Wkinl

Hoe maak je een hond van het springen te stoppen

Een enthousiaste begroeting van uw hond kan zijn vleiend. Maar te veel enthousiasme kunnen sommige mensen of verknoeien een leuke outfit net zoals je post schrikken. Eigenaars en bezoekers haat het wanneer uw hond springt onverwacht omhoog op u, kloppen je naar beneden, krijgt u vuil of morsen uw pakketten. Hier is hoe je dat ongewenste springen stoppen.

Stappen

Hoe maak je een hond van het springen te stoppen. Wanneer de hond de voeten eerst de grond te verlaten, snel draai je terug op de hond.
Hoe maak je een hond van het springen te stoppen. Wanneer de hond de voeten eerst de grond te verlaten, snel draai je terug op de hond.

Negeer methode

 1. 1
  Wanneer de hond de voeten eerst de grond te verlaten, snel draai je terug op de hond. (Let op: dit kan aanmoedigen springen in bepaalde honden)
 2. 2
  Als de hond poten in je rug of benen, negeren dit geheel. Zelfs niet naar kijken. Als het cirkelt rond voor u en springt weer omhoog, draai weer je rug.
 3. 3
  Blijf dit doen tot de hond kiest voor een meer gewenst gedrag, zoals zitten, stil te staan, of zelfs draaien om te vertrekken. Op het moment dat dit gebeurt, zet dan onmiddellijk je aandacht aan de hond en de lof en aaien.
 4. 4
  Als de aandacht zorgt ervoor dat je hond naar de wenselijke gedrag te stoppen en opnieuw beginnen springen, onmiddellijk je aandacht trekken en zet weer je rug.
 5. 5
  Ga door met deze cyclus totdat de hond rustig is en niet meer springen. Deze methode is gebaseerd op het idee dat elk type aandacht, zelfs negatieve aandacht, versterkt dat springen op je krijgt is aandacht. Daarom, om uw hond te krijgen om te stoppen, leren ze dat springen op je NIET je aandacht te krijgen.

Stop methode

 1. 1
  Als de hond begint te springen, steek je open hand en wanneer ze springen omhoog duw je open hand naar beneden tegen hun neus / gezicht, terwijl op hetzelfde moment naar beneden te drukken naar de grond en de commandant van "down". Neuzen Dog's zijn gevoelig en na herhaling van deze methode meerdere keren, zullen ze niet willen terug naar beneden krijgen geduwd door hun neus / gezicht met je open hand. Deze methode is succesvol, als je consequent elke keer als ze springen doen dit.

Zit methode

 1. 1
  Je hond leert hoe om te gaan zitten als je nog niet hebt. Dit zal uw hond een vervangend gedrag voor groet u geven.
 2. 2
  Wanneer u vertrekt of terugkeren naar uw huis (of wanneer het is dat uw hond normaal springt op je), geven de "zit" commando voordat je hond begint te springen.
  • Als uw hond zit, beloon hem. Geef hem veel aaien en hem te vertellen hoe goed hij is.
  • Als uw hond negeert u en gaat nog steeds te springen op je, doe een van de volgende, volgt u een van de andere in dit artikel genoemde voordat u verder gaat met de volgende stap methoden.
 3. 3
  Zodra u uw hond zijn gestopt uit springen op je, herhaal de "zit" commando indien nodig. Prijs uw hond wanneer hij zit.
 4. 4
  Houd dit elke keer dat uw hond begint te springen op je doet. Geleidelijk zal uw hond leren dat hij moet zitten als hij wil dat je om hem te begroeten.

Leiband methode

 1. 1
  Zet een halsband met leiband vastgemaakt aan uw hond.
 2. 2
  Toen hij springt op je, zeg hem in een semi vaste stem "nee" niet te hard, want je hebt hem laten doen voor een lange tijd en hij zal zich afvragen waarom je bent ineens zo boos.
 3. 3
  Met hem u geconfronteerd met aan uw voeten, stap op de lijn en houd uw voet op het. Volgende keer springt hij, zal hij maar een paar centimeter van de grond komen.
 4. 4
  Geef de hond een traktatie en zeggen "goede jongen" (of meisje). Je kan hebben om dit te herhalen voor een paar dagen.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw hond krijgt een consistente boodschap. Als je probeert om je hond te leren niet te springen op je, maar iemand in je familie, een van je vrienden, of iemand anders die in uw huis komt geeft hem lof en aandacht voor het springen, zal je hond nooit leren om beleefd te zitten om te krijgen wat hij wil. Zorg ervoor dat iedereen die in uw huis komt weet dat de hond niet te worden erkend totdat hij rustig zit.
 • Houd uw doen en laten low key. Als je elke keer dat je in of uit het huis te maken een grote drukte, uw hond is meer kans om opgewonden te krijgen en beginnen te springen. Probeer het negeren van de hond voor 5 minuten als je thuis komt. Dat neemt de spanning uit uw aankomst.
 • Naast het vinden van welke methode voor u werkt, erachter te komen welke het beste werkt voor uw hond. Elke hond is anders en heeft verschillende motivaties. Bijvoorbeeld, kunnen sommige honden denken dat de "Holding Paws"-methode is een leuk spel en een goede manier om je om ze fysieke aandacht te geven. Als de training lijkt ineffectief na een periode van consistente werk, probeer iets nieuws.
 • Als alternatief of naast de bovengenoemde stappen krat trainen uw hond. Als uw hond krat getraind. U kunt hem gewoon naar de kist wanneer u vertrekt en laat hem uit als je terugkomt.
 • Zoals bij een dier training zijn er vele methoden die het gewenste resultaat te bereiken. Je moet alle voorgestelde methoden onderzoeken en kies degene die het meest past bij uw opleiding filosofie, zonder beschadiging van de hond-handler relatie als je het ziet. Elke hond opleiding regime zal meer succes als de hond en handler hebben een sterke relatie.

Waarschuwingen

 • Raakte nooit uw hond of gebruiken andere misbruiken om hem te laten stoppen met springen op je. Vergeet niet dat uw hond is het meest waarschijnlijk springen om je te begroeten, want hij is blij je te zien. Slaan of schreeuwen tegen je hond zal hem bang voor u of agressiever te maken.
 • Met de halsband en riem methode, alsjeblieft, maak dan geen gebruik stikken kettingen! Veel mensen hebben per ongeluk ingestort van hun hond luchtpijpen vanwege stikken ketens. Je zult net zo goed, of zelfs beter resultaat met een gewone gesp of snapkraag krijgen.
 • Vermijd kneeing uw hond in de borst om hem te laten stoppen met springen. Dit kan een ongeval veroorzaken. De zijkant van de poot is veel veiliger.