Wkinl

Hoe maak je een pak bar installeren

Handgrepen zijn speciaal vervaardigd om minstens £ 250 te houden. als goed beveiligd. bars en andere lichte bars zijn niet sterk genoeg. Handgrepen zorgen voor extra veiligheid in de badkuip voor die eerste gladde stap. In dit artikel leert u waar om handgrepen te positioneren en hoe ze te verankeren, zodat ze ijzersterk.

Stappen

Hoe maak je een pak bar installeren. Lokaliseren twee studs op de muur om de handgreep schroef aan.
Hoe maak je een pak bar installeren. Lokaliseren twee studs op de muur om de handgreep schroef aan.
 1. 1
  Lokaliseren twee studs op de muur om de handgreep schroef aan. zijn verdeeld 16 inch uit elkaar, gemeten van hart tot hart. Vinden ze door kloppen op de muur boven het, het controleren van in de kamer aan de andere kant van het bad muur, of met behulp van een stud sensor. Dan vinden de exacte omtrek van de stud door hameren een afwerking spijker in de gipsplaat of gips op een onopvallende plek die later gemakkelijk kan worden gepatcht.
 2. 2
  Verleng de stud markeert naar de handgreep locatie met een niveau. Plak een strook van 1-1/2 inch afplakband op de tegel op de bouten aan te geven. Een goede locatie voor een bar is in een hoek tussen twee muur studs op de lange achterwand van de kuip. De onderkant van de balk moet ongeveer 6 tot 10 inch boven de bovenzijde van het bad. Voor studs 16 inch uit elkaar, een 24-in. lange bar biedt een leuke hoek.
 3. 3
  Boor een 1/8-in. gat met een glas-en-tegels bits in het dichtst bij het midden van elk stud aan de stud locatie bevestigen mark. Als je massief hout geraakt, boor de overige gaten. Zo niet, porren een stuk gebogen draad door het gat en sonde totdat je voelt dat de stoeterij. Plaats de handgreep en markeer de gaten over de nieuwe stud positie. In de meeste gevallen zal het niet gebruikte gat worden gedekt door de montageplaat op de handgreep.
 4. 4
  Gebruik een 1/4-inch. glas-en-tegels of steenboor te vergroten de gaten door de tegel, maar gebruik een 5/32 inch bits te boren in het hout.
 5. 5
  Kalefateren de achterkant van de flens, schroef daarna de bar aan de muur zonder. 10 of 12 roestvrijstalen pan kop schroeven. Of de schroeven dringen de noppen ten minste 1 inch Meestal 2-in. schroeven lang genoeg zijn.
 6. 6
  Geef de bars een goede stevige ruk aan hun houdkracht testen.

Tips

 • De meeste handgrepen hebben drie schroefgaten in elke montageflens, maar je zult alleen in staat zijn om twee van de drie schroeven verankeren in een typische 1-1/2 inch breed stud. Gebruik een plastic anker voor de derde schroef. Zolang deze schroeven dringen minstens een centimeter in geluid hout, zal de handgreep voldoen aan of overtreffen de 250-pond. draagvermogen vereist door de overheid voor openbare gebouwen.
 • Speciale gap-filling spacers zijn beschikbaar voor montage van handgrepen op glasvezel tubs. Informeer bij de fabrikant of een sanitair leverancier.
 • Er zijn goede handgrepen en betere! Kijk voor handgrepen die een anti-slip oppervlak te hebben. Degene die we hadden geïnstalleerd waren grijs, zware plastic en hebben een fijn gekarteld oppervlak. Als ik me goed herinner, de fabrikant is gevestigd in Florida.
 • Als de handgreep niet over een pakking, zet een beetje siliconenkit achter-en / of rond de flenzen. U wilt geen water achter de muren te krijgen!
 • Als u zeker weet dat je gaat in metalen studs, kan tuimelankers wel goed te gebruiken. Anders, vermijd ze.

Waarschuwingen

 • Gebruik de schroeven die met de grijper bar kwam, of sommige die net zo stout en zijn gemaakt van roestvrij staal om roesten te voorkomen. Gebruik geen kleinere schroeven omdat deze niet goed "bijten" de studs, of de schroefkoppen kan niet groot genoeg zijn om de bar goed te houden. Nee, niet gebruiken gipsplaat schroeven doen!
 • Als je niet denkt dat je de bar te installeren, doe het dan niet. Als de balk niet lukt, kan iemand ernstig gewond raken.
 • Gebruik pluggen of enige andere vorm van anker ten minste twee schroeven aan elk uiteinde. Je MOET een stud hit op beide uiteinden van de grijper, zodat de balk om het gewicht van een persoon te ondersteunen. Spanbouten vertrouwen op de sterkte van de muur drager, gewoonlijk gipsplaat of betonnen platen. Het verspreiden van 200 + lbs. op een vierkante centimeter of twee van dit soort materiaal niet voor een voldoende stevige installatie. Zoals hierboven is opgemerkt, zou het een uitzondering als je gaat in metalen studs.

Dingen die je nodig hebt

 • Je zult een boor, een 4 meter hoogte, een 1/8 inch en een 1/4 inch metselwerk of glas en tegels bit, een 5/32 hout bit, een hamer en een schroevendraaier nodig. U kunt ook een stud sensor nodig als je problemen hebt het lokaliseren houten stijlen.