Wkinl

Hoe word je een fix it all gezinshoofd


Becoming a fix het allemaal huiseigenaar kost tijd, geduld, en investeringen in gereedschappen en materialen. U krijgt een jack-of-all-trades geworden, niet een meester in elk. Over een periode van jaren, zullen de kosten van het verzamelen van de juiste tools voor elke job, en basisvaardigheden in het gebruik ervan betalen dividenden in bespaarde geld inhuren van professionals, evenals populariteit in de buurt als je bereid bent om te helpen anderen in uw gemeenschap zijn.

Stappen

Hoe word je een fix it all gezinshoofd. Krijg het juiste gereedschap voor elke job.
Hoe word je een fix it all gezinshoofd. Krijg het juiste gereedschap voor elke job.
 1. 1
  Krijg het juiste gereedschap voor elke job. Vaak, een tang, een schroevendraaier en een verstelbare sleutel zijn alles wat je nodig zult hebben, maar aan de ringen in een badkamer kraan te vervangen of om af te stemmen op de grasmaaier, zult u het juiste gereedschap te vinden voor de job maakt het veel eenvoudiger en gemakkelijker.
  • Als je net begint, kunt u gereedschappen langzaam verwerven, als je ze nodig hebt. Je zult verspreid voor rekening en houden de rommel onder controle als je dat doet.
 2. 2
  Opzetten van een plek om uw gereedschap en reserve materiaal op te slaan. Een workshop is ideaal, maar ook een ruime plank in een kast nut zal doen. U zult ook een werkoppervlak nodig, zoals een tafel of een werkbank, waarop om reparaties uit te voeren.
 3. 3
  Koop een goede computerprogramma of gids op basis home reparatie. De omvang van het materiaal moet afhangen van uw bereidheid om verschillende banen aan te pakken en het soort banen dat u wilt eerst presteren. Begin met een algemene gids. Dan, als je ze nodig hebt, kijk omhoog of kopen gidsen over inbouwapparatuur, deur hardware, sanitair, elektrische, air conditioning,, schilderen, uitwendige stuwing, en andere specifieke onderwerpen.
  • Probeer uw plaatselijke bibliotheek, met name voor projecten die u alleen kan hebben om een ​​of twee keer te pakken in de loop van uw huis reparaties.
 4. 4
  Kijk voor speciale lessen aangeboden in lokale huis-centra, zoals Lowe's, Home Depot, Bunnings of Mitre 10. U kunt een 2-4 uur les bij te wonen en leren de basisprincipes voor het installeren van diverse producten, zoals keramische tegels of lampen. Deze lessen worden meestal gegeven op basis niveaus, en geven gedetailleerde lijsten van benodigdheden en gereedschappen die nodig zijn voor een ieder.
 5. Uw lokale handel school, community college, of volwassenenonderwijs programma kan ook thuis reparatie klassen. Kijk om je heen en zie wat je kunt vinden.
5
Kijk handelaars die komen om reparaties te doen voor je. Als je iemand om een ​​reparatie die je denkt dat is te veel voor je pakken huren, kijken hoe ze het doen, op voorwaarde dat zij geen bezwaar maken. Als je bent behulpzaam en geven een hulpmiddel om ze of houd iets terwijl ze ermee werken, kunnen zij geneigd om een ​​beetje van hun kennis en tips met u delen. Let er dan op hun manier om te krijgen, je kan lopen de rekening als ze worden per uur betaald.
6
Praat met buren en vrienden. Als u hulp nodig hebt met iets, vaak zul je iemand met ervaring te vinden, en te leren van hun ervaring zal uw werk gemakkelijker te maken en verminderen de kans op fouten.
7
Shop voor de prijzen als kwaliteit. Een goede prijs op een ladder of zaag is geen koopje als het gereedschap niet, en kan zelfs gevaarlijk zijn. Grote close-out winkels zijn overal, en vaak bieden zij professionele gereedschappen tegen een fractie van de gebruikelijke prijs, maar zorg ervoor dat wat je krijgt geschikt is.
 • Bent u de aanschaf van een hulpmiddel of een deel dat moet zeker een lange tijd uit te voeren en duren? Als dat zo is, beschouwen het als een investering en bereid zijn te betalen voor kwaliteit voorin.
 • Vergeet niet dat je ook geld kunt besparen door het gebruik iets voor een lange tijd, correct installeren het voor jezelf, en door niet te kopen dingen die je niet echt nodig hebt.
 • Prijs betekent niet altijd kwaliteit. Een 15€ kraan kan heel goed dienen als je het niet erg vindt een basic uitstraling. Een 225€ kraan bevat waarschijnlijk een markup voor een merknaam en designer styling. Product reviews en beoordelingen kan u helpen bepalen wat de waard extra.
8
Lees de eigenaars of de service manuals op uw gereedschap alvorens het te gebruiken. Een schroevendraaier of sleutel lijkt misschien onschuldig, maar zelfs deze onschuldig uitziende punten hebben geleid tot uitstapjes naar de Emergency Room bij onzorgvuldig gebruik.
9
Gebruik de juiste verlengsnoeren voor alle elektrische gereedschappen. Sluit nooit een drieledige (geaard) gereedschap in een niet-geaard stopcontact met een adapter. De aardedraad in het circuit is er voor een reden, en een gevaarlijke situatie kan zich voordoen als u dit doet.
10
Maak notities wanneer u een reparatie te doen. Als u een sanitair of elektrische armatuur deze week verandering uit, de kans groot dat u gaat doen onderhoud aan het weer een dag. Het onthouden van de fouten die je maakt de eerste keer zal helpen ze te vermijden in de toekomst, en weten gekochte waar je een item, en wanneer, kan u helpen bij problemen met de garantie of het vinden van onderdelen voor toekomstige reparaties.
 • Houd een net voor garanties en product handleidingen.
 • Digitale foto's nemen. Terwijl je de muur opengesneden of het, neem foto's van uw project. Zij zullen je helpen herinneren later hoe de dingen gingen samen, waar leidingen, kabels, of andere verborgen voorwerpen ging, en ga zo maar door.
 • Houd een notebook waar u op kunt nemen uw huis reparaties en datum van uw inzendingen.
11
Koppel alle apparaten u besluit om te werken aan. Ga er niet vanuit dat een unplugged apparaat is onschadelijk. Sommigen hebben elektromotoren uitgerust met start en run condensatoren die een lading lang kan vasthouden nadat het koord wordt getrokken. Oude televisies waren ernstige gevaren in een keer, omdat ze hoogspanning hoge ontlading condensatoren die een gevaarlijke elektrische lading voor onbepaalde tijd zou houden bevatte, zelfs nadat deze gedemonteerd of belanden in een stortplaats.
12
Zet het water uit alvorens los te haken of werken aan kranen, kleppen water, en vaatwasser onderdelen. Als je zet het water uit de boiler, schakelt u de voeding of gas aan het ook, om het te beschermen tegen oververhitting.
13
Kijk rond het huis voor problemen voordat ze zich voordoen. Goed onderhoud kan voorkomen dat veel thuis reparaties. Routineonderhoud kunnen bevatten smeren deursloten en scharnieren, reinigingsafvoer lijnen in de badkamer en, stofzuigen de koelkast spoelen en airconditioning spoelen, vaststelling loodgieterij op lekken zodra je ze vinden, en kijken voor losse of gebroken gordelroos.
 • Gebroken gordelroos zijn een goed voorbeeld van preventief onderhoud. Ze kunnen worden gerepareerd of vervangen gemakkelijk en eenvoudig, maar zodra er water onder hen, kan dakbeschot beginnen te rotten, zolder isolatie nat en beschimmeld, en plafonds kan worden gekleurd of beschadigd.
14
Houd een onderhouds-lijst of schema voor alle items in uw huis die regelmatig onderhoud nodig hebben. Hopelijk meeste autobezitters veranderen hun olie, oliefilter, luchtfilter, en bougies, maar veel mensen realiseren zich niet hun airco-systeem en de oven hebben elektromotoren die af en toe smering nodig hebben, of dat de boiler moet worden afgetapt en deposito's doorgespoeld om de paar jaar. Eenvoudig onderhoud, dat de gemiddelde huiseigenaar kan leren om te doen, wordt voorkomen dat de noodzaak om de grote, en dure, thuis reparaties later doen.
15
Koop uw reparatie materialen in de meest economische hoeveelheid. Vaak kan je een zes inch stuk PVC pijp te kopen een lek te repareren, als je een tien voet stuk kan kopen voor veel minder geprijsd per voet. Als je het gemakkelijk kunt opslaan, zal het jaren duren en misschien bespaart u een reis naar de bouwmarkt als je een ander sanitair probleem hebben later. Lijm, kalefateren, verf en andere oplosmiddelhoudende producten hebben een korte houdbaarheid, en kunnen gevaarlijk om op te slaan in uw huis, dus koop alleen het bedrag dat u nodig hebt van een enkele taak.
16
Houd onderdelen in containers die u kunt labelen en gemakkelijk vinden wanneer u ze nodig hebt. Het hebben van een tiental reserve zekeringen zal je geen goed als je ze niet kunt vinden wanneer de lichten uitgaan.
17
Vraag om hulp als je ouder bent dan je hoofd. Als u twijfelt uw reparatie gaat werken, of een middag hebben besteed aan het proberen om het precies goed te krijgen, en kan niet schijnen om het te doen, slikken uw trots, en hulp te krijgen. Iedereen bijt meer af dan ze kunnen kauwen van tijd tot tijd.
18
Plan het project of de reparatie van start tot finish voordat je begint. Met het water of elektriciteit af voor uren, terwijl je op zoek naar het juiste onderdeel zal je niet populair maken met de andere bewoners in uw huis.
19
Maken goede vrienden bij de lokale aanbod winkels. Ook al zijn ze er alleen maar om het item dat u nodig hebt te verkopen, velen zijn een schat aan informatie over het vervangen, installeren, montage, of afwerken van de producten die ze verkopen, en soms zullen ze zelfs bruikleen van een hulpmiddel voor een bepaalde taak.
20
Blijf op de hoogte van de kosten. Als je merkt dat het kopen van onderdelen van een koffiezetapparaat of broodrooster repareren is meer dan de prijs van een nieuwe, niet dat de fout opnieuw te maken. Televisies zijn berucht voor overmatig reparatiekosten, in vergelijking met de aankoop van een nieuwe.
21
Sla de oude spullen die je verwijderen of vervangen. Als je een plek op te slaan, vaak iets wat je hebt vervangen zal moeten bruikbare onderdelen voor het volgende project. Een voorbeeld zou een netsnoer zijn. Als je verbrandt een zaag, kan je het snoer later gebruik van het op een ander elektrisch gereedschap.
22
Leer het gesprek. Als je gaat om onderdelen voor thuis reparatie projecten te kopen, zal je meer geluk hebben als je de juiste naam weet. Het lezen van artikelen over het soort reparatie je doet, of kijken naar reparatiehandleidingen zal helpen. Vraagt ​​je broer-in-law, die alle duimen, en te horen krijgen dat het een "dinges" meestal niet.
 • Als je nog steeds kwijt, probeer het nemen in een deel dat u wilt vervangen of een foto van het onderdeel.
23
Wees redelijk op jezelf, en verwacht niet dat elk project een succes wordt. Denken van storingen en ongelukken als deel van het collegegeld aan de school van huis reparatie. Vergeet niet, zelfs meester loodgieters hebben lekken of gekruiste draden op buizen en hulpstukken.

Tips

 • Koop de tools die u nodig hebt om de klus te klaren. Als u een 75€ 0,00 hulpmiddel te doen een 10€ 0,00 baan kopen, huren of lenen, of ga je gang en iemand inhuren om het te doen.
 • Win advies in, maar neem het in context. Als u een elektricien hoe een ingewikkeld onderdeel veranderen vraagt, kan hij maken het gemakkelijk klinken, en natuurlijk is het voor hem, maar het kan meer dan je wilt aan te pakken.
 • Sanitair problemen kan een probleem worden in elk huishouden, lekkende leidingen, wasbakken, zwembaden of tanks nodig onmiddellijke aandacht. Probeer een reparatiekit die meerdere lekken kunnen lossen vinden, licht geactiveerde hars producten zijn de meest veelzijdige op de markt.

Waarschuwingen

 • Thuis reparaties kunnen gevaarlijk zijn op meer manieren dan kan hier worden vermeld zijn. Gebruik alle gereedschappen goed en zorgvuldig.
 • Laat geen onderdelen, materialen, en in het bijzonder oplosmiddelen, lijm of andere chemicaliën uit en zonder toezicht. Deze kan dodelijk giftige of zeer licht ontvlambaar, en moet met respect behandeld worden. Bovendien, nooit verlaten geen gereedschap (of alle items voor die kwestie) onbeheerd op ladders. Mocht iemand nodig om een ​​ladder te verplaatsen om welke reden dan ook, items achtergelaten zal meer dan waarschijnlijk val - potentieel verwonden mensen of schadelijke oppervlakken hieronder.
 • Wees vooral voorzichtig met elektriciteit, zoals vermeld in het artikel. Als je op een circuit breaker zetten, zorgen dat niemand wordt deze pas weer aan voordat u de klus te klaren.
 • Gebruik zorg en het juiste type ladder voor soort werk. In principe betekent dit een die geschikt is voor de baan, hoog genoeg om te voorkomen dat over het bereiken en het opzetten op een stabiele ondergrond. Gebruik altijd een niet-geleidende (polyester of hout) ladder bij het repareren of vervangen van bovengrondse elektrische apparaten.