Wkinl

Hoe je kunst te selecteren voor uw huis

Kunst selecteren voor uw huis kan een spannend avontuur en een bron van plezier voor de komende jaren zijn. Sleutels tot succes zijn het uitzoeken wat voor soort kunst je wilt, hoe het zal passen bij de rest van je interieur plannen, en hoe je de kunst exposeren om het beste effect in uw huis.

Stappen

Hoe je kunst te selecteren voor uw huis. Kijk naar evenzeer een kunst als mogelijk voordat u uw keuze maken.
Hoe je kunst te selecteren voor uw huis. Kijk naar evenzeer een kunst als mogelijk voordat u uw keuze maken.
 1. 1
  Kijk naar evenzeer een kunst als mogelijk voordat u uw keuze maken. Naast de musea en de for-profit galerieën, kijk op lokale outdoor tentoonstellingen, co-op en de non-profit galerieën en kunst in de openbare ruimte, zoals banken, restaurants en bibliotheken. Het internet is een geweldige manier om een ​​grote verscheidenheid aan beeldende kunst wereldwijd beschikbaar zijn. Een voordeel van het gebruik van het internet is dat u kunt zoeken naar de specifieke soort kunst u geïnteresseerd bent in, of het nu fotografie, impressionisme, bronzen sculptuur, of abstracte schilderkunst.
 2. 2
  Zoeken naar grote kunst dat u voorstander. eBay is ze beste plaats om te zoeken. Check out de zelf-die kunstenaars voor uw beste waarden. Blijf uit de buurt van de assemblagelijn Chinese kunst, omdat deze zijn meestal ripoffs van legitieme kunstenaars op eBay. Er zijn veel kunstenaars die zich op een besparing om u te vertegenwoordigen. Check out de SRA, volkskunst en Hedendaagse categorieën voor uw beste koopt! Vergeet niet om feedback te controleren. Tal van negatieven zul je vaak te branden. Lees over de verkoper en vragen te stellen voordat u bieden. Als ze niet reageren, kijk naar beneden de lijn. Je zult een verkoper je die zal reageren vinden.
 3. 3
  Bezoek scholen kunsttentoonstellingen. Als je in de buurt van een grote stad, die een bekende Art School heeft te leven, te weten wanneer studenten gaan hun werk te exposeren en te wonen de show. Hoewel studenten op beroemde Europese scholen zullen waarschijnlijk meer te vragen voor hun werk dan onbekend stadje scholen, bent u nog steeds goedkoper dan te kopen bij een commerciële galerie, je weet de kunstenaar is een top performer in het jaar, kunt u er dat hebben ze veel werk zetten in hun werk, en wie weet, kan ze heel beroemd worden en hun vroege schilderijen worden gezocht!
 4. 4
  Selecteer kunst van grootte om een bepaalde ruimte te passen. Kunst die te groot is zal overweldigen en kunst die te klein is zullen verloren gaan en te kijken in verhouding. De bolder de techniek, hoe meer ruimte het nodig heeft om te ademen. Meet de ruimte die u wilt de kunst hangen en laat genoeg "white space", zodat het schilderij niet het gevoel druk.
 5. 5
  Kies er een die harmonieert met de kleur van je kamer. Bij het selecteren van een schilderij om de kleur overeenkomen, selecteert u een of twee van de meest gewaagde kleuren in je kamer en kijk naar kunst die die kleuren in zich heeft. Je bent niet op zoek naar een exacte match hier. Oppakken van een of twee van dezelfde kleuren zullen een bericht dat het schilderij hoort in deze omgeving te sturen.
 6. 6
  Kies voor schilderijen die past bij de stijl van de schilderijen is uw kamer. Als uw huis is gevuld met antiek, bijvoorbeeld, wil je in antieke stijl frames gebruiken op de schilderijen je daar hangen. Als je moderne meubels in grote kamers met hoge plafonds, wil je grote moderne schilderijen te hangen.
 7. 7
  Je kamer te wijzigen wanneer het schilderij niet past. Als u vindt dat als je de kunst huis en plaats het op een muur of een voetstuk, het werkt niet met zijn omgeving. Als je een schilderij mee naar huis en het botst met zijn omgeving, probeer dan eerst opknoping in verschillende kamers op verschillende muren. Het kan er geweldig uitzien in een plaats waar je was niet op opknoping het van plan was. Als je een plek waar de kunst lijkt haar best niet kunt vinden, moet u wellicht een aantal wijzigingen in de ruimte, zoals het verplaatsen van meubilair of het nemen van beneden gedessineerde behang en schilderwerk in een neutrale kleur te maken. De veranderingen zal de moeite waard maken om de kunst je liefde genieten.
 8. 8
  Correct te hangen. In de regel dient schilderijen worden opgehangen, zodat het midden van het schilderij is op ooghoogte. Sculptuur kan zitten op de vloer, een tafel, of een voetstuk. Regels moeten worden beschouwd slechts richtlijnen, echter, dus voel je vrij om te experimenteren. Een verzamelaar hing het acryl schilderen op haar slaapkamer plafond, zodat ze beter kon bekijken terwijl het liggen.
 9. 9
  Maak het schilderij het ​​centrum van de aantrekkingskracht van uw kamer van uw huis door het spelen langs de andere design elementen zoals raambekleding, vloerbedekking, wandbekleding, en zelfs meubilair. Een kamer vol met andere kleuren, texturen en objecten zullen de schijnwerpers weg van de techniek.
 10. 10
  Experimenteren om te leren wat je wel en wat niet behaagt. Selecteren en tonen van kunst is een kunst op zich. Je wordt goed beloond voor de tijd die je investeert door het vinden van meer voldoening zowel in de kunst en in uw huis.

Tips

 • Ontdek wat voor soort kunst je door te kijken naar zo veel kunst mogelijk. Kijk op internet of in lokale galerieën, musea en openbare ruimten.
 • Een andere keuze is kleur. Bedenk hoe kunst met gedempte kleuren, zwart-wit kunst, of of kleuren interactie met de kleuren in uw kamer.
 • Een breed lichtgekleurde mat en neutrale kader creëren een beschermde omgeving voor de kunst binnen.
 • Zorg ervoor dat er voldoende licht op de kunst om het te laten zien. Overweeg track verlichting of foto lampen als de kunst vereist meer licht.