Wkinl

Hoe kunt u uw hond stoppen slapen in uw bed

Het lijkt misschien niet als een groot probleem in eerste instantie te laten uw schattige kleine puppy knuffelen in bed, maar dit soort gedrag leidt vaak tot andere gedragsproblemen. Volgens deskundigen, het verhuren van uw hond slapen in je bed ondermijnt uw leiderschap in het huishouden. Lees verder voor tips en trucs over hoe om uw hond te houden van uw bed.

Stappen

Hoe kunt u uw hond stoppen slapen in uw bed. Het is slecht voor de andere huisdieren.
Hoe kunt u uw hond stoppen slapen in uw bed. Het is slecht voor de andere huisdieren.

Negatieve effecten van het verhuren van uw hond slapen in je bed

 1. 1
  Het is slecht voor de andere huisdieren. Laten een huisdier slapen in je bed zal ook een negatief effect hebben op andere huisdieren in het huishouden.
 2. 2
  Het maakt je hond de baas. Uw hond zal denken dat het op hetzelfde niveau van de overheid als u, of dat het meer gezag.
 3. 3
  Uw hond zal handelen uit. Honden die slapen met hun eigenaars ervaren meer verlatingsangst en kunnen optreden wanneer u het huis verlaat door te blaffen, kauwen op dingen, of markeren zijn grondgebied.
 4. 4
  Het is vies. Slapen met de hond in het bed kan brengen ook in vuil, bacteriën en andere onhygiënische deeltjes uit de buitenlucht. Als u allergieën, laat je hond slapen met u de situatie nog erger te maken.
 5. 5
  Uw hond kan krijgen bezitterig. Als u laat uw hond in je bed slapen, kan het territoriaal worden en niet iemand anders in het bed willen. Het kan agressief ten opzichte van uw echtgenoot of partner te worden.
 6. 6
  Het zal invloed hebben op de kwaliteit van je slaap. Honden kunnen bewegen veel 's nachts, dat je ervan weerhoudt het bereiken van een diepe, ongestoorde slaap.

Oprichting van uw hond slaapgedeelte

 1. 1
  Koop een hond bed. Om uw hond te houden van je je bed, zal je nodig hebt om het een eigen plaats om te slapen te geven. Rekening houden met uw hond slaapt stijl, de grootte, en een budget als je de aanschaf van een nieuwe hond bed.
  • Orthopedische hondenbedden: Orthopedische hond bedden zijn als matrassen en bieden orthopedische ondersteuning. Zij zijn het beste voor oudere honden en zorgen voor extra demping. Ze zijn ook ruim, dus als uw hond houdt ervan om zich te verspreiden met het slaapt, kan dit een goede optie zijn.
  • Donut (bolster) hond bedden: Dit type hond bed eruit ziet hoe het klinkt - het is een kussen met een opstaande kant dat maakt het er uitzien als een donut. Deze zijn goed voor honden die graag de zekerheid van het hebben van iets om hen heen als ze slapen.
  • Kussen of kussen hond bedden: Dit zijn eenvoudige hond bedden die zijn gewoon grote kussens of een kussen. Ze zijn goed voor honden die graag om zich te verspreiden als ze slapen.
  • Verwarmd hond bedden: Als je leeft in een kouder klimaat of een oude of kleine hond die niet behouden lichaamswarmte goed, een verwarmd hond bed is een goede optie om uw hond warm te houden.
 2. 2
  Zet de hond bed in een comfortabele hoek van het huis. Je wilt niet dat het bed te zijn in een plaats die de hond normaal vermijdt of krijgt te enthousiast in (zoals de keuken, bijvoorbeeld). U wilt een comfortabele, ontspannen omgeving voor de hond te slapen inch creëren
 3. 3
  Zet uw puppy in een krat. Als u te maken met een pup, kunt u de hond bed te plaatsen in een krat of kennel. Op die manier kunt u onbenullige trein de pup tegelijk en zorg ervoor dat het geen ongelukken in uw huis of in uw bed.

Onderwijzen goede bedtijd gedrag

 1. 1
  Leid je hond naar zijn bed. Voor het slapen gaan, zal u wilt uw hond aangelijnd en knaap hem naar het nieuwe bed gezet.
  • Neem het dan voorzichtig en niet sleep het naar het bed. U wilt niet dat uw hond om te beginnen met negatieve associaties met het bed.
  • Wanneer uw hond op het bed, beveel het aan zitten of liggen.
  • Als het zittende of liggende, zeg, 'bed! " en geef uw hond een traktatie.
  • Herhaal deze oefening van het brengen van uw hond weer naar zijn bed. Binnenkort zal uw hond het woord "bed!" Associëren met naar haar bed en het ontvangen van een traktatie.

Disciplineren van uw hond

Als uw hond nog te krijgen op je bed, zal je nodig hebt om het te disciplineren en te leren het dat het niet is toegestaan ​​om uw bed te delen.

 1. 1
  Neem uw ​​hond in de slaapkamer. Wanneer uw hond is in de slaapkamer, zal het proberen om op je bed te krijgen uit gewoonte. Dit zal een gelegenheid bieden voor u om de hond te berispen.
 2. 2
  Ga zitten op je bed. Nogmaals, u bent handhaving van uw leiderschap in het huishouden en claimen het bed als de jouwe.
 3. 3
  Stop de hond uit die op het bed. Elke keer als uw hond probeert te krijgen op het bed, zeg het, "Nee" of "Off.".
  • Als uw hond nog te springen op het bed en weigert om uit te stappen, pak het op of druk deze voorzichtig uit het bed terwijl zeggen "Nee" of "Off".
  • U kunt ook spuiten de hond met een spray fles elke keer het springt op het bed terwijl zeggen "Nee" of "Off". Je wilt altijd het verbale commando, hoewel, de opleiding consequent te blijven.

Tips

 • Laat uw hond niet disciplineren door ze naar haar bed tijdens de dag. Dit zal uw hond associëren het bed met negatieve emoties.
 • Alleen laat uw hond in uw slaapkamer als u deze uit te nodigen inch Op die manier weet het dat je slaapkamer is uw ruimte en dat het kan niet over je bed of slaapruimte nemen.
 • Wassen bed van uw huisdier regelmatig, zodat het een comfortabele en schone plek om te slapen.
 • Gebruik behandelt spaarzaam bij het trainen. U wilt niet uw hond te overvoeren.
 • Houd een aantal favoriete speelgoed of een object dat ruikt alsof je op het bed van de hond. Dit zal helpen het kalmeren en zich comfortabel voelen in haar nieuwe bed.
 • Als uw hond begint te janken of huilen in de nacht, moet je negeren. U wilt niet het idee dat de hond kan je komen om het wanneer het wil versterken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een hond bed
 • Een spray fles (optioneel)
 • Een hond aangelijnd
 • Behandelt