Wkinl

Hoe om ideeën uit feng shui gebruiken zonder te leren het hele systeem

Feng Shui is een complexe kunst. Er zijn een aantal principes van het oude systeem van harmonie die gemakkelijk kunnen worden toegepast. Deze passen niet exact Feng Shui richtlijnen, maar niet sterk verbeteren van uw woon-of werkruimte. Door dit te doen kunnen positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen als geheel.

Stappen

Hoe om ideeën uit feng shui gebruiken zonder te leren het hele systeem. Verzachten hoeken van meubels, balies of kamers met vloeiende pot of opknoping planten en materialen.
Hoe om ideeën uit feng shui gebruiken zonder te leren het hele systeem. Verzachten hoeken van meubels, balies of kamers met vloeiende pot of opknoping planten en materialen.
 1. 1
  Verzachten hoeken van meubels, balies of kamers met vloeiende pot of opknoping planten en materialen. Dit voorkomt dat wat in de Feng Shui worden 'Poison Arrows', (scherpe hoeken wijst naar een persoon) genaamd. Door dit te doen zorgt voor een vloeiende, meer rustgevende omgeving.
 2. 2
  Laat geen stof, vuil of voorwerpen te verzamelen in hoeken of onder dingen en elimineren zo veel rommel mogelijk. In Feng Shui is dit het voorkomen / elimineren van stagnerende Chi.
 3. 3
  Gezicht spiegels te ramen als dat mogelijk is, of om aantrekkelijke indoor scènes. Je wilt niet te kijken naar de reflectie van leegte of onaangenaamheden.
 4. 4
  Probeer te voorkomen dat het plaatsen van uw bed onder een raam of een spiegel tegenover uw bed. Je wilt niet verrast worden door jezelf in de ochtend.
 5. 5
  Vermijd het plaatsen van stoelen met hun rug naar een deur, nogmaals, niemand wil verrast worden.
 6. 6
  Plaats stoelen en banken in cirkels zodat een gesprek wordt vergemakkelijkt en aangemoedigd. Maak nooit de televisie de centrale focus van een kamer.
 7. 7
  Breken en te verbeteren ramen met gekleurde ruiten of opknoping voorwerpen. Als u een veranda of terras, hang planten over heen als het wordt gestructureerd om dit mogelijk te maken. U wilt een soort van barrière tussen uzelf en de buitenwereld, vooral als u een parkeerplaats of een belangrijke straat geconfronteerd.
 8. 8
  Plaats windchimes in bogen om chi doorstroming te vergemakkelijken.
 9. 9
  Groep decoratieve voorwerpen door element, (hout, metaal, glas). Dit leidt tot een interessant effect. Ook vuur (kaarsen, wierook) en water (fonteinen, vissen kommen, verse bloemen drijvende of in vazen).
 10. 10
  Kies gebieden om groepsfoto's van de kinderen, foto's van geliefden en certificaten of andere bewijzen van vervulling. Zorg ervoor dat foto's worden niet met een persoon, dit geeft je het gevoel van eenzaamheid.
 11. 11
  Vul uw huis met planten, verse bloemen en kaarsen.

Tips

 • Dieren zijn geweldig Chi enhancers. Vogels, vissen (traditioneel zwart en goud vis), katten en honden zijn allemaal uitstekende toevoegingen aan huisdiervriendelijke huishoudens. Houd honden binnen, indien mogelijk, als de goede chi sterker zal zijn.
 • Neem een ​​on-line cursus in Feng Shui.
 • Gebruik wierook om de stemming van de verschillende kamers te verbeteren.
 • Muziek grote invloed op sfeer. Proberen te spelen zachte muziek op de achtergrond de hele tijd, of muziek gebruiken om verschillende tonen in verschillende kamers.
 • Meer over Feng Shui lezen in boeken of on-line.

Waarschuwingen

 • Niet verknoeien met de aanwijzingen. Zoals Vaastu Shastra, Feng Shui legt belang op aanwijzingen van de verschillende elementen.