Wkinl

Hoe maak je een kwast gebruiken

De sleutel tot een goede verf baan is om hoge kwaliteit verf en een goede kwast gebruiken. Koop de beste borstel je kunt veroorloven en zorg ervoor dat het de juiste soort voor het type verf dat je gebruikt. Latex borstels niet goed werken met olieverf, noch olie borstels werken met watergedragen verven. Zodra u de juiste borstel, kunt u zich richten op techniek!

Stappen

Hoe maak je een kwast gebruiken. Giet een kwart van de verf in een 4 - of 5-qt.
Hoe maak je een kwast gebruiken. Giet een kwart van de verf in een 4 - of 5-qt.
 1. 1
  Giet een kwart van de verf in een 4 - of 5-qt. emmer. Dit is uw werk verf die zal bewegen rond de baan met je. Voor het beste resultaat uit poetsen, niet rechtstreeks dip uit het blik.
 2. 2
  Bereid de randen (optioneel). Als de planken u tekent kont tegen een andere kleur verf of een muur, kunt u een lijn van schilderstape lag tegen de rand, tegen het oppervlak te duwen naar beneden strak om de natte verf te voorkomen bloeden onder de tape.
 3. 3
  Dompel de borstelharen 1 tot 2 in. In de verf om de borstel te laden. De meer verf de kwast draagt, hoe sneller u zult jas het houtwerk, maar u wilt vermijden druipen. Tik op het puntje van de borstel tegen de emmer, net als de klepel van een klok. Voor een drogere penseel, probeer dan een kant te slepen over de rand van de emmer.
 4. 4
  Begin bij de bovenkant van het bord met de geladen borstel en slag naar beneden richting het midden. De verf moet soepel stromen op het oppervlak met weinig inspanning van uw kant. Wanneer de borstel begint te slepen, te stoppen en opnieuw te laden. Zie de onderstaande tips.
 5. 5
  Maken lange slagen. Vermijd deppen kleine gebieden, omdat dit blad merken in de verf. De borstel zal een lichte spoor van parallelle ruggen te verlaten, maar ze zullen gaan liggen voordat de verf begint te huid over.
 6. 6
  Snel jas een gebied met verschillende borstel ladingen van verf, en vervolgens mengen en maak het glad door licht draaien de onbelaste penseelpunt overheen - Genaamd "tipping". Probeer jas een hele bord of sectie, maar laat de verf zitten meer dan een minuut voordat kantelen. Tip de natte verf door de punt van de borstel tegen de natte verf aan de bovenkant van het bord en licht streelde langs de gehele lengte van het bord. Houd de borstel nagenoeg loodrecht op het oppervlak van deze slag.
 7. 7
  Snijd in langs de randen. (Dit geldt alleen als u niet neergezet schilderstape.) Leer met een kleinere borstel (1-1/2 inch) en ga naar een bredere borstel als je controle te krijgen. Dip de borstel en schraap de ene kant op de emmer. Houd de droge kant van de borstel in de richting van de lijn en langzaam trek de borstel langs. Ondersteun uw arm om hem te stabiliseren, en houden de slag beweging. Gebruik zachte neerwaartse druk, je wilt de borstelharen enigszins spreiden uit als je een beroerte. Je zult merken dat je kunt de verf lijn controleren door het variëren van de druk die u op de borstel. Wanneer de borstel droog is, herladen en beginnen waar de vorige slag eindigde. Soms moet je om terug te komen op een gedeelte waar de verf is verlegen van de lijn. Compleet snijden in en vervolgens de vacht van de rest van het stuk.
 8. 8
  Reinig de borstel direct na het stoppen. Wassen latex borstels in een warm sopje en spoel met schoon water, schud droog (of droog in een spinner). Strijk de haren weer in vorm. Spoel olie borstels grondig in verse verf dunner en schud droog. Met de juiste reiniging, zal een kwaliteit borstel jaren duren.

Tips

 • Het is beter om een ​​beroerte omhoog dan omlaag, zodat de verf wordt getrokken uit de borstel door de zwaartekracht en de wrijving in plaats van binnen de borstelharen.
 • Een veel voorkomende fout is te dwingen verf uit de borstel na het te droog wordt. Het doel is een uniforme dikte, maar niet zo dik als te lopen of verzakken.
 • Als de nieuwe kleur niet de oude verbergen, het is beter om een ​​tweede laag toe te passen dan om de verf te dik passen.
 • Als u vindt dat verf op waterbasis is te snel en niet afvlakking genoeg drogen, voeg een additief zoals Floetrol te vertragen het drogen en maak de verf doorstroming beter.
 • Als u nodig hebt om uw latex schilderij sessie voor enkele uren onderbreken, en willen niet om terug te komen naar een water gedrenkte borstel van de reiniging, wikkelen de borstel (met de verf nog steeds op het) in plasticfolie en zet het in de vriezer. Als je terugkomt, laat het ontdooien voor een paar minuten, en je bent klaar om te gaan waar je gebleven schilderij zijn.
 • Je hoeft niet om de band strak te duwen op de muur, want dit kost alleen maar meer tijd en energie. Het enige dat telt is om de extra porties houden van het krijgen geschilderd.
 • ALTIJD koop de beste penselen je kunt veroorloven. Gebruik nylon / polyester voor watergedragen lakken en natuurlijke haren voor de olie-basis.
 • Om een ​​borstel goed schoon, gebruik dan een borstel kam en een kleine staalborstel of schuursponsje om de borstel handvat en gezichten van de borstels schrobben.

Waarschuwingen

 • Laat nooit een borstel zitten in het water voor een langere periode van tijd, of helemaal niet, als je het kan helpen. Weken de kwast in het water zorgt ervoor dat het hout uit te breiden. Als de borstel droogt, krimpt het hout terug, maar het metaal niet, zodat de haren los geworden en beginnen te vallen.
 • Sla nooit een penseel rechtop op haar haren, zal dit verpesten. Idealiter zou een borstel ondersteboven opgeslagen, NIET opknoping aan het handvat als algemeen geadviseerd. Door de opslag van de borstel kop, zal elke minuut verfresten lopen in het beentje en hout van het handvat, waardoor de borstelharen tips schoner en helpen om verdere cement van de borstelharen in het beentje. Om ze op te slaan op zijn kop, gebruik dan een potje of maak een rek met gaten gesneden in een stuk hout.