Wkinl

Hoe maak je een blaffende hond rustig

Honden natuurlijk graag hun stem gebruiken om opwinding uit te drukken, afweren gevaar en alert mensen aan hun behoeften. Onophoudelijke geblaf kan vervelend of ronduit storend, hoewel, of de hond is aan jou of je buurman is. Lees verder voor effectieve, humane manieren om een ​​blaffende hond rustig.

Stappen

Hoe maak je een blaffende hond rustig. Stoppen met het trainen van uw hond te blaffen.
Hoe maak je een blaffende hond rustig. Stoppen met het trainen van uw hond te blaffen.

Opleiding van een hond te stoppen met blaffen

 1. 1
  Stoppen met het trainen van uw hond te blaffen. Veel mensen onbewust hun honden te trainen om meer te blaffen, terwijl ze proberen om hen om stil te zijn. Als u reageert op een blaffende hond door het krijgen verward en schreeuwen tegen hem te stoppen, de hond denkt dat je blaffen met hem mee. Hem geven die aandacht elke keer als hij blaft is een zekere manier om hem keffen. Het kan moeilijk zijn om te doen, maar het negeren van uw hond blaffen is de eerste stap om hem quieting.
  • Het is ook makkelijk te krijgen in de gewoonte van het geven van uw hond een traktatie als hij blaft, zeker als een gast komt aan je deur en je wilt meteen rustig de hond. Traktaties worden gebruikt om honden te zitten, blijven, en komen trainen, en als je er een te geven aan uw hond als hij blaft, je trainen hem om dat te doen ook.
  • Het kan een tijdje duren om uw hond untrain als je hebt hem belonen voor blaffen met aandacht en lekkernijen. Houd uw grond als hij blaft, omdat de geringste reactie als beloning zal worden opgevat. Hij kan niet stoppen met blaffen volledig - honden blaffen om verschillende redenen, niet alleen om aandacht te krijgen - maar het elimineren van jezelf als een variabele kan sterk verminderen blaffen van uw hond.
 2. 2
  Train je hond stil te zijn. Nu je weet hoe om te stoppen met trainen hem te blaffen, kunt u uw hond te leren stil te zijn op commando. De truc is om te beginnen door het onderwijs van hem te "spreken." Zeg het woord 'spreken' op een manier die hem aanmoedigt om te blaffen, dan hem te belonen met een traktatie. Ga verder tot hij blaft op commando als je zegt "spreken". Nu oefenen snijden hem af met het woord "stille" als hij blaft. Beloon hem wanneer hij quiets. Doorgaan totdat hij kan blaffen en stil met slechts een woord van je.
  • Nogmaals, niet schreeuwen tegen je hond, en zeker lijfstraffen niet gebruiken tijdens je trainingen of op enig ander moment. Honden raken in de war en bang als ze fysiek worden gestraft, en het helpt niet ze leren goed gedrag.
  • Praktijk van de "stille" commando wanneer uw hond blaft op een eekhoorn of de buurman, en zeker om hem te belonen als hij quiets. Uiteindelijk moet je in staat om de controle van uw hond blaft op deze manier.

Het verwijderen van variabelen die ervoor zorgen dat honden te blaffen

 1. 1
  Vergewissen van de andere redenen waarom uw hond blaft. Honden natuurlijk blaffen voor vele verschillende redenen, en als je ze kunt beperken zul je in staat zijn om ze een voor een te pakken. Besteed aandacht aan wat er gaande is in de omgeving van uw hond de volgende keer dat hij begint te blaffen. Herkent deze voorkomende redenen waarom honden blaffen:
  • Ze blaffen als ze territoriaal voelt. Heeft uw hond blaffen als een eekhoorn of de postbode passeert uw tuin, of wanneer iemand komt aan de deur en klopt? Territoriale blaffen is een veel voorkomend probleem voor hondenbezitters.
  • Ze blaffen als ze opgewonden. Je kan hebben jonge kinderen die genieten van het krijgen van de hond te jutten, of misschien uw hond opgewonden raakt bij het zien van andere honden op straat.
  • Ze blaffen als ze zich vervelen. Uw hond zou kunnen blaffen als hij zit alleen in het huis de hele dag of niet genoeg tijd om buiten te spelen krijgen.
  • Ze blaffen wanneer ze honger hebben of oncomfortabel. Uw hond kan niet krijgen genoeg te eten, of misschien voelt hij zich te warm of te koud.
 2. 2
  Ga in op de bron van het geblaf. Als je eenmaal begint om patronen bericht in blaffen gedrag van uw hond, kunt u het probleem dat wordt veroorzaakt hem om zoveel lawaai te maken te pakken. Eenvoudige oplossingen zijn vaak het meest effectief. Probeer de volgende strategieën:
  • Sluit de jaloezieën of tinten als uw hond is territoriaal. Als hij de neiging om elke keer als hij ziet een eekhoorn aanloop van de boom buiten blaffen, dan kunt u deze verstoring te elimineren door simpelweg sluiten van de blinds, zodat hij niet meer mededelingen wat er gebeurt in de tuin. Je kon hem ook in een deel van het huis te houden zonder grote ramen die uitkijken over de tuin of de straat.
  • Hou hem in een aparte ruimte als je gasten. Op het moment dat hij begint te blaffen, neem hem mee naar een ander deel van het huis, zodat hij deze scheiding met zijn geblaf zal associëren. Prikkelbaar honden moeten leren dat als ze zich niet gedragen als mensen langskomen, zullen ze niet krijgen om mee in de pret. Na een paar bezoeken zal hij te vervelen met een verblijf in de slaapkamer en stil te zijn als mensen langskomen.
  • Laat hem genoeg beweging buiten. Als uw hond blaft omdat hij energie te verbranden, te beginnen vaker lopen hem of hem naar de hond park elke dag. Als hij zit langs de hele dag, terwijl je op het werk, huur hond wandelaar om hem eruit te halen.
  • Zorg ervoor dat hij genoeg voedsel en onderdak nodig voor het weer. Uw hond moet krijgen een grote kom van voedsel per dag, of de door uw dierenarts bedrag. Hoeft hem niet te verlaten in de kou of hitte te lang. Als uw hond besteedt veel tijd buiten, zorg ervoor dat hij een hond onderdak dat is goed geïsoleerd en een schaduwrijke plek waar hij kan gaan zitten om uit te houden van de zon.
 3. 3
  Neem uw ​​hond naar de dierenarts. Soms honden blaffen omdat ze ziek zijn of pijn voelt. Als je niet kan achterhalen een andere reden waarom uw hond kan blaffen, neem hem mee naar de dierenarts om hem te hebben onderzocht op een mogelijke ziekte.

Omgaan met een buurman's blaffende hond

 1. 1
  Praat met je buurman. Je moet niet rechtstreeks met huisdier van de buren, want je kon overtreding veroorzaken of ongeluk brengen schade aan de hond. In plaats daarvan, bel of anderszins in contact te komen met je buurman om het beleefd uit te leggen het probleem.
  • Weersta de verleiding om een ​​woedende of zelfs licht prikkelbaar briefje op de deur van je buurman. Uw buurman zal meer vatbaar zijn voor het vinden van een oplossing na het hebben beleefd, face-to-face interactie of een goedmoedig telefoontje.
  • Vertel je buurman over voorkomende redenen honden blaffen en effectieve methoden voor het stilleggen van hen. Bespreek hoe je een hond te stoppen met blaffen op commando op te leiden.
  • Als je denkt dat je weet waarom de buurman de hond blaft, suggereren een specifieke oplossing. Bieden aan uw buurman middelen te sturen over hoe je een hond te stoppen met blaffen.
 2. 2
  Overwegen om een externe autoriteit. Ingrijpen met je buurman bedrijf, zelfs op een beleefde en vriendelijke manier, heeft nog steeds de potentie om de buurman boos of overstuur te maken. Het kan nodig zijn om verdere actie te ondernemen als je buurman weigert maatregelen te nemen om de situatie te corrigeren.
  • Zoek uit of uw omgeving is blaffen wetten en bel 411 om naleving ervan te garanderen. Uw buren kunnen een citaat of een boete krijgen als ze niet gehoorzamen aan de wetten.
  • Als je bang hond van je buurman kan zijn in een verkeerde situatie, bel dierenwelzijn. Honden mogen niet buiten de hele nacht in koud, nat weer worden gelaten, en ze mogen nooit worden geslagen of verwaarloosd om welke reden.
  • Als uw wijk heeft loslopende honden die blaffen door de nacht, bel dierenwelzijn om iemand te sturen om hen op te halen en ze naar een schuilplaats.

Tips

 • Houd in gedachten dat geblaf is natuurlijk gedrag voor honden. Verwacht niet dat uw hond volledig uit.

Waarschuwingen

 • Het toebrengen van lichamelijk letsel aan een huisdier discipline is zowel wreed en kan het dier naar buiten agressief maken.