Wkinl

Hoe je feng shui toepassen op een kamer

Voorkom je feng shui, omdat je denkt dat je zult moeten om kristallen te gebruiken, windgong en kleine snuisterijen uit de souvenirwinkel in Chinatown? Nou, vrees niet! U kunt feng shui toe te voegen aan elk huis en ontvangt alle prachtige voordelen die het brengt (meer geld, liefde, gezondheid en welzijn). Omdat je intentie is het belangrijkste ingrediënt, kunt u uw persoonlijke stijl te gebruiken om uw feng shui creëren "geneest."

Stappen

Hoe je feng shui toepassen op een kamer. Schets uw plattegrond.
Hoe je feng shui toepassen op een kamer. Schets uw plattegrond.
 1. 1
  Schets uw plattegrond.
 2. 2
  Superimpose de Bagua kaart, het essentieel instrument van feng shui, over de schets van uw plattegrond door het gelijktrekken van de onderkant van de kaart met de voordeur.
 3. 3
  Plaats het item dat je doel in het gebied waar je doel zich bevindt vertegenwoordigt.
  • Linksonder:. Kennis Kennis is de sector van uw kamer met wijsheid. Natuurlijk moet men voorwerpen met betrekking tot wijsheid plaatsen, bijvoorbeeld boeken.
  • Lagere middenklasse:. Career Als je niet goed in het werk, probeer het verbeteren van dit gebied door het toevoegen van enkele trofeeën, certificaten, of iets dat je doet denken aan eerdere prestaties op het werk van kracht.
  • Rechtsonder:. Reizen en behulpzame mensen Handige mensen betekent dat iedereen je interactie met op een dagelijkse basis: het is de chauffeur om je gelijk dat je laat in hun baan, uw barrista, bankier, iedereen. Bij het overwegen van hoeveel mensen men omgaat met elke dag, deze sector is erg belangrijk. Houd objecten die goede energie naar anderen te bevorderen op dit gebied, zoals reis souvenirs. Behulpzame mensen is ook een goed gebied om herinneringen van helden en mensen van invloed.
  • Midden-links:. Familie en gezondheid Benut dit gebied voor betere relaties, aangezien dit ook geldt voor collega's. U kunt foto's van uw familie of souvenirs uit familie vakanties hier, of iets speciaals met betrekking tot uw gezin te zetten.
  • Centrum:. Self Alle andere pleinen invloed op de totale concept van gezondheid en uw persoonlijke welzijn. U kunt alles wat voor u belangrijk is en dat heeft te maken met uw stijl hier te zetten.
  • Midden-rechts:. Kind Kind betekent in principe "creativiteit" als goed. Als je dat doet elke vorm van kunst, een muziekinstrument bespelen, poëzie schrijven, enz., plaats het hier om het te verbeteren. Als er iets is wat je gedaan of deed toen je jonger die belangrijk voor je was, plaats die hier, ook. Ook, plaats alles wat je hebt gedaan en hard gewerkt hier.
  • Linksboven:. Wealth Als uw financiën zijn in de afvoer, kijken naar uw financiële hoek. Houd alles netjes en overzichtelijk. Er zijn veel tekenen van geluk en voorspoed om hier te plaatsen - uw spaarpot, ontvangsten (als ze in goede volgorde, omdat als ze het niet zal leiden tot een spiraal financiën) of grootboeken.
  • Bovenaan in het midden:. Reputatie / Fame Uw roem en reputatie is vrij cruciaal in de rol die het speelt in de richting van alle andere sectoren. Een goede reputatie leidt naar promoties, betere relatie met de familie, vertrouwen van anderen, enz. Plaats geen medailles, trofeeën en andere soort dingen hier. Helderheid en verlichting zijn hier belangrijk.
  • Rechterbovenhoek:. Relaties / Huwelijk Plaats penningen van liefde hier.
 4. 4
  Evalueer uw kamer op basis van de vijf elementen: water, aarde, vuur, hout en metaal.
  • Water: Water woont in de carrière gebied (middenonder). Zijn vorm is golvend. Dus, goud vis en fonteinen worden gebruikt om dit gebied een goede boost. Hoewel het slechte feng shui een waterpartij in zich in de slaapkamer te hebben, want het brengt energie van zorgen te maken om de slaapkamer.
  • Aarde: Aarde bevindt zich in het midden van de kamer. Planten of bloemen zijn groot in dit deel van de ruimte te plaatsen. Gebruik nooit valse bloemen. In feite, zelfs niet gebruiken gedroogde bloemen omdat zo mooi als ze kunnen zijn, zijn ze nog steeds dood en breng slechte energie.
  • Vuur: Vuur is in de carrière en roem oppervlakte van de kamer (midden boven). Kaarsen, alles rood, en alles driehoekige of in een piramide vorm is goed voor dit gebied.
  • Hout: Hout is in de familie sekte (links midden). Als je een mooie houten bureau of plank, plaats het hier.
  • Metaal: Metal is in het kind / creativiteit gebied (rechts midden). De vorm is rond, dus geen metalen ontwerp dat cirkelvormig is geweldig. Smeedijzeren ontwerpen kunnen echt helpen circuleren chi en creativiteit. Metalen fotolijsten zijn een andere suggestie.
 5. 5
  Mix en bijgevolg overeenkomen met de elementen.
  • Op basis van de bevoegdheden benut door de elementen, een aantal elementen vullen elkaar aan, terwijl sommige elementen tegen te gaan of te vernietigen de kracht van de andere elementen. Vuur brandt hout. Hout absorbeert water. Water erodeert metal. Metalen vernietigt de aarde. Aarde dempers brand.
  • De elementen kunnen ook complimenteren, of verbeteren van de ander. Water helpt hout groeien. Hout helpt vlammen branden. Brand helpt aarde opnieuw. Aarde hanteert metaal en metaal geeft leven aan het water.
  • Elementen hebben elk hun eigen kleur en vorm. Vuur is rood en puntig. Water is zwart en golvend. Hout is blauw / groen en lang / slank. Metal is afgerond en wit. Aarde is vierkant, doos, en geel.
  • Gebruik in ieder geval een aantal van deze vormen, kleuren en elementen bij het ontwerpen van uw kamer.

Tips

 • In feng shui, is het huis dacht gelijk aan het lichaam te zijn. Als u uw huis te houden op een ordelijke, schone manier wordt er gezegd dat je lichaam het zelfde uiterlijk als uw huis zal uitdrukken.
 • Net als veel dingen in het leven, "Houd het simpel." Leven met zo weinig rommel mogelijk is de sleutel tot een open, heldere geest die grote invloed heeft op elke ervaring heeft.
 • Als de elementen komen niet overeen met sommige gebieden van uw huis (bijvoorbeeld, wordt uw gootsteen geplaatst in het vuur gebied van uw huis), kunt u gebruik maken van de andere elementen om het tegen te gaan. Leg rode kaarsen op het aanrecht, of gebruik elementen van aarde om het water element verzwakken. Ook als u een open haard in het watergebied, plaats een houten plank boven de open haard of voeg een kleine goudvis op de houten tafel naast de open haard. Men kan ook gebruik maken van alle vijf elementen in een gebied aangezien zij allemaal harmonieus handelen elkaar.
 • Soms is er geen krijgen rond een toilet vast te zitten in je relatie hoek van de lay-out van uw kamer. Als er iets is ongelukkig over een object kun je niet elders te verplaatsen, zijn er een paar remedies: probeer het plaatsen van een spiegel op de badkamer deur naar de chi af te leiden van het invoeren. Het gebruik van de windgong kan ook helpen, zoals een kristal opknoping.
 • De voordeur is de deur een gast zou gebruiken op zijn eerste bezoek.
 • Ken de geschiedenis van uw huis en uw meubilair. De vorige bewoners hebben ongetwijfeld overgebleven energie circuleren door het hele huis en in uw meubilair. De chi nog in je bed is vooral noodzakelijk: idealiter, moet men kopen hun bed nieuw voor slechte energie te voorkomen.
 • Het is zeer nuttig om positieve intenties voor de uitkomst van je doel toe te voegen. Scepsis en twijfel kan feng shui kuren te ontkrachten.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor houten balken en gewelfde plafonds, omdat ze brengen slechte chi. Om dit te verhelpen, hang een kristal uit de bundel.
 • Heel voorzichtig zijn over waar u uw bed te plaatsen. Uw bed mag nooit direct aan de deur, want dat is zeer ongelukkig en is de begrafenis positie ook. De beste plaatsing van het bed het verst van de deur in een positie waar men altijd zien de ingang.
 • Heb feng shui niet als wondermiddel voor alle grote leven probleem. Het hebben van goede chi helpt om je leven en werken als een goede leidende kracht, uiteindelijk, het is u alleen dat de acties die nodig zijn voor het leven verandering zal doen.
 • Deze instructies voor de plaatsing van de Bagua Map zijn voor de Black Hat Sect van Feng Shui. Voor andere scholen, zoals de oorspronkelijke vorm School of de Kompas School, moet u de kaart volgens hun regels te heroriënteren.
 • Gebruik nooit golvend, gebarsten, of sub-par spiegels omdat zij brengen slechte energie.
 • Niet boos op anderen als ze niet geloven in dit soort dingen. Ze noemen het hooey of iets dergelijks. Als ze dat doen genoeg om u te ergeren, net nodigen hen nooit weer te slecht krachten buiten te houden, en laten zien hoeveel ze je beledigd.

Dingen die je nodig hebt

 • De Bagua Kaart
 • Een schets van uw plattegrond
 • Een item dat je doel is in het leven