Wkinl

Hoe je het interieur van een huis te schilderen


Het schilderen van het gehele interieur van een huis kan het transformeren van mondain tot inspirerend! Het kan ook verhogen waarde van de eigenschap en helpen een huis te koop te bewegen sneller. Doet het vereist juist serieuze planning, maar kan de moeite waard om vele redenen.

Stappen

Hoe je het interieur van een huis te schilderen. Tot een akkoord komen.
Hoe je het interieur van een huis te schilderen. Tot een akkoord komen.
 1. 1
  Ontwikkel een visie. Zoals je tour het huis, schrijf je gedachten op kleur, het houden van zonlicht, ramen, glans en trimmen in het achterhoofd.
  • Lichte kleuren werken overal, maar donkere kleuren vereisen kamers met veel ramen en natuurlijk licht. Schilderen van een kelder den een diepblauwe klinkt misschien ontspannend, maar kan de kamer te zetten in een kerker!
  • Als je de voorbereiding van een huis te koop, blijf met neutrale kleuren die elk interieur of meubels zou kunnen evenaren.
  • Als je e-savvy, nemen digitale foto's van de kamers in kwestie en de kleuren aanpassen met uw favoriete fotobewerkingsprogramma. Dit zal ervoor zorgen dat u en alle betrokkenen precies weten wat de kamer eruit zal zien.
  • Als je het transformeren van uw huis voor zich, een beetje leven. Eet noten. Zoals een kleur? Worden vet. Als je het niet leuk vind, wat denk je? U kunt schilderen het weer. Gevoel artistieke? Plan een muurschildering. Het is uw plaats. De enige persoon die het leuk te vinden is dat je (en de mensen die leven met u!).
  • Complementaire kleuren werken goed als aangrenzende kamers openen naar elkaar (probeer twee tinten van dezelfde kleur voor een nette effect). U kunt gaan voor gedurfde contrast bij het oversteken van een barrière (zoals een deur).
  • Beschouwen de glansgraad zorgvuldig. De glanzende lak zijn gemakkelijk schoon te maken, maar zal elke muur smet opvallen. De vlakke verven helpt verhullen muur vlekken, maar kan moeilijk schoon te zijn. Over het algemeen zult u wilt glanzender verven waar er veel stoom of kook (baden en) en in gebieden met veel verkeer. Plattere verven zijn voorkeur voor grote muren en plafonds.
  • Raadpleeg een professionele thuis decorateur om u te begeleiden.
 2. 2
  Tot een akkoord komen. Er zijn waarschijnlijk anderen in je leven, die hebben een belang in uw huis. Krijgen hun.
 3. 3
  Maak een educated guess. Schat de oppervlakte die je nodig hebt om te dekken. Meet de hoogte en breedte van elke muur. In de VS, wordt de dekking ramingen in vierkante meter, overal elders op de planeet maakt gebruik van het metrieke stelsel. Om het gebied van een bepaalde muur vinden, vermenigvuldigt de hoogte door de breedte.
  • Houd een gedetailleerde lijst u en anderen kunnen gevoel van als make "Liv. Rm. Westgevel 112 vierkante meter"
  • Vergeet niet om af te trekken voor ramen en deuren.
  • Als je een schatting, err aan de hoge kant (ronde boven). Het is beter om te veel verf dan te hebben
   een tekort.
  • Bepaal het dekkingsgebied voor elke kleur en schatten het aantal liters die je nodig hebt voor elk. Voor oneven muren met schuine plafonds, maak je beste gok. Als je niet comfortabel om dit te doen, meet de muur op zijn hoogste hoogte en vermenigvuldig dat met de breedte. Trek nu de laagste hoogte van de hoogste hoogte, vermenigvuldig dat getal met de breedte, snijd dat antwoord in de helft, en dat nieuwe nummer eindelijk af te trekken van de oorspronkelijke hoogte van de breedte. Dat geeft je de muur omgeving.
   Formules:
   Basic muur: F = B x H
   Muur met vensters: F = B x H - (winB x winh)
   Muur met meerdere vensters: F = B x H - [(winB x winh) + (winB x winh)...]
   Wand met schuine plafond:
   (Highh - lowH) x B = n
 4. 4
  Plan de begroting. De kosten zullen sterk variëren, afhankelijk van prijs en kwaliteit. Kiezen midden tot hogere grade lak, verwachten te betalen in het gebied van 265€ 0,00 in verf alleen al voor een 2000 vierkante meter huis. Voeg nog een 75€ tot 150€ in kwasten, rollers, pannen, tape, en andere materialen. Vergeet niet eten, als je van plan bent om uw personeel te voeden. Als het gaat om materialen, verven niet alle gelijk. Sommige echt te bedekken met een laag, sommigen zeggen dat ze doen, maar niet doen. Uw kosten zullen verdubbelen als je om twee lagen aan te brengen om alles, dus het kopen van de goedkopere verf zou meer kosten op de lange termijn. Vertrouw op je lak professionele verkoper (in zekere mate) om u te vertellen welke verf te kopen. U kunt over het algemeen gaan goedkoop op primer, dure bovenop lagen.
 5. 5
  Plan het schema. Krijgen greep op de tijd die nodig is om het project tot bloei te brengen. Plan voor tijd tot meubels, muur prep, gesneden in, het schilderij zelf, eten en pauzes te verplaatsen, en vergeet niet opruimen en wegbrengen meubels opnieuw Als je van plan bent, err aan de kant van voorzichtigheid. Onvoorziene gebeurtenissen zal je vertragen, dus voldoende tijd voor deze. Vergeet niet, dit is een multi-dag-project. Probeer niet te veel passen in een dag. Als je sneller dan gepland, geweldig! Verplaatsen
 6. 6
  Plan het personeelsbestand. Als u van plan om een professionele bemanning niet huren, zult u veel hulp nodig hebben. Er zijn veel banen worden gedaan. Eerst is er de meubels verplaatsen, dan wand voorbereiding, vloerbedekking, materialen verzamelen en prep, schoonmaken, en vergeet niet iedereen zal moeten eten. Het kan een team van vijf mensen een volle tien dagen gemakkelijk te nemen aan een twee verdiepingen (ca. 2000 sq.ft.) huis te schilderen. Krijg zoveel mogelijk mensen te helpen als je kunt. Als sommige alleen kan komen van een of twee dagen, geweldig. Misschien anderen kan vullen inch Zorg ervoor dat u van plan bent met uw personeel leden in het achterhoofd. Ze zullen veel tijd nodig hebben om dagen te regelen weg van het werk. Identificeer een aantal belangrijke medewerkers:
  • The Cutters. Iemand met nauwgezette aandacht voor detail en een vaste hand moet het werk van de toegewezen "snijden in," of het schilderen van een rechte rand waar nodig, zoals langs een muur waar het plafond niet krijgt geschilderd. Veel producten zijn beschikbaar om te helpen, maar niemand zo goed werkt als een persoon die goed is in het doen van het uit de vrije hand. Zorgen voor deze persoon is bekwaam (vraag hen om te laten zien). Een arme, gekarteld, golvend of splotched cutting-in baan zal springen op je elke keer dat je loopt door het. Waarom meer dan een mesje? Deze job is zenuwslopend en pijnlijk aan handen en armen na een paar dagen. U wilt deze persoon een pauze na een paar muren geven.
  • De trimmers. Wijzen sommige mensen aan de trim glazuur doen op plinten, ramen en deurkozijnen. Ook deze zorgvuldige aandacht vereisen.
  • De coördinator. Deze persoon zal de zorg voor de behoeften van de rest van de beroepsbevolking, halen drankjes, broodjes maken, runs maken aan de winkel voor de last-minute wensen, koken (of laten) lunch en diner, bellen, een routebeschrijving, wasborstels, etc. Onderschat niet de noodzaak van deze belangrijke persoon! Wanneer geen winstgevende beroepsbezigheid uitoefent, kan hij of zij een aantal rollen te doen.
  • . Je moet eigenlijk alleen maar een paar van deze nodig hebben, omdat ze een groot gebied kan bestrijken vrij snel.
  • De breeuwers. Breeuwen en hole patchen (spackling) is een belangrijke taak die moet worden gedaan voordat je schilderij (met voldoende tijd om te drogen en zand) beginnen.
 7. 7
  Verliest het meubilair. Serieus, het legen van de kamer. Gewoon bewegende alles naar het midden van de kamer is niet goed genoeg. Huur een opslagruimte en breng een dag verder te vullen. Houd de tafels en dingen die je kunt verfblikken zetten, maar al het andere heeft te gaan.
 8. 8
  Prep het huis. Was de muren, verwijderen behang, pleister, stopverf, seal vlekken, droog en zand voordat u probeert te schilderen. Nu is ook het moment om schilders tape toe te passen voor het trimmen, lag druppel doeken, enz. U kunt ook uw verf te kopen op dit moment. Wacht niet tot de laatste minuut. Het kan uren duren om vele liters alle kleuren te mengen. Vergeet niet dat het verkeer verdrievoudigt bij u thuis-aanbod en bouwmarkten in het weekend. Kopen op een weekdag indien mogelijk.
 9. 9
  Open de ramen. Ventilatie zal helpen dingen droogt sneller en zorgen voor frisse lucht voor uw personeel. Als er stof of andere deeltjes in de lucht heersen, vindt een ander ventilatiesysteem.
 10. 10
  Prime. Donkere kleuren, vlekken (eenmaal verzegeld), en voorheen ongelakte oppervlakken (gipsplaten, stopverf, etc.) zal een grondlaag meestal wit nodig,. NB: de meeste verf winkels en bouwmarkten zullen nu tint primer (kosteloos) aan te passen vrij dicht bij de kleur van de afgewerkte jas, op die manier twee lagen primer hoeft niet te worden toegepast. Hoewel niet alle oppervlakken moeten een grondlaag, slaat u deze stap op eigen risico! Donkere kleuren zullen waarschijnlijk laten zien door de eerste - of zelfs de eerste paar - aflakken van verf. Sealants en ongelakte oppervlakken zoals spackle patches zal absorberen of afstoten vocht in een toplaag op een ander niveau dan de gebieden rondom hen. Het aanbrengen van een goede grondlaag zal zelfs helpen deze verschillen. Primer egaliseert een muur om een ​​gelijkmatig oppervlak. Het is als het wissen van een doek voor het tekenen van een nieuw beeld. Hoewel sommigen zullen het punt debatteren, je over het algemeen niet nodig om een ​​grote deal te besteden aan primer of kopen speciale primer. Een goedkope, 5-liter emmer effen, platte witte verf zal meestal doen de truc en bestrijken een groot gebied. Geef ten minste 24 uur drogen (volg de instructies) voor het aanbrengen van een toplaag uw primer.
 11. 11
  Aan de slag! Begin met het grootste en moeilijkste kamer eerst. Het uitstellen tot het laatst zal je angst om naar het. Zie Hoe kan ik een kamer te schilderen voor instructies over hoe om specifiek muren en kamers te schilderen. Raadpleeg de onderstaande Verwante Googles voor extra hulp.
 12. 12
  Opruimen! Zorg ervoor dat al uw materiaal worden gereinigd en.
 13. 13
  Pakken vloeren na muren. Als u van plan op het veranderen van de vloeren, doe ze na de muren. Je zal een puinhoop maken bij het ​​schilderen van een hele huis. Je wilt niet dat verf op uw nieuwe tapijt.
 14. 14
  Beloon uw personeel. Vooral als ze een vrijwilliger personeelsbestand. Uw oproep hier, maar err aan de kant van vrijgevigheid.

Tips

 • Afplakband NIET! Vervang juiste "cutting-in". Overtollige verf opbouw langs afplakband, vooral op horizontale vlakken zal bloeden en een zeer ongewenste afwerking veroorzaken. Maskering kan worden gebruikt om fouten te vangen, maar niet op vertrouwen dat het je een mooie schone lijn elke keer geven.
 • Houd tal van vodden en schoon water over voor kleine of grote ongelukken.
 • Bij het schilderen van een tapijt kamer, in gedachten houden dat de verf doordringt druppel doeken. Dit geldt vooral voor de goedkopere, lichtgewicht doeken. Het helpt om tape masking papier om alle van de plinten voor het leggen van de druppel doeken. Plooi de randen van het doek onder het papier - dit zal helpen het schoon te houden. Je zou willen investeren in een hand-held masking machine - ze maken het werk veel sneller gaan. Zelfs na het nemen van deze voorzorgsmaatregelen ervoor zorgen om grote druppels of morsen te reinigen voordat ze doordringt en voordat u stap op hen!
 • Doe jezelf niet doden op de eerste paar dagen. Dienovereenkomstig plannen en onderhouden van een gestaag tempo te houden van het krijgen uitgebrand. Schilderen van een kamer is een race, het schilderen van een huis is een marathon.
 • Plastic zakken met rits toppen kan een kwast of roller te houden van het krijgen van droog, terwijl je een pauze voor de lunch te nemen. Of plaats uw roller en kwast in een rits top zak in de koelkast. Het zal nat blijven voor onbepaalde tijd, zolang je het daar laten.

Waarschuwingen

 • Je zal een puinhoop of twee te maken. Niet vrezen, een plan voor het dienovereenkomstig.

Dingen die je nodig hebt

 • Druppel doeken
 • Borstels (verschillende maten, verschillende cut-in kwasten)
 • Verf
 • Stap krukje / ladder
 • Iets om deurscharnieren pop
 • Rags
 • Kleine emmers voor water
 • Simple Green voor het reinigen van oppervlakten
 • Verfbakken
 • Roerstaafjes
 • Sponzen voor het snijden in
 • Rubber gieten deksel / klep / uitloop - ja, het is de moeite waard
 • Schuurpapier / schuren blokken
 • Sanders
 • Rollers
 • Roller voorlijst
 • Spackle
 • Kalefateren
 • Schilderstape
 • Hamer voor het instellen spijker opduikt in gipskarton