Wkinl

Hoe om trouw te zijn in een huwelijk

Je hebt genomen van de duik en maakte de grootste inzet van je leven. Maar de statistieken blijkt dat in de VS, bijna de helft van alle huwelijken eindigt in een scheiding, en een van de belangrijkste oorzaken is huwelijkse ontrouw. Of je nu getrouwd bent of een partner in een vaste relatie, trouw zijn is niet altijd gemakkelijk - maar als u zich verbinden tot het zijn van een trouwe echtgenoot of partner, kunt u het doen.

Stappen

Hoe om trouw te zijn in een huwelijk. Overeenkomen vertrouwen elkaar.
Hoe om trouw te zijn in een huwelijk. Overeenkomen vertrouwen elkaar.
 1. 1
  Overeenkomen vertrouwen elkaar. Zodra u hebt genomen uw geloften, doen niets om dat vertrouwen te breken. Je hebt zowel genomen geloften om trouw op elke manier aan elkaar. Nu is het tijd om te geloven in elkaar en vertrouwen op je partner. Achterdocht en twijfel niet leiden tot een echtgenoot te bedriegen, maar als een van de echtgenoten vertoont een hoge mate van een van deze naar de andere, het spreuken problemen voor de relatie. Stel redelijke grenzen en verblijf in hen - dit bevordert, en hoe langer je elk verblijf binnen de grenzen die u hebt afgesproken, hoe meer vertrouwen je zal bouwen naarmate de tijd vordert.
  • Je gedrag vroeg op, zet de toon voor de rest van je relatie. Als u een toon van geloof, vertrouwen en geloof in elkaar gezet en geven elkaar een echt gevoel dat je relatie is stevig en onwrikbaar, zal het een grote troost voor u zijn en u helpen door moeilijke tijden. Als je bewijzen dat je waardig zijn / haar vertrouwen vandaag, in tien jaar als iemand je beschuldigt van iets, hij / zij zal het af, wetende dat je hem nooit samen zou verraden / haar, want van je geschiedenis.
  • Aan de andere kant, als je iets dat je niet had moeten doen doen, je kunt niet verwachten dat je partner om je helemaal vertrouwen. Je hebt ongetwijfeld in zijn / haar gedachten, en dat heeft hem / haar gemaakt. De enige manier om dat te corrigeren is om alles te doen wat in uw vermogen (door middel van echte acties) om hem / haar te laten zien dat ze je kunnen vertrouwen.
 2. 2
  Accepteer het feit dat je niet langer single. Nee, je mag niet komen en gaan wanneer u wilt, maakt niet uit hoeveel dat kan knagen. Je hebt een verantwoordelijkheid om uw echtgenoot of partner nu, en hoe eerder je het te accepteren, hoe minder gevechten en argumenten je hebt. Doen alsof je vrij bent en aan niemand verantwoording zal vrijwel ervoor zorgen dat je weer single zal zijn - snel. In plaats daarvan, rekening houden met uw liefde voor uw echtgenoot en de liefde die uw echtgenoot heeft voor u, uw en uw geloften. Voorbeelden:
  • Als je eens over iets doet precies dat. Doe het niet veranderen, tenzij het absoluut noodzakelijk is, bij voorkeur door omstandigheden je niet kunt beheersen. Als dit gebeurt, bellen en melden uw echtgenoot van de verandering meteen - wacht niet tot hij of zij is bezorgd of boos.
  • Hoewel "inchecken" of melding wijzigingen in de plannen kunnen je wrijft de verkeerde manier, leren dat je sommige dingen moet opofferen als je bent om succesvol te zijn als een team - vergeet niet dat dit helpt je om het vertrouwen hij of zij heeft in u te houden. Verantwoording afleggen aan je partner helpt u in de buurt, en dat helpt bouwen trouw en geloof.
 3. 3
  Begrijp dat je partner niet probeert om u op een lijn gezet. Het is gewoon een kwestie van het eren van uw inzet, en laten je partner weten wanneer te beginnen zorgen te maken. Als je niet wilt worden verzorgd over of verantwoordelijk zijn voor iemand anders, moet je niet moeten trouwen.
 4. 4
  Draag je trouwring te allen tijde. Vermijd het nemen van de ring af in de meeste situaties, zelfs als je vrienden je vertellen om. Enkele uitzonderingen zijn bij het ​​spelen van sport, de afwas of indien het beschadigd raken of kan je blessure op de baan. Denk eraan om het weer op meteen!
  • Het verlaten van uw ring op een duidelijk signaal aan iedereen buiten uw vakbond. Het herinnert je dat je "genomen" en de meeste mensen zullen beter zijn dan te betreden kennen.
  • Als iemand niet in slaagt om gehoor het teken van uw ring, toon het aan hen close-up en zorg ervoor dat ze weten dat het betekent dat je echt getrouwd bent en dat je niet geïnteresseerd bent in flirten op alle. Als de presentatie van uw ring en duidelijke vermelding van je getrouwd bent en gelukkig dus niet werkt, en die persoon blijft om u te vervolgen, stop contact met die persoon in een keer, indien mogelijk. (Als het de vrouw van je broer, kunt u een moeilijke tijd om dat te doen hebben, maar limiet contact aan groepen en nooit alleen te zijn met haar Als ze erin slaagt om u te isoleren van de rest van de familie, te bevrijden jezelf snel -. Vriendelijk, indien mogelijk, maar ruw indien nodig. In ieder geval, zijn volkomen duidelijk.)
 5. 5
  Voed je intimiteit met je partner. Als een van u ervaart problemen met intimiteit, praat het door - en de eerder, hoe beter. Intiem zijn door liefdevolle gebaren, omhelzingen, kussen en seksuele relaties is een essentieel onderdeel van het houden van de twee van u gebonden. Zelfs dagelijks lieve woordjes fluisterde elkaar en lof voor de dingen die je leuk vindt aan elkaar op een regelmatige basis worden gegarandeerd manieren om de vuren branden en de originele herinneringen aan waarom je viel voor elkaar echt levend te houden.
 6. 6
  Niet wakkeren problemen waar er geen. Doet kwetsende dingen om te zien hoe je partner zal reageren is een slecht idee. Het probleem is dat het testen van de reactie van je partner om of het betalen van andere mensen te veel aandacht creëert een klimaat van twijfels over uw eerlijkheid, en introduceert angst en onrust. Niet plukken gevechten gewoon om te zien wat zij / hij zal zeggen of doen.
 7. 7
  Vermijd zelfs de schijn van wangedrag. Als je een ontmoeting met iemand die probeert om op te komen voor u en misschien zelfs die is aantrekkelijk voor u, raak niet in paniek. Tonen gewoon geen interesse en zeggen dat het duidelijk aan die persoon. Leg uit dat je heel gelukkig in je huwelijk en hebben niet de intentie afdwalen. Precies te zeggen die woorden. Excuseer jezelf dan en ga ergens waar er andere mensen rond. Sta jezelf niet toe om opnieuw te worden in het nauw gedreven door die persoon.
  • Niet jezelf in een situatie waarin zelfs een vleugje van lust is in de buurt. Het is natuurlijk om jezelf aangetrokken tot anderen, zelfs andere dan uw echtgenoot volk. Maar laat je niet om alleen te zijn met iemand als dit, en niet uit te gaan van uw manier om hem of haar te zien. Niet dagdromen of e, niet vermaken het idee van het zijn met iemand anders - tenzij het iemand als Katy Perry en Ryan Reynolds. Iemand onbereikbaar is een dwaze verliefdheid (nog steeds, moet je niet geobsedeerd door een crush als dit ten koste van je huwelijk). Iemand op het werk, of op een feestje (dat wil zeggen, in dezelfde kamer met u) is een bedreiging voor uw gelukkig huwelijk.
  • Heb je al een ontsnappingsplan. Neem bijvoorbeeld dat als een bepaalde persoon die trekt je komt in de buurt van je, dat je hoofd voor de badkamer en dan misschien een andere groep mensen - of zelfs naar huis.
 8. 8
  Vertel elke persoon die probeert om u te verleiden tot een verstrengeling met hen dat je niet geïnteresseerd bent, periode. Heeft een halfslachtige "Goh, ik ben echt tot je aangetrokken, maar ik ben getrouwd" reactie niet geven. Deze stuurt een verkeerde boodschap - het zegt, "Als alleen mijn stomme echtgenoot waren niet in de weg, dan u en ik kon aansluiten." Iedereen die weet je getrouwd bent en blijft komen op je zal niet aarzelen om overreden je partner als hij / zij denkt dat je bij alle belanghebbende. Waar het om gaat is dat je getrouwd bent, en uw inzet is om uw partner of echtgenoot. Zet je voet neer hard en lopen, waardoor er geen ruimte voor twijfel of hoop. Maak je geen zorgen over het laten van hem of haar naar beneden gemakkelijk.
  • Mensen die proberen om een ​​persoon wordt getalmd met hen goed wetende dat de andere persoon is gehuwd zijn vaak erg ongelukkig mensen, en ze niet schelen om te zien iemand anders blij te moedigen. Stel jezelf deze vraag: "Waarom is er geen speciaal iemand in hun leven? ' Vaak is het omdat ze zijn gewoon niet blij om gelukkig te zijn. Vergeet niet dat als ze het niet erg nadelige gevolgen voor uw huwelijk, zullen ze niet worden opknoping rond na de sensatie van het met u uitgewerkt.
 9. 9
  Neem je partner mee. Als je weet dat je in een situatie kom waar je een persoon die blijft komen op om je niet kunt vermijden, neem je partner mee. Weten uw partner kijkt zal je in het gareel te houden, en hopelijk zullen alle dubieuze handelingen van de kant van de ander af te schrikken.
 10. 10
  Laat de situatie. Het maakt niet uit of het nu een baan of een kring van vrienden. Als je je best hebt geprobeerd om de haltes op de rente die men inneemt in je - en erger nog, als je zijn begonnen met die gevoelens terug, moet je om de situatie onmiddellijk te verlaten Als het werk gerelateerd, hetzij een transfer aanvragen of. vragen dat de andere persoon worden overgedragen, omdat het gevaar voor je huwelijk. Als het een kring van vrienden, stoppen opknoping met de vrienden waar je te houden aan deze persoon. Niet zeuren en klagen - vergeet niet, je doel is dat 40-jarig huwelijk, en daarbuiten. Geen baan, geen kuiken of joh, geen bedrag van ego stimuleren is de moeite waard het vernietigen van je kans op die. Vergeet niet: een paar momenten van plezier zijn niet een leven van geluk met die speciale persoon waard teruggooien.
 11. 11
  Thuis blijven. Studies hebben aangetoond dat mannen die begin tijd doorbrengen weg van huis, zoals het werken laat op kantoor, gaan voor een drankje na het werk bedriegen, enz. beknotten deze gewoonte - breng het werk mee naar huis met jou, plannen dial-in gesprekken met andere collega's na uren gebruik van video-conferencing op uw breedband en neem je partner mee uit eten in plaats van uw collega's.
 12. 12
  Maak plannen voor uw toekomst samen en herzien deze plannen regelmatig. Zorg ervoor dat u niet alleen plannen, maar te doen ook de spannende en verbazingwekkende dingen die je samen hebt gepland. Schudden dingen nu en dan en dingen die geen van jullie eerder hebben gedaan doen. Ga naar plaatsen samen die spanning en prikkelen je, samen dingen doen die schrikken en wakker je gooien en in onverwachte traktaties, uitjes en verrassingen voor elkaar hier, daar en overal.
  • Wanneer de kinderen komen, moet u uw echtgenoot als nummer een prioriteit blijven. U kunt uw kinderen helemaal gek zonder het verzaken uw liefde voor uw echtgenoot. Er is een tendens in onze huidige kind-geobsedeerde cultuur (gedeeltelijk, is het over het opknoping op de eigen jeugd) om de belangen van de kinderen te leggen aan de echtelijke liefde leven. Dat is onevenwichtig en zal uiteindelijk vermoeiend ieders grenzen, inclusief gesmoord kinderen. Wees een liefdevolle rolmodel voor je kinderen, zodat ze opgroeien zien van ouders wiens liefde voor elkaar en wederzijds respect verdraagt ​​in alle rommelige luiers, bazig tweens en curfew-breaking tieners!
 13. 13
  Communiceer! Als u kappen weggeduwd, vanwege een gebrek aan aandacht of bijdrage. Delen deze gevoelens aan uw echtgenoot. Ze kunnen zelfs op dezelfde manier en de meeste relaties die ik weer heb gezien in een ontrouwe een gevolg van gebrek aan communicatie te voelen. Een van de partners zullen ondersteunen om hun emoties te vinden in een andere persoon die wil luisteren. Dit kan leiden tot een grote fout die zullen moeten later worden uitgewerkt. Als we dit allemaal samen kunnen voorkomen dan de verleiding te dwalen zullen minder snel.

Voorbeelden: Je doet al het huis werken en uw echtgenoot niet bijdraagt. Uw echtgenoot lijkt niet geïnteresseerd in je en je voelt weggeduwd wanneer u probeert om aandacht te krijgen. Je voelt er iets ontbreekt in de manier waarop uw echtgenoot u behandelt. Je het gevoel dat er iets ontbreekt in het gebied van de relatie die je voelt is belangrijk.

Tips

 • Als anderen om je heen met je praten over andere vrouwen / mannen die van belang kunnen zijn voor u, vertel hen dat je echt niet geïnteresseerd in dat, want je bent erg blij met je partner en dat hij / zij voldoet aan al uw wensen. Dit zal hen een bericht sturen en ze zullen stoppen met proberen om u te beïnvloeden in het maken van een verkeerde keuze, die kunnen leiden tot uw echtscheiding. Vergeet niet: je wilt niet te zijn rond mensen die niet nemen de geloften van het huwelijk serieus. Het is mogelijk dat ze zijn bedriegers die niet kunnen begaan en haat mensen die kunnen, op zoek naar "brengen je naar beneden" aan hun niveau.
 • Neem niet de "50% van de huwelijken eindigt in een scheiding 'als een excuus. Dat is 50% van de huwelijken... niet getrouwde mensen. Mensen die een echtscheiding hebben gehad zijn statistisch meer kans om een ​​ander te hebben, rijden de percentiel. Worden vastgelegd om het niet hebben zelfs een echtscheiding, of als u al bent gescheiden, in te zetten voor het niet hebben van een andere.
 • U kunt zowel ontmoet mensen die aantrekkelijk zijn voor u en die u verleiden, ongeacht hoeveel u van uw echtgenoot. Jezelf niet gek te geloven dat het onschadelijk te flirten met deze mensen. Voor je het weet, word je geleid voor echtscheiding rechtbank. Bent u verplicht om jezelf te verwijderen van dergelijke situaties. Vergeet niet uw geloften.
 • Vergeet niet dat je houdt van je partner, met de kleine dingen die ze doen en zelfs als iemand ziet er beter uit voor een moment, je partner houdt van je terug voor alle kleine dingen die je doet.
 • Als je ooit verdwaalde doet, gaat het om een ernstige klap voor je huwelijk. Je zal moeten beslissen of te belijden of draag alleen je donkere geheim van uw graf. Veel mensen voorstander totale eerlijkheid, maar sommigen voelen dat het belijden is gewoon het helpen van de cheater ontzorgen zijn / haar schuld. Wat je ook besluit, maken het niet over jou. Maak het over wat echt het beste voor je huwelijk.
 • Niet boos als je je realiseert dat iemand anders vindt je partner aantrekkelijk, vooral als uw echtgenoot doet niets om het te stimuleren. Neem genoegen in het feit dat hij / zij 's thuiskomen met je mee.

Waarschuwingen

 • Behandel je partner zoals je zelf behandeld wilt worden.
 • Vergeet niet dat een goed huwelijk neemt het werk. Als je een huwelijk aan te gaan met gedachten van ware gelukzaligheid, moet u zeker naar de feiten van uw "kleine verschillen" beschouwen, en, als zij op lange termijn aanvaardbaar. Het gaat echt naar beneden te komen aan uw bereidheid om samen te doen wat het kan inhouden om je huwelijk te houden gelukkige.
 • Gaan met dingen die niet uit te werken in je relatie voordat ze massaal horden. En vermijden neerbuigend, onbeschoft of ontrouw in de gedachten en woorden die je gebruikt bij het praten met en over uw echtgenoot. Als je begint te voelen op deze manier, hulp zoeken om te werken door wat er fout gaat.
 • Achterdocht en twijfel in het achterhoofd van uw echtgenoot zal ondermijnen en vernietigen geloof en vertrouwen. Voorkomen dat ze ten koste van alles en voorkomen dat je in situaties die ze creëren.
 • Onthullen een verleden ontrouw aan uw echtgenoot draagt ​​het reële risico van het beëindigen van uw huwelijk. Het kan ook leiden tot uw echtgenoot een grote mate van emotionele pijn, trauma, en vertrouwen kwesties die ze nooit zou kunnen krijgen over, of ze je weggaat. Overweeg of u bent vertel je partner om de juiste redenen - al is het maar om eventuele schuldgevoelens je voelt over de affaire, dat is een zeer slechte reden kalmeren. Als de affaire is lang voorbij en je trouw geweest sinds het eindigde, maar voel me nog steeds schuldig en denk dat je je partner vertelt, moet u beslissen of verzachtende uw schuld is de moeite waard het trauma brengt u naar uw echtgenoot. Soms is de prijs van een persoon betaalt voor het plegen van overspel tegen een echtgenoot ze echt liefhebben is dat ze stil moeten leven met de schuld voor altijd.