Wkinl

Hoe u uw hond te houden van het eten van voedsel van uw kat

Hebt u ooit uw kat pester voor voedsel, omdat de hond houdt het eten van de kat eten zodra je klaar bent het aan uw kat? Hier zijn een aantal manieren om uw hond (en) weg te houden van voedsel van de kat.

Stappen

Hoe u uw hond te houden van het eten van voedsel van uw kat. Vangen uw hond eten van voedsel van uw kat en schreeuw de basis commando 'slecht'.
Hoe u uw hond te houden van het eten van voedsel van uw kat. Vangen uw hond eten van voedsel van uw kat en schreeuw de basis commando 'slecht'.
 1. 1
  Vangen uw hond eten van voedsel van uw kat en schreeuw de basis commando 'slecht'. Een ander idee te gebruiken in combinatie zou een spuitfles beschikbaar houden. Een goede squirt of twee moet voldoende genoeg om een ​​hond in zijn tracks te stoppen. Zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van deze methoden direct als de hond is het stelen van voedsel. Te lang wachten om verbaal te vernederen uw hond zal hem alleen maar verwarren meer, want hij heeft waarschijnlijk al de misdaad die hij heeft begaan vergeten.
 2. 2
  Als je kunt, verplaatsen voedsel van de kat op een plaats die is makkelijk voor een kat te bereiken, maar moeilijk voor een hond. Gating off van de kat eethoek (dwz een washok of bijkeuken) met een standaard babyhekje moeten helpen om uw hond uit te houden. Als uw kat voldoende hoog kan springen, wilt u misschien het eten op een hoge plank, dat de hond niet kan bereiken, maar de kat kan.
 3. 3
  Voeden zowel huisdieren op dezelfde tijdstippen elke dag, en zet weg beiden kommen nadat je klaar bent. Verkrijg de huisdieren op een schema, zodat ze niet eten zoeken op andere tijden. Dit zal een groot deel van de ergernis van de situatie weg te nemen. Echter, katten zelden eet veel op een bepaald moment, de voorkeur aan een gemiddelde van dertien kleine maaltijden per dag te eten.
 4. 4
  Installeer een indoor draadloze huisdier hek. Als de hond komt bij de kattenvoer, ontvangt het een schok waarschuwing.

Tips

 • Ongeacht hoe je voedt uw huisdieren (gratis voer of op schema), zorg ervoor dat vers, schoon water is te allen tijde beschikbaar. Uw huisdier kan enkele uren tussen de maaltijden te wachten, maar moet regelmatig drinkt water gedurende de dag.
 • Probeer het krijgen van een kartonnen doos groot genoeg voor het kattenvoer kom, met genoeg ruimte binnen voor de kat. Snij een opening in de zijkant van de doos groot genoeg voor de kat te passen door, maar waar de hond de kom niet kan bereiken. (Dit kan een hond die graag dingen versnipperen niet stoppen, maar het is het proberen waard.)
 • Probeer dan voedsel van uw kat in een hoge plaats, als een speciaal gebied van de balie, waar uw kat kan springen om maar uw hond niet kan bereiken.

Waarschuwingen

 • Uw kat kan erg vervelend wanneer het bedelen voor voedsel, maar stop niet te voeden, vergeet niet dat de hond nog zou kunnen nemen zijn voedsel, en uw kat is geen schuld... Het is gewoon honger.
 • Niet ooit misbruiken fysiek op geen enkele manier. Een zachte bop op de romp of de neus moet alleen worden gebruikt als een laatste redmiddel. Het slaan van de hond is zelden nodig. Soms is een hit of een staking kan ontwrichten een kleine / middelgrote hond gewrichten. Raken zal alleen voor een verward, ongelukkig, en uiteindelijk meer ongehoorzame hond.