Wkinl

Hoe maak je een goede echtgenoot te zijn

Dus je trouwde en uitgegroeid tot een man van geloften. Al die beloftes die u hebt gemaakt om uw vrouw nu echt iets betekenen, dus het is tijd om te beginnen met het lopen van de wandeling. Gelukkig is een goede man is niet onmogelijk. Het gaat over het volgen van je hart, je geweten, en die op uw liefde voor uw vrouw. Deze eenvoudige stappen, indien serieus genomen, kan helpen leiden u en uw betere helft naar een betere toekomst.

Stappen

Hoe maak je een goede echtgenoot te zijn. Wees een heer, als ze je laat.
Hoe maak je een goede echtgenoot te zijn. Wees een heer, als ze je laat.

Deel een: het zijn een man van principes

 1. 1
  Wees een heer, als ze je laat. De meeste, niet alle, vrouwen vinden het idee van een gentleman lief en vertederend. Als je vrouw is dat soort lass, maak je klaar om borstbeeld van uw meest ridderlijke zelf. Denk 17e eeuw omgangsvormen, of daaromtrent:
  • Kus haar hallo en vaarwel.
  • Neem haar zware boodschappentassen voor haar.
  • Opent deuren voor haar.
  • Betalen voor data.
   • Natuurlijk, er is altijd de kans dat ze niet wil dat je haar behandelen op een beschaafde manier. Als ze dat niet doet, niet persoonlijk op. Verder zijn lief voor haar, zelfs als je geen haar speciale behandeling te geven.
 2. 2
  Wees respectvol. Respect is een daad van begrip. Begrijp dat je vrouw is een onafhankelijke, ander persoon, en dat zij niet willen precies hetzelfde als jij, ook al is uw belangen zijn meestal afgestemd. Hier zijn vier voorbeelden van manieren waarop u kunt met respect voor uw vrouw te zijn:
  • Houd uw beloften. Doe wat je zegt dat je gaat doen. Als je haar vertelt dat je gaat om de afwas te doen, niet watje uit en dan excuses maken terwijl ze neemt je verantwoordelijkheid.
  • Wees op tijd. Als je zegt dat je gaat ergens op een bepaalde tijd - zeg, pak je kind op kinderdagverblijf - er zijn. Tijd van je vrouw is net zo waardevol als die van jou. Respecteren.
  • Stop veronderstelling. Niet gewoon aannemen dat ze iets zullen doen omdat ze je vrouw of een vrouw. Vestigen in plaats goede communicatielijnen. Leer hoe u om een ​​gunst vragen.
  • Luister naar wat ze zegt. Pretenderen niet om te luisteren - echt luisteren. Soms is het enige wat we willen is een goede luisteraar of een schouder om op te leunen. Laat haar praten en in wat ze zegt te worden geabsorbeerd.
 3. 3
  Nooit liegen. Maak er een gewoonte van het vertellen van de waarheid. Vraag jezelf af hoe je je zou voelen als je erachter kwam je vrouw is allesbehalve een verjaardag geheim houden van je. Vertel haar altijd waar je naartoe gaat als ze wil weten. Vertel haar wie je bent met. Vertel haar wat je drijfveren zijn, zelfs als je denkt dat ze bekrompen. Open zijn en nooit liegen stelt grote verbale communicatie, dat is de kern van alle grote relaties.
 4. 4
  Cheat nooit. Het spreekt vanzelf, maar het moet worden vermeld. Vals spelen is een vorm van liegen. Je zou het niet erg te accepteren van je vrouw een affaire, dus waarom zou je? Als je een affaire, neem een ​​goede, harde kijken naar je leven en vraag jezelf af waarom je getrouwd bent met de persoon die je getrouwd bent.
  • Als je van je vrouw maar begeren iemand anders, beseffen hoe oneerlijk de situatie is. U wilt dat het comfort van je vrouw, maar je bent niet bereid om zijn exclusieve en eerlijk met haar. Dit is egoïstisch gedrag in zijn meest elementaire. U kunt niet uw cake en eet het ook.
  • Als je niet meer van je vrouw houdt, waarom ben je nog steeds met haar getrouwd? Jullie beiden zou waarschijnlijk veel beter af als je de gelegenheid kregen om iemand die je echt hield, of iemand die je lief terug te vinden. Denk er eens over.
 5. 5
  Minimaliseren luiheid. Luiheid is een grote afknapper voor vrouwen, en een slechte gewoonte op te starten. Luiheid is niet per se voetbal kijken op zondag; luiheid is niet iets wat je weet dat je moet of wilt doen doen, maar kan zelf niet brengen. Dus neem de garbage out, verras haar een keer per week met het schoonmaken van het huis, of uit te oefenen om haar te laten zien heb je eigenwaarde. Het maakt een groot verschil.
 6. 6
  Probeer niet te egoïstisch te zijn. We konden debatteren urenlang hoe egoïstisch mensen zijn, maar een ding lijkt duidelijk: al zijn we egoïstisch, we hebben de capaciteit om onzelfzuchtig. Liefde moet dat onbaatzuchtigheid inspireren. In plaats van altijd te vragen wat je voor jezelf kunt doen, beginnen af ​​te vragen wat je voor je vrouw kan doen, of wat je in het voordeel van uw huwelijk kunnen doen.
  • Minimaliseren jaloezie. U kunt een beetje jaloers te krijgen van tijd tot tijd, en dat is oke, zolang je probeert om het niet laten het geluk van je vrouw beïnvloeden. (Het is waarschijnlijk een goed teken als je jaloers bent.) Dat komt omdat jaloezie kan heel egoïstisch. Bewaar nooit je vrouw om iets te doen, alleen maar omdat je jaloers bent.
  • Compromis. Leer hoe je de middenweg te bereiken. Vaak, wat je wilt en wat je vrouw wil totaal anders zal zijn. In deze gevallen, pas uw verwachtingen. Verwacht niet dat je altijd precies krijgt uw aandeel of om "winnen" het argument.
 7. 7
  Nooit verhogen uw stem, schreeuwen tegen, of fysiek misbruik haar. Je vrouw vertrouwt erop dat u om voor haar comfort en veiligheid. Niet een slecht voorbeeld en laat je emoties de betere van u.
  • Bedien uw toon, indien mogelijk, in een betoog:
   • "Ik ben bang dat we niet vasthouden aan ons budget. Ik vraag je niet beschuldigen van iets. Ik ben gewoon op zoek naar onze lange termijn geluk en ik wilde een gesprek met u over manieren waarop we konden allebei veranderen onze uitgaven gewoonten. "
  • Weerstaan ​​ad hominem, of persoonlijk, aanvallen. Het volgende is geen gezonde manier om te betogen:
   • "Oh ja? Wil je echt om ervoor te zorgen dat onze kinderen krijgen in een goede school? Nou waarom ga je niet praten met uw ex-vriendje de opdrachtgever? Je lijkt een spetterende relatie met hem te hebben."
  • Nooit geraakt, vast te houden, of dreigen je vrouw met geweld. Probeer niet om uw fysieke grootte te gebruiken als een voordeel ten opzichte van haar. Uw vrouw kon aanklagen.

Deel twee: het tonen van genegenheid

 1. 1
  Vinden weinig manieren om haar het gevoel goed. Het is grappig, want vaak zijn de kleinste dingen een manier om een ​​relatie te voeden vinden. Vraag jezelf af, wat kan ik doen om mijn vrouw nog gelukkiger maken? Het hoeft niet zo te zijn wereldschokkend effectief te zijn. Het is de gedachte erachter, en de emotie in, dat is het echte cadeau:
  • Werken aan het hebben van een betere relatie met je schoonouders. Weinig dingen zijn belangrijker voor haar dan u het hebben van een relatie met haar ouders. U heeft waarschijnlijk niet je schoonouders dagelijks zien, maar dat het belang van het doel undersells: uiteindelijk wil ze je van ze houden als je van je ouders.
  • Heeft uw vrouw echt zorgen over naastenliefde? Investeer in een microkrediet in haar naam, en geef het aan haar als een geschenk. Ze is nu de trotse ontvanger van andermans kans.
  • Doe de dingen rond het huis, dat ze normaal niet te genieten. Als uw vrouw heeft een hekel aan de afwas, bijvoorbeeld, maken haar een beetje "uit gerechten gratis" kaart, goed voor een week zonder schotel-plicht.
 2. 2
  Worden geopend. Het lijkt misschien vreemd, maar open zijn met je partner is inderdaad een teken van genegenheid: het toont hen dat je ze vertrouwt en, wat nog belangrijker is, dat je het leuk intiem met hen emotioneel. Vrouwen zijn vooral afgestemd op hun emoties, mannen zijn vaak niet. Openstaan ​​zal haar geruststellen dat je neemt die stap voor haar.
 3. 3
  Toon haar dat je van haar houdt. Waarom heb je haar trouwen in de eerste plaats? Betuigen aan haar waarom je liefde en hoe zij maakt u elke dag voelt. Doe dit vaak. Het zal leiden tot goede gewoonten, bevorderen van meer liefde en genegenheid in je huwelijk, en de hoeveelheden van stress te verminderen.
  • Schrijf haar een korte handgeschreven brief. Zet het onder haar kussen, als je kus haar afscheid in de ochtend, vertel haar om te controleren onder het kussen. De nota zou iets zeggen als: "Elke dag ben ik met u, leer ik nog meer over hoe onmogelijk gelukkig ik ben Ik hou van je.".
  • Kom achter haar als ze weet dat je in dezelfde kamer en geef haar een innige kus op haar nek terwijl het verpakken je armen om haar heen. Het zal maken haar hart smelten.
  • Maak je eigen romantische fortune cookie. Vind een manier om een ​​persoonlijke fortuin slip in een fortune cookie je vrouw openbreekt. Hebben het te lezen iets als: "Alleen jij kan mijn hart crumble...."
 4. 4
  Be ondersteunend. Steunen haar in haar eerlijke inspanningen. Of het ondersteunen van haar als ze wil Latin danslessen of als ze wil gaan met de meisjes te nemen, uw steun maakt haar een veilig gevoel en laat haar berekende risico's nemen. Toen ze heeft niets anders om op terug te vallen, weet ze dat ze kan rekenen op u om haar rots, haar muze, haar vuurtoren zijn.
  • Als je vrouw is feeling down, een manier vinden om haar op te vrolijken. Breng haar ontbijt op bed, masseer haar voeten, of huur haar favoriete film. Nogmaals, kunnen kleine dingen hebben grote betekenis.
 5. 5
  Zet de "man" terug in romantiek. Het kan het eerste wat je denkt als je wakker wordt in de ochtend niet, maar romantiek is essentieel voor een gezond huwelijk. Niet alleen vanuit dat, omdat je getrouwd bent, hoef je niet te proberen meer te romantisch met je vrouw te zijn. Niet alleen is dat gedacht misplaatste - wat als je vrouw besloten dat ze niet moet haar gewicht te letten keer getrouwd? - Het neemt ook een deel van het plezier uit van het huwelijk. Dus wees een man en doe de mannelijke ding. Romantisch zijn.
  • Doe datum nachten minstens een keer per maand. Sommige paren erin slagen om de tijd op de data om te gaan elke week te vinden, maar een keer per maand is voldoende. Plan een datum die een grote datum oproept je ging op eerder in je verkering, of het plannen van een datum die het bloed weer sneller doet slaan: skydiving, walvissen kijken, of een film, om een ​​paar te noemen.
  • Vier uw verjaardag. Uw verjaardag is echt belangrijk om je partner, en het moet ook zijn voor jou. Het heeft symbolische betekenis naast het verstrekken van een kans om uw liefde te vernieuwen. Het vergeten van uw verjaardag is een grote no-no. Op zijn minst, hebben een diner gepland en een fles wijn gekoeld.
  • Houd intieme relaties in bed sterk. Laat geen dingen opdrogen in bed, of neem dingen voor verleend. Proberen om je vrouw te behagen zoveel als ze wil je, en blijven verkennen haar en je eigen seksualiteit door elkaar.

Deel drie: dat dit alles met elkaar

 1. 1
  Vertrouw haar volkomen. Veel van de in deze tutorial genoemde dingen draaien om vertrouwen. Als je niet vertrouwen op je partner, ben je waarschijnlijk het leven in een vrij ellendige plek. Leren vertrouwen je vrouw op dezelfde manier dat je wil dat ze vertrouwen in je.
 2. 2
  Onthullen uw persoonlijkheid. Het huwelijk is een blijvende kans om iemand beter en beter dan vele, vele jaren kennen. Als u een aspect van je persoonlijkheid geheim te houden of gewoon afgesloten, ben je waarschijnlijk niet krijgen van alles wat je wilt uit je huwelijk. Het is echt gaat om te laten zien: je krijgt wat je geeft.
  • Hebben lange gesprekken, maak haar aan het lachen; interesses delen, hobby's en beroepen; neem haar ergens dat persoonlijke betekenis voor je heeft, haar aanmoedigen om naar uw familie kennen (en doe hetzelfde voor haar), de discussie aangaan, angsten delen, twijfels en kwetsbaarheden, zijn wie je bent, niet wie je denkt dat ze wil dat je zijn.
 3. 3
  Onthoud de gouden regel. De gouden regel is niet alleen belangrijk om ons idee van moraal, het helpt ons ook navigeren door de soms stormachtige wateren van een huwelijk. De gouden regel is dat je aan anderen zoals je wilt dat ze jullie behandelen. Dit alles betekent is "zet jezelf in hun schoenen" voordat u handelt.
  • Natuurlijk moet je de juiste soort van perspectief hebben als je gaat om de gouden regel te gebruiken, en je kunt niet liegen tegen jezelf over wat andere mensen willen. Als je onzeker bent over iets, vraag jezelf af: 'Wat zou ik willen dat er gebeurt als ik in plaats van mijn vrouw? " Dit is over het algemeen een goede oefening voor u om deel te nemen inch
 4. 4
  Als je religieus bent, deel je religie met je vrouw. Teken op je geloof voor kracht, en actief zoeken naar betekenis met uw partner op de reis van je leven. Geef jezelf om je vrouw zo veel als u aan uw god. Onderhouden van uw waarden overal.
 5. 5
  Wees trots op je uiterlijk. Natuurlijk, het belangrijkste voor het laatst: de praktijk een goede hygiëne, zien er scherp als een tac - binnen en buiten het huis - en zorg ervoor dat u up hetzelfde algemene niveau van hygiëne dat je vrouw doet. Als u de zorg over hoe goed je vrouw jurken en nog veel vaak ze borstels haar tanden, ze is zeker om de zorg over dezelfde dingen. En dat is de manier waarop het zou moeten zijn tussen twee mensen die van elkaar houden, zou het niet?

Tips

 • Toon haar hoe aanhankelijk je bent voor of haar vrienden haar bijvoorbeeld vertellen hoe mooi ze eruit ziet.
 • Commit tijd en moeite om haar.
 • Help haar familie uit met alles, winkelen, thuis reparaties.
 • Vertrouw haar!
 • Romantisch zijn - voor haar kopen een geschenk als je het gevoel dat ze verdient nu en dan het elke, maar niet te veel, wil je niet om haar te verwennen.
 • Luister naar wat ze zegt en gebruiken wat ze zegt zo constructief niet als een lezing.
 • Vertel altijd de waarheid, ongeacht hoe slecht je denkt dat het haar pijn. Het is beter voor je haar dan vertellen voor haar te weten te komen van iemand anders.

Waarschuwingen

 • Niet achter de vrouwen aanzitten - het zal haar laten zien je niet denkt dat ze dat aantrekkelijk, compliment haar plaats. En kijk naar haar meer.