Wkinl

Hoe u uw hond te stoppen loopt uit de achtertuin

De meeste honden houden om te rennen en te spelen in de achtertuin. Maar als je hond niet weet voor een verblijf in de tuin, kan speelkwartier snel uitgegroeid tot een angstaanjagende beproeving. Hier is hoe u uw hond veilig kan houden in de tuin en uit de gevarenzone.

Stappen

Hoe u uw hond te stoppen loopt uit de achtertuin. Leer uw hond te komen als ze worden opgeroepen "Come" is misschien wel de belangrijkste commando uw hond ooit zal leren.
Hoe u uw hond te stoppen loopt uit de achtertuin. Leer uw hond te komen als ze worden opgeroepen "Come" is misschien wel de belangrijkste commando uw hond ooit zal leren.
 1. 1
  Leer uw hond te komen als ze worden opgeroepen "Come" is misschien wel de belangrijkste commando uw hond ooit zal leren. Een hond die komt als je belt is veel gemakkelijker om uit de problemen te houden. Andere opdrachten, zoals "zit", "down" en "verblijf" kan ook stoppen met een potentiële wegloper. Laat uw hond met het woord "komen" wanneer u van plan bent om iets van uw hond houdt niet van niet noemen. In plaats daarvan lopen naar je hond en snap een leiband op haar kraag en uw hond leiden tot de locatie.
 2. 2
  Uitoefening van uw hond. Als uw hond niet kan worden vertrouwd voor een verblijf in de tuin, moet u hem of haar lopen voor de oefening. Zelfs wanneer uw hond niet leren om te verblijven in de tuin, wandelingen zijn een goed idee. Ze laten je tijd doorbrengen met je hond, geven u een kans om te werken aan opdrachten in een veranderende omgeving, en helpen de hond verbruiken energie die anders zou kunnen worden gebruikt ontsnapt uit de tuin.
 3. 3
  Steriliseren of castreren van uw hond. Honden die zijn vastgesteld in het algemeen minder geneigd om te zwerven of trekken de aandacht van andere honden. Een ongewijzigd hond mag niet zonder toezicht worden toegestaan ​​buiten.
 4. 4
  Bevatten en begeleiden van uw hond. Een stevige omheining kan een enorme hulp bij het beëindigen van uw hond ontsnappingspogingen zijn. Zorg ervoor dat het hoog genoeg is om uw hond te voorkomen dat springen er overheen. Houd het in goede staat van onderhoud en patchen eventuele gaten uw hond kan door glippen. Cement blokken langs de onderkant van het hek kan helpen graafmachines ontmoedigen. Als een hek niet mogelijk is, kunt u uw hond op een lange leiband vastgemaakt aan een stevig voorwerp. Zorg ervoor dat u of iemand in onze familie is het toezicht op de hond in de tuin, in ieder geval totdat je zeker bent van de de hond zal niet weglopen.
 5. 5
  Werk samen met uw hond. Uiteindelijk is het uw taak om uw hond te begrijpen wat toelaatbaar is en wat verkeerd is. Ga naar buiten in de tuin met je hond. Als uw hond is nog steeds niet volledig betrouwbaar met commando's, zet de hond aan een lange lijn. Laat uw hond lopen en dwalen rond. Als de hond nadert de schutting of de grens van het erf, bel de hond naar u terug. Als de hond komt, geef uitbundig lof. Herhaal deze over en weer. Geleidelijk aan, je hond zal moe van te worden teruggebeld en leren niet te gaan in de buurt van de grenzen van uw tuin.
 6. 6
  Spelen met je hond. Vaak honden opraken van de werf, omdat ze iets buiten de werf geloven is interessanter. Als je de tuin een leuke plek om te zijn, zal uw hond minder kans om het te verlaten. Speel games die uw hond geniet. Werken aan gehoorzaamheid vaardigheden en geven willekeurige, smakelijke beloningen. Geef uw hond speelgoed te kauwen als je niet actief te spelen met hem of haar.
 7. 7
  Vermijd herhalingen. Achtertuinen zijn vaak saai. Neem uw hond aan een lange lijn naar een park, rijden naar een open veld en laat haar onderzoeken aan de lijn 50 ', of bezoek een hond park. Een hond die wegloopt is vaak een verveelde hond.

Tips

 • Een onzichtbare omheining kan een effectief instrument om uw hond in de tuin te houden. Er zijn echter ook nadelen. U bent nog steeds verplicht om uw hond te trainen om niet te gaan in de buurt van de grens markers. Gewoon ophangen van het hek en het verhuren van uw hond zal verliezen niet werken. Dergelijke hekken kunnen ook stoppen met werken of een storing, waardoor de hond om schokken te ontvangen als de hond niet in de buurt van de grenzen. Doe je onderzoek en rekening houden met de onzichtbare omheining alleen als laatste redmiddel. Onzichtbare omheiningen niet houden mensen, andere huisdieren of wilde dieren uit uw tuin. Een hond die een schok kraag zal geschokt zijn als het loopt door het hek, en zal ook geschokt zijn als hij probeert te keren naar uw tuin. Onzichtbare omheiningen werken het beste wanneer een mens zal blijven in de tuin met de hond, en zal de hond terug in het huis te brengen wanneer de mens gaat naar binnen.

Waarschuwingen

 • Nooit correct, schreeuwen tegen, te straffen, schud, kwetsen of op enige wijze iets onaangenaam om een ​​hond die is gekomen om u te doen, of laat je haar op te vangen, of laat een andere persoon te vangen haar. Je houding moet zijn "goede hond, we weer samen zijn!" Beloon uw hond voor zijn naast je. Geven zeer smakelijke traktaties, zette haar aan de lijn en ga voor een goede wandeling, of neem een ​​aangename autorit.
 • Gekwetst nooit uw hond of misbruiken op geen enkele manier! Dit zal alleen angst tussen jullie veroorzaken. Om een ​​goede relatie te behouden moet je zorgzaam zijn en laat uw hond vertrouw je!