Wkinl

Hoe om te bepalen welke pool algaecide en zwembad nabezinker het beste is voor uw zwembad

De meeste zwembad levering distributeurs bieden een verbazende selectie van algaeciden en clarifiers voor uw zwembad, en als je niet begrijpt hoe ze werken, of wat hun toepassingen zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. De volgende informatie helpt u dwars door de marketing hype, en zelf bepalen welke product het beste is voor uw zwembad.

Stappen

Hoe om te bepalen welke pool algaecide en zwembad nabezinker het beste is voor uw zwembad. Voeg preventieve algaecide om uw zwembad op een wekelijkse basis als u regelmatig ervaart problemen met algengroei.
Hoe om te bepalen welke pool algaecide en zwembad nabezinker het beste is voor uw zwembad. Voeg preventieve algaecide om uw zwembad op een wekelijkse basis als u regelmatig ervaart problemen met algengroei.
 1. 1
  Voeg preventieve algaecide om uw zwembad op een wekelijkse basis als u regelmatig ervaart problemen met algengroei. Als u nog nooit een algen probleem in uw zwembad had, is er geen noodzaak voor de algaecide.
 2. 2
  Realiseer je dat als je algen op dit moment, moet u mogelijk een algaecide gebruiken. Sommige algicide zijn preventieve en anderen worden gebruikt om een ​​algen probleem te behandelen. Zodra algen is gegroeid in uw zwembad, maar een behandeling algaecide gecombineerd met schokkende zullen de algen te doden.
 3. 3
  Ken de verschillende soorten van het zwembad algaecide.
  • Koper-gebaseerde algaeciden gebruiken koper om algengroei te behandelen, en zijn het meest effectief tegen mosterd en groene soorten algen. Koper algaeciden zal niet schuim veroorzaken in een zwembad, wat een probleem kan zijn bij het gebruik van "quat" algaeciden. Hoewel ze zijn effectief tegen vele vormen van algen, kan koper algaeciden vlekken op het oppervlak van een zwembad veroorzaken als het product niet goed gebruikt. Koper algicide kan niet worden gebruikt in een zwembad met een biguanide-based ontsmettingsysteem (zoals Baquacil of SoftSwim).
  • De "quat" of "polyquat" algicide zijn quaternaire ammoniumverbindingen (in plaats van een koperen formule), waarbij behandelen en voorkomen algengroei op een andere manier. Deze algaeciden zijn veiliger in gebruik dan een koperen basis algaecide want ze zullen geen vlekken een zwembad. Als u een zwembad vlekken veroorzaakt door metalen in het verleden hebben ervaren, moet u gebruik maken van een quat of polyquat algaecide om uw zwembad te behandelen. Hoewel quats geen vlekken kunnen veroorzaken, kunnen deze algaeciden schuimvorming veroorzaken als ze niet goed gebruikt. Polyquat pool algicide kan vlekken veroorzaken of schuimen en zijn meestal duurder dan andere vormen van algenbestrijdingsmiddelen.

 4. 4
  Gebruik een pool clarifier chemische wanneer water wordt dof of troebel en wordt niet verwijderd door 12-24 uur van filtratie. Als alle chemische niveaus goed in evenwicht zijn, wordt het water veroorzaakt door fijne puin opgehangen in het zwembadwater. Stof of vuil deeltjes zijn soms te klein voor het zwembad filter van het zwembad water te verwijderen, en kan rechtstreeks via de pool filter passeren. Een zandfilter zorgt de minst efficiënte filtering van het zwembad water, en dit probleem is meer waarschijnlijk optreden bij het gebruik van een zand-pool filter. Een pool clarifier chemische zal groeperen zeer fijne deeltjes van vuil in grotere trossen, die gemakkelijker kunnen worden gevangen door het zwembad filter. De meeste zwembad clarifier chemicaliën kunnen niet worden gebruikt in een zwembad met een DE (diatomeeënaarde) filter.

Tips

 • Als uw zwembadwater gewoon troebel is geworden binnen enkele uren na het toevoegen van zwembad chemicaliën, zoals schokken of ph aanpassen chemicaliën, blijft het zwembadwater voor 8-12 uur circuleren. Uw zwembad water kan troebel zijn, terwijl het zich aanpast aan de veranderingen die je hebt gemaakt.
 • Wees voorzichtig niet te veel algaecide dat koper in zich heeft als het kan blauwe vlekken veroorzaken op sommige oppervlakken van uw zwembad toe te voegen.
 • Zorg ervoor dat het zwembad chemische niveaus te testen voordat u een Pool Clarifier chemische. bewolkt zwembadwater wordt vaak veroorzaakt door onevenwichtige zwembad chemie.