Wkinl

Hoe u uw hond te houden van jagen katten

Leer uw hond om niet katten jagen lijkt misschien tegen de natuur, maar met de juiste hoeveelheid geduld kun je je hond leert om de drang te bestrijden. Hier is een Google-handleiding voor het houden van uw hond uit jagen katten.

Stappen

Hoe u uw hond te houden van jagen katten. Begrijpen waarom uw hond jaagt na katten.
Hoe u uw hond te houden van jagen katten. Begrijpen waarom uw hond jaagt na katten.
 1. 1
  Begrijpen waarom uw hond jaagt na katten. Honden jagen katten omdat, terwijl de hond ogen hebben niet zo sterk ontwikkeld kleur en licht sensoren zoals wij doen, maar hond ogen hebben betere bewegingssensoren ontwikkeld. Vanwege dit, wanneer een hond ziet iets kleins beweegt snel, de hond wordt zeer enthousiast. Een hond zal ook proberen om zijn land te beschermen, want het ziet de kat binnenvallende (land van een hond is niet noodzakelijkerwijs alleen de achtertuin - het kan de helft van de buurt te zijn). Honden zijn ook roofdieren en kan de kat zien als prooi, hoewel honden zelden eten katten.
 2. 2
  Haal uw hond gewend om rond katten. Begin met het nemen van uw hond in een kamer (met een leiband op) waar sprake is van een kat. Zorg er ook voor de kat heeft een vluchtroute voor het geval de hond niet weg te krijgen van je. Laat ze comfortabel samen te groeien.
 3. 3
  Houd hem terug met de riem als hij probeert te springen. Als uw hond weet al een andere opdracht voor het stoppen en terug te keren naar je, zoals "stop" of "laten," gebruiken die opdracht.
 4. 4
  Probeer spuiten hem op het gezicht met een plantenspuit fles vol met koud water. Doe dit alleen als hij niet alleen reageert op uw stem. "Nee!" weer op het moment dat je hem spuiten. Dit moet zijn aandacht te krijgen.
 5. 5
  U moet dit meer dan een keer te herhalen voor de hond te leren om zijn jacht instinct te beteugelen. Als uw hond nog steeds probeert om de kat te jagen na vele herhalingen, kan het nodig zijn om een ​​trainer te raadplegen of te wonen gehoorzaamheid klassen om uw hond te leren om beter te reageren op je.
 6. 6
  Als de hond niet gaan na de kat een derde keer, zal de kat uiteindelijk moe van. Katten zijn roofdieren, niet ten prooi en zal hoogstwaarschijnlijk zweep rond en geef dat mormel een goede zweep in de snuit te onthouden.

Tips

 • Het beste is om je hond te leren dat er geen betekent geen. Als ze ooit iets thuis doen dat slecht is en je ze te vangen in het proces, zeggen: "Nee!". Als je ze niet vangen, beschouw het als een leerervaring (voor u) en worden meer waakzaam over het kijken naar hen in de toekomst. Straffen van een hond na de feiten zal niet werken, omdat de hond niet de verbinding tussen een verleden actie en huidige straf te begrijpen.
 • Geef NOOIT uw dier weg op Craigslist of dump je hond. Het is uw verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor uw hond, ongeacht wat. Zodra je een dier je een leven toezegging hebben gedaan nemen. Als om wat voor reden je het gevoel dat je niet verantwoordelijk genoeg voor een hond, dan kunt u zoeken naar een no kill shelter of ras specifieke reddings-of heiligdom. Craigslist is vol van dierlijke misbruikers en hond vechters, moet je nooit zet uw huisdier op daar.
 • Een tip over opdrachten. Je hoeft niet te schreeuwen of zelfs verhogen van uw stem. Hebt u ooit opgevallen als je de "snap" van een hond voedsel kan als het deksel gaat open hoe het wordt je honden aandacht horen? Het is een consistent geluid, en de hond weet wat het betekent. Hetzelfde geldt voor verbale commando. Ze moeten consequent zijn en hoeven niet te worden geschreeuwd. In feite zoals je kunt zien met het voorbeeld van het voedsel kan deksel, kan een commando wat je wilt dat het is.
 • Leer uw hond de "laten" commando. Begin met een smakelijke traktatie in elke hand. Presenteren een hand om de hond. Als hij probeert om de behandeling te krijgen, zeggen: "laat het" opnieuw en opnieuw (laat niet de hond de traktatie) totdat hij stopt met het proberen om het te krijgen. Zodra hij stopt, geef hem de traktatie van de andere kant. Blijf oefenen totdat de hond stopt gaan voor de behandeling de eerste keer dat je zegt "laten". Op dit punt, gaan oefenen met andere objecten (speelgoed, rotsen, bladeren, enz.). Als hij is betrouwbaar met deze items, kunt u beginnen met het beoefenen laat het met de kat (of andere kleine dieren zoals eekhoorns, vogels, etc.)

Waarschuwingen

 • Niet alle honden kunnen niet leren om te jagen dieren. Als uw hond heeft een sterke prooidrift, kan hij altijd proberen om kleine dieren te jagen, ongeacht zijn intelligentie of de wens om u te behagen. Voor deze honden, gericht op het onderwijzen van hen het "laten" commando, zorg ervoor dat ze krijgen veel oefening elke dag, en houd ze aangelijnd wanneer ze maar buiten bent.
 • Laat uw hond niet slaan, vooral op het gezicht. Dit kan ertoe leiden dat uw hond om gedragsproblemen te ontwikkelen, zoals agressie en angst. Als hij al agressief, dominant, of onderworpen aan angstbijten, kan het provoceren hem om u te bijten.
 • Je moet een keten niet als een leiband, omdat het ernstig kan pijn uw huisdier. Als uw hond eet zachte riemen, spuit de leiband met Bitter Apple. Bitter Apple kan geen kwaad uw hond, maar het smaakt slecht, het voorkomen van ongewenste kauwen.