Wkinl

Hoe je je moeder te krijgen in de wet uit te gaan van uw huis

Of uw moeder-in-law shacked met u en uw echtgenoot te helpen met een nieuwe baby of verplaatst in de loop van een bepaalde overgang in haar leven, op een gegeven moment is het tijd voor de moeder om verder te gaan. Hoewel het nuttig kan zijn om een ​​andere set van handen of een verstandige volwassene in het huis te hebben, leven met je moeder-in-law kan worden vergelijkbaar met het lopen door een mijnenveld te zijn en het kan ook zelfs de meest zelfs gehumeurd persoon het gevoel van persoonlijke rekken ruimte. Ongeacht hoe goedmoedig en lief ze is, moet je altijd voorzichtig zijn, want je weet nooit wanneer een explosie geleid van willen haar eigen manier of waarden worden opgelegd of een inval op uw ruimte kan optreden. Je kan extra problemen hebben als uw echtgenoot is helemaal tevreden leven met mama en jij bent de enige die haar nodig heeft om te verhuizen.

Ongeacht hoe ingewikkeld uw situatie ook mag zijn, het vinden van een tactvolle manier om je moeder-in-law te krijgen om uit te gaan van uw huis kan worden bereikt met de juiste aanpak.

Stappen

Hoe je je moeder te krijgen in de wet uit te gaan van uw huis. Denk aan je tijdlijn en leefsituatie.
Hoe je je moeder te krijgen in de wet uit te gaan van uw huis. Denk aan je tijdlijn en leefsituatie.
 1. 1
  Denk aan je tijdlijn en leefsituatie. Hoe lang is je moeder-in-law is het leven in uw huis? Hoewel in sommige gevallen een paar dagen kan weg te lang, moet u bepalen wat moet worden beschouwd als een redelijke hoeveelheid tijd. Bepaalde factoren een rol gaan spelen wanneer nodig je moeder-in-law onmiddellijk te verplaatsen:
  • Wat zijn de levensomstandigheden eruit? Als u woont in een 6000 vierkante voet naar huis met meerdere kamers of zelfs een oma flat, kunt u niet fysiek oncomfortabel, waardoor je een beetje meer tijd kunnen geven alvorens haar de boot. Echter, als je slaapt op de bank of in een krappe logeerkamer omdat je moeder-in-law dan uw slaapkamer heeft genomen, is de situatie een beetje meer dire en meer motiverend om haar te krijgen op de weg.
  • Zijn er andere familieomstandigheden? Heeft ze haar kat te brengen met haar, ook al bent u ernstig allergisch voor de kat? Of heeft een ander familielid meeliften en heeft genomen om het leven in uw huis ook? Nog erger als dit gezinslid wordt vertroeteld door haar en is niet geliefd bij je.
  • Is er een einddatum in zicht? Met een vooraf bepaalde move out datum is de sleutel. Als u op totdat de specifieke datum kan hangen, kunt u krijgen van de situatie zonder misschien uitzien als de bad guy. Echter, als er geen datum is vastgesteld, kan het tijd voor u om een ​​te maken. Dit zal tact en voorzichtig manoeuvreren vereist, maar het is de moeite waard.
 2. 2
  Beoordelen de externe factoren. In sommige gevallen kan je moeder-in-law te leven met u te helpen met een nieuwe baby of waar iemand in uw huis (of je moeder-in-law) is ziek. In beide gevallen kan het nodig zijn om extreme geduld uitoefenen omdat het voordeel van een extra paar handen zal al het andere compenseren. In een dergelijk geval, is ze uiteraard verblijft met u om uw familie te helpen, dus schopt haar uit totdat de situatie is opgelost (of de baby slaapt de hele nacht door) kan uiteindelijk plaatst je in het nadeel. Ook als zij is degene die hulp nodig heeft, ga je moeten blijven om er te zijn voor haar. Of ze is ziek of brak, gezin nodig heeft om samen te komen tijdens een crisis, dus je kan hebben om je tanden en vat bijten door.
 3. 3
  Maak een lijst van redenen waarom je wil dat ze vertrekken. Want je kan nodig zijn om zowel uw echtgenoot en uw moeder-in-law van de voordelen van haar verwijdering uit de directe familie thuis te overtuigen, bedenken een concreet overzicht van de redenen waarom je moeder-in-law moeten inpakken en splitsen. Gebruik daadwerkelijke, feitelijke redenen, zoals een verhoging van de elektriciteitsrekening, slapen op de bank en een verstoring in alleen met je partner (die schadelijk zijn voor je huwelijk kan zijn) nodige tijd. Argumentativeness van het gezin als geheel zou ook een reden kunnen zijn, maar dit moet zorgvuldig worden behandeld, als een kwestie van te worden veroorzaakt door een gebrek aan ruimte en zonder toewijzen van schuld aan een persoon in het bijzonder.
  • Redenen die niet zal vliegen onder andere dat ze is vervelend, je wilt lopen rond het huis naakt en nu niet kan of dat je niet van haar parfum.
  • Starten renovaties is een tweesnijdend zwaard, aan de ene kant, kan ze niet willen hangen over, terwijl aan de andere kant, kan ze geloven dat de renovaties zijn gedaan omwille van haar en zodra ze voltooid terug!
  • Ook een lijst waarom je moeder-in-wet moet blijven. Zijn er redenen waarom ze moeten blijven? Natuurlijk, elk gezin crisissituatie betekent een enorme gewicht, maar is ze helpen je betalen wat rekeningen of de kinderopvang (die je zou moeten betalen voor het anders)? Bovendien, als ze een natuurramp die haar huis heeft vernield, zoals een aardbeving of wildvuur heeft ervaren, moet je meer geduld als het kan enige tijd duren voordat ze kunnen terugkeren naar een verbouwd huis of beweren haar verzekering en ergens nieuw. Om volledig eerlijk, presenteren een goed afgeronde argument bij een ontmoeting met je partner, om te laten zien dat u het nemen van een pragmatische aanpak.
 4. 4
  Maak een "out" situatie voor je moeder-in-law. Om een ​​back-up van uw argument voor je moeder-in-law te vragen om te verhuizen, te besteden tijd om sommige oplossingen in plaats dat haar zal helpen bij een overgang. Bijvoorbeeld, als ze bij u wonen, terwijl ze kijkt naar een nieuwe plek om te wonen (maar kan niet lijken te "vinden" iets geschikt is), maken haar huizenjacht een prioriteit voor u ook. Kijk online naar geschikte woningen met haar, er even uit met haar en rijdt haar rond te ontmoeten met makelaars om de opties te bespreken. Help haar om geschikte leefomstandigheden vinden binnen haar budget en een plek om te wonen te vinden. Het is waarschijnlijk een goed idee om een ​​plaats die is in de buurt, want dit kan maken verhuizen een beetje makkelijker voor haar om te accepteren. Het belangrijkste is, als je een oplossing al op zijn plaats, het zal moeilijker voor haar om terug te duwen met excuses voor de resterende en als je actief bent betrokken bij haar helpen om een ​​overgang te overbruggen, zal ze onder de indruk van uw hulpvaardigheid.
  • Als ze bracht een huisdier met haar, zorg ervoor dat het huisdier rekening houden als onderdeel van de motivering voor haar om haar eigen plaats (allergieën, andere huisdieren niet opschieten met het huisdier, enz.) vinden en ook haar geruststellen dat je ' ll vinden een plaats bij elkaar, dat haar huisdier herbergt.
 5. 5
  Maak kennis met je partner en bespreek uw zorgen, in lijn met het denken en lijst-waardoor je al hebt gedaan. Zoek een rustige, ontspannende kans met je partner te praten over hoe je je voelt. Begin de discussie door te wijzen op al zijn of goede eigenschappen van haar moeder (als ze echt niets, ga je te hebben om samen een paar algemene regeltjes) en laat het gesprek te verplaatsen in hoe je je voelt. Vergeet niet dat het niet zo dat je moeder-in-law die "maakt" je voelt op een bepaalde manier, het is u wie verantwoordelijk is voor dat, dus neem ownership voor al je gevoelens. Echter, leggen de impact die haar aanwezigheid op uw leven en de dagelijkse routine heeft gehad. Belangrijker nog, wijzen op de impact haar aanwezigheid heeft op het leven van de hele familie ook.
  • Wees voorbereid op een duw terug van je als je niet al bewust van zijn of haar gevoelens - het is zijn of haar moeder wonen met u, zodat hij of zij is meestal waarschijnlijk meer comfortabel met de woonsituatie.
  • Herinneren je partner dat je van je moeder-in-law, maar dat je huwelijk is opgebouwd uit de twee van u en uw kinderen - niet haar ook.
  • Vraag voor de input van uw echtgenoot over hoe de situatie moet worden omgegaan. Hij of zij weet moeder als geen ander en kan behulpzaam met advies of manieren om het nieuws aan haar te zijn.
  • Heeft je moeder-in-law niet naderen tot u en uw echtgenoot een verenigd front kan presenteren. Je zal niet succesvol zijn totdat uw echtgenoot is aan uw kant ook.
 6. 6
  Gezamenlijk aan met je moeder-in-wet om de huidige woonsituatie te bespreken. Als een familie, een ontmoeting met je moeder-in-law een tijdlijn voor haar om uit te gaan bespreken. Begin de discussie door te vragen haar of ze liever haar privacy en bewegen hebben in een situatie waar ze kunnen meer onafhankelijk. Als ze wil op vast te houden aan het idee van het zijn volkomen tevreden leven met jou, breken de redenen waarom ze niet kan. Wees tactvol en uitleggen hoe je familie dynamiek is veranderd. Herinner haar dat de familie van haar houdt en haar overgang ofwel terug naar huis of naar een nieuw huis is in ieders (inclusief haar's) beste belang.
  • Toevlucht tot spelling van de ideeën die je al hebt gebrainstormd voordat deze discussie, zoals het helpen haar om een ​​geschikte plek te vinden, financieren haar overgang, helpt haar in te pakken en te veranderen adres, enz.

Tips

 • U kunt altijd proberen gewoon spelen met de thermostaat. Als ze altijd koud is, houd het huis koel. Als ze is altijd warm, houdt het huis warm. Uiteindelijk zal ze geïrriteerd te krijgen en te verplaatsen.
 • Als je moeder-in-law is terughoudend over het verlaten en zintuigen een breuk tussen u en uw echtgenoot over de zaak, kunnen zij trachten dit te gebruiken tegen je. Wees een met je partner voordat het naderen van het onderwerp van je moeder-in-law verhuizen.
 • Als het probleem is dat uw echtgenoot heeft een disfunctionele relatie met haar, zijn zeer ondersteunend en luister naar uw echtgenoot. Dat is de beste manier om steun te geven - te horen op uw echtgenoot. Kijk dan voor alle praktische redenen van ruimte, privacy, allergieën en schema hierboven genoemde problemen. Tenzij het een interventie over drugs / alcohol misbruik of psychische aandoening, niet brengen gedrag mama's als waarom of een deel ervan, maar wel zeer stevig en houd je grenzen. Doe dan wat je kunt om haar te krijgen de hulp die ze nodig heeft. Disfunctionele mensen zijn ellendig totdat ze hulp krijgen, ze lijden erger dan de mensen om hen heen.
 • Lever het verzoek om je moeder-in-law te verhuizen met liefde en zorg. Houd je humeur onder controle en wees geduldig. Ze kunnen willen het nieuws verteren voor een paar dagen voordat er iets gedaan kan worden.
 • Beschikbaar zijn voor je moeder-in-law move out of overgang naar een nieuw huis te helpen.

Waarschuwingen

 • Sta niet toe dat haar om dit te lezen, als ze zou besluiten om toch te blijven.
 • Sta niet toe dat de situatie te escaleren in een familie vete. Kies je momenten om de situatie zorgvuldig te bespreken in plaats van het draaien in de Derde Wereldoorlog.
 • Gebruik nooit passief agressieve tactiek aan te moedigen je moeder-in-law te verhuizen. Hatelijke, achterbaks commentaar op de vlieg zal alleen krijg je in de problemen met uw echtgenoot. Zij zullen ook voer voor je moeder-in-law conclusie, terecht, dat je nooit gelukkig met haar te blijven geweest.