Wkinl

Hoe maak je een hond te trekken aan zijn riem te stoppen

Dit is de techniek om een ​​hond te leren, van puppy-tijd, of van een gevorderde leeftijd, hoe het niet om u te trekken op hun lijn, als je hem lopen. Geniet van het lopen van uw hond met een losse lijn.

Stappen

Hoe maak je een hond te trekken aan zijn riem te stoppen. Vergeet niet dat je de baas bent van jezelf.
Hoe maak je een hond te trekken aan zijn riem te stoppen. Vergeet niet dat je de baas bent van jezelf.
 1. 1
  Vergeet niet dat je de baas bent van jezelf. Om voor uw hond te kunnen reageren op uw commando's, moet u een sterke roedelleider te zijn. Wandelen is een van de beste oefeningen om u te vestigen als een leider.
 2. 2
  Begin met een standaard halsband en een flinke voorsprong. Intrekbare leads worden niet aanbevolen. Gebruik een brede kraag, liefst met padding op het zo zo niet om uw pooch verwonden.
 3. 3
  Altijd heb je hond zitten en blijven terwijl je de kraag te bevestigen en lood. Laat uw hond rond te springen of te opgewonden. Je moet altijd in opdracht blijven.
 4. 4
  Lopen de deur uit eerste. Laat uw hond zitten en blijf binnen tot je buiten hebt gelopen, dan laat uw hond te volgen.
 5. 5
  Uw hond moet altijd worden gelopen op uw linkerkant. Als hij probeert te kanten te veranderen, stoppen met lopen, hem rechtstreeks aan uw linkerkant, prijs hem, dan verder lopen.
 6. 6
  Om te blijven in de controle, moet je niet laten lopen uw hond ver voor je (zelfs als de lead heeft nog speling). Anders wordt de hond leidt de wandeling, in plaats van U leidt de wandeling. Als u niet leiden, je bent niet de baas. De schouder van je hond moet niet te ver gaan voor je eigen benen.
 7. 7
  Zodra je voelt je hond te ver is gelopen voor je, stoppen met lopen. Geef hem een ​​LIGHT sleepboot (dit is niet om hem terug te trekken, maar om zijn aandacht te krijgen) en trek hem terug tot hij wordt geplaatst in een acceptabele ruimte voor je. Je moet een vastgesteld voor uw hond training lawaai. Een snelle "tch" werken, of een klikken van de tong. Dit geluid is een vervanging voor het woord "nee", die witte ruis om een ​​hond tijdens wandelingen kunnen worden. Gebruik dit geluid in combinatie met de LIGHT sleepboot.
 8. 8
  Het kan zijn dat vele, vele malen te stoppen op uw wandelingen.
 9. 9
  Loop je hond. Als de hond blijft binnen een acceptabele afstand, geef hem veel lof in een gelukkige stem. Dragen behandelt is altijd een goed idee ook. Wanneer de hond loopt door te sturen, herhaal de halte, sleepboot, trekken en lawaai.
 10. 10
  Vergeet niet dat geduld, doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn de sleutel hier. Veel honden nemen weken of maanden voor een perfecte wandelaars geworden. Uw hond zal niet een beleefde wandelaar in slechts een dag. Blijven altijd trainen en oefenen.
 11. 11
  Vergeet niet dat het verliezen van geduld, of steeds overstuur zet de hond terug in de controle. Met u als de leider, moet u en uw hond opschieten prima.
 12. 12
  Als uw hond laadt voortdurend vooruit ondanks uw praktijk, denk aan de "touch"-regel. Honden zullen reageren op aanraking. Raak hem op zijn been, heup of rug om zijn aandacht te krijgen, als hij negeert je training geluiden of commando's. Je hand in de voorkant van de honden gezicht als hij begint te voren opladen kan ook hem af te schrikken.
 13. 13
  Succes

Tips

 • Lof is het meest belangrijke ding om te doen!
 • Bij gebruik van opleiding halsbanden, laat ze niet op uw huisdier zonder toezicht. Het is makkelijk voor een hond om verstrikt en zelfs gewurgd worden met een losse kraag op.
 • Veel lof is noodzakelijk. Harnassen en Halti of Gentle Leader opleiding kragen kan nuttig zijn.
 • Thuis, loop je hond rond de tuin / huis voor de praktijk en als ze trek hen vertellen "Nee". Als je denkt dat hij / zij klaar is neem ze uit naar de grote wereld.
 • Heb stikken kragen of knijpen kragen niet zonder goed geïnstrueerd door een hondentrainer, gedragstherapeut of dierenarts over hoe deze training tools goed te gebruiken.

Waarschuwingen

 • Niet "straffen" uw hond met schreeuwen, slaan of overmatig trekken of trekken. 1) Het toont hem dat je niet meer in controle en 2) het kan hem meer te trekken.
 • Als de hond ouder is of koppig en het bovenstaande niet werkt.... laat hem zitten en blijf op de stoep voor een ongemakkelijk lange tijd. Probeer hem opnieuw. Indien, na twee lange sit / verblijf, is hij niet de foto, zet hem terug in het huis en loop je door jezelf gelukkig voor vijf minuten buiten. Probeer vervolgens opnieuw met de hond. Zijn hardnekkiger dan hij is.
 • Niet over de trein. Houd vroeg trainingen tot 30 minuten of minder. Eindigen op een gelukkig succes ogenblik. Eindigen niet wanneer hij wordt verknalt.
 • Zet je hond nooit in een krat met een choke kraag op!

Dingen die je nodig hebt

 • Een sterke Lead gemaakt van ketting, leder of sterke vezel.
 • Een brede platte kraag met een standaard gesp.
 • Een goede hoeveelheid geduld en consistentie.
 • Behandelt!
 • Het belangrijkste is, een hond!