Wkinl

Hoe u uw hond te stoppen kauwen dingen het niet mag

Soms wanneer u voor het eerst een pup, zal hij of zij beginnen kauwen op je schoenen voor plezier, comfort of gewoon omdat ze zijn er voor een goed kauwen. Hier zijn enkele ideeën over hoe dat gebeurt te voorkomen.

Stappen

Hoe u uw hond te stoppen kauwen dingen het niet mag. Doe je schoenen uit bereik.
Hoe u uw hond te stoppen kauwen dingen het niet mag. Doe je schoenen uit bereik.
 1. 1
  Doe je schoenen uit bereik. Probeer het houden van uw schoenen in een plek die te hoog is voor uw pup te bereiken.
 2. 2
  Maak een belemmering. Koop een hond-afschrikmiddel spuiten van een gerenommeerde dierenwinkel of dierenarts. Een mogelijkheid is bittere appel spray. Deze draagt ​​een geur die mensen normaal gesproken niet in de gaten, maar het doet walgen honden. Uw pup kan proberen om een ​​schoen te kauwen, maar zal niet van de smaak en zal stoppen. U kunt wat kopen bij een lokale dierenwinkel of u kunt het online (zoek op "bittere appel spuiten") te bestellen.
 3. 3
  Wees consistent met afschrikwekkende sprays. Wanneer de spray geur vervaagt af, spuit wat meer op. Zorg ervoor dat elk deel van de schoen, en de bodem en de binnenzijde van de omslag. Uiteindelijk, na een tijdje van het houden van deze up, uw pup zal zijn kauwgewoonte verliezen.
 4. 4
  Afleiden van de pup. Als u merkt dat de kauwen, bel hem of haar. Golf rond een alternatief speelgoed, zoals een rubber bot, een kauw touw of andere verleidelijke goodies.
 5. 5
  Koop wat leuke speeltjes. Behandel uw nieuwe puppy naar een mandje van leuk speelgoed dat hij of zij zich kunnen richten op in de plaats van de schoenen.
 6. 6
  Koop wat kluiven. Dierenwinkels verkopen speciale botten te kauwen. Vraag om advies over wat geschikt is voor een pup. Laat hem of haar kauwen op deze plaats.
 7. 7
  Gaan voor energie-busting wandelingen. Neem pup buiten zo vaak mogelijk voor runs en valpartijen. Dit zal de beste afleidende activiteiten mogelijk zijn en zal een beetje weg te vermoeiend puppy uit te gaan.

Tips

 • Honden kauwen als leermiddel, ze zijn aangeboren geprogrammeerd om op te kauwen. Accepteren en te beheren in plaats van gefrustreerd over.
 • Leer uw puppy die speelgoed en botten zijn geschikt voor het kauwen.

Waarschuwingen

 • Beloon goed gedrag, maar niet straffen slecht gedrag, zeker niet met geweld of verwaarlozing.
 • Zorg ervoor dat de spray weg te houden van te wijzen op iemands ogen. Adem geen bittere appel of soortgelijke sprays! Spuiten buiten of plaats het artikel in een grote baggy, en spuit in de baggy. Dit zal ook het verzamelen van de spray, dus je kunt andere items te schudden in de zak, om jas met bittere appel spray. Spuit niet in het gezicht of de mond van de hond. De meeste sprays zijn alcohol vrij, maar ze kunnen nog steeds schadelijk zijn voor een puppy's spijsverteringssysteem.

Dingen die je nodig hebt

 • Bitter Apple Spray of andere spray (vraag een dierenarts voor advies)
 • Geduld
 • Volharding
 • Alternatieve kauwen supplies - speelgoed en levensmiddelen
 • Wandelingen