lappen nieuw aangebrachte verf op verf die nog nat is. Als u stopt voor een pauze in het midden van een muur, bijvoorbeeld, en dan beginnen schilderen nadat deze sectie is opgedroogd, zult u waarschijnlijk zien een ronde markering waar de twee gebieden te sluiten.
 5. 5
  Terugdraaien over het gehele gebied dat u hebt gedekt te glad en meng de verf. Niet herladen de roller met verf voor deze stap. Gebruik een zeer lichte druk. Oprollen en neer, van vloer tot plafond en over te stappen ongeveer driekwart van een rolbreedte elke keer, zodat je altijd een beetje overlappen de vorige slag. Wanneer u de hoek, roll komen zo dicht als je kunt naar de aangrenzende muur zonder het te raken.
 6. 6
  Strijk de verf langs het plafond met behulp van een lange horizontale slag zonder herladen van de roller met verf. Krijg zo dicht als je kunt. Deze "snijden in" proces laat kwaststrepen die niet overeenkomen met de roller textuur op de rest van de muur. Voor de best uitziende baan, wil je om zoveel borstel markeert mogelijk met de roller. Doe dit door voorzichtig oprollen dicht bij binnenhoeken, lijstwerk en het plafond. Geconfronteerd met het open einde van de rol in de richting van de rand en vergeet niet om een ​​roller die volledig is geladen met verf gebruiken. Als je bekwaam genoeg te rollen binnen een centimeter van het plafond, terwijl verticaal het rollen bent, kunt u deze stap overslaan.
 7. 7
  Schraap overtollige verf van de roller voordat je wassen. Gebruik je plamuurmes, of beter nog, een speciale rol schrapen tool met een halfronde uitsparing in het blad. Een schilder "5-in-1 functie" is perfect voor deze taak.
 8. 8
  Was de roller met warm water en afwasmiddel. Lather de rol en scrub de mat met uw vingers als u het wassen een kortharige hond. Het wasmiddel zal veel van de verfresten te trekken uit de mat en maak de volgende stap gemakkelijker.
 9. 9
  Spoel de roller deksel tot het water helder is. Een roller en kwast spinning tool, verkrijgbaar bij bouwmarkten en verf winkels, vereenvoudigt het schoonmaken taak. Gewoon slip de roller op de spinner en herhaaldelijk nat en spin uit de roller in een lege emmer totdat het schoon is.

Tips

 • Te vergieten minimaliseren, wikkel de nieuwe roller met plakband en afschilferen om losse vezels te verwijderen. Herhaal dit een paar keer. U kunt een aansteker ook gebruiken om licht afbrandt "Fuzzies" die je ziet.
 • Zeef gebruikte verf door een maas verf zeef om klontjes te verwijderen. Vijf liter formaat filters zijn verkrijgbaar bij verf winkels.
 • Plastic verf lade liners zijn verkrijgbaar bij retailers voor minder dan een dollar. Investeren in ongeveer tien van deze en gewoon ze weg te gooien aan het eind van de dag voor de super eenvoudige reiniging.
 • Houd een natte lap in je zak en pak brokken uit de muur als je gaat.
 • Dek de emmer af met een vochtige doek wanneer u hem niet gebruikt.
 • Hoogwaardige wol covers hebben de neiging om te worden gematteerd beneden als je te veel druk tijdens het schilderen van toepassing. Rolling vraagt ​​om een ​​lichte aanraking. Ongeacht wat rolhoes je gebruikt, altijd laat de verf het werk doen. Houd de rolhoes geladen met verf en gebruik alleen genoeg druk om de verf los te laten en te verspreiden. Duwen op de rol te persen uit de laatste druppel verf zal alleen maar problemen veroorzaken. Begin met een grote "V" of "W" en vul tussen. Glad met op en neer beweging. Kijken in een minuut of twee om er zeker van dat er geen runs.
 • Reinig het oppervlak van puin of vuil voordat u begint.
 • Een gemakkelijke manier om dingen minder rommelig te houden is om een ​​keuken-en kleinbedrijf witte vuilniszak nemen met gele handvaten (het soort dat, als je ze eruit trekken, de tas sluit up), draai het binnenste buiten, en dan glijden over je roller lade. Bind de gele grepen rond de 'voeten' van de lade, wanneer je klaar bent voor de dag, kunt u uw verfrollen zetten in de lade en trek de zak van de uitvoerlade af, draaien rechts-side-in, en bind het af. Als je het goed doet, zal het de verf nat houden en je kunt de rollen weer de volgende dag opnieuw te gebruiken. Betekent ook dat u hebt geen clean-up voor de rol lade.
 • Als je rollermarks merkt (verticale verf lijnen) flip de roller in de andere richting en re-roll is (binnen 10 minuten voor latex).
 • Als gedeeltelijk gedroogde verf wordt vervelling van het scherm af, neem het uit en maak het schoon.