Wkinl

Hoe kunt u uw in wetten maken zoals jij

Je leeft een gelukkig leven met je man / vrouw, idealistisch in feite, afgezien van een ding - de gevreesde in-wetten. Het is hetzelfde oude verhaal-dat ze niet zoals jij, ook al heb je ze wilt. Misschien zijn ze denk niet dat je goed genoeg bent, of ze gewoon niet het gevoel dat je passen inch Misschien bent de kerstboom in brand gestoken door een ongeval, en ze hebben niet hersteld sinds. Hier is een gids te krijgen op hun betere kant.

Stappen

Hoe kunt u uw in wetten maken zoals jij. De kwestie bespreken met uw echtgenoot.
Hoe kunt u uw in wetten maken zoals jij. De kwestie bespreken met uw echtgenoot.
 1. 1
  De kwestie bespreken met uw echtgenoot. Als iemand uw schoonouders weet, het is uw echtgenoot. Je moet proberen om erachter te komen wat ze wel en niet graag in mensen, zodat je weet hoe te handelen om hen heen. Misschien vindt u dat uw in-wetten niet leuk als iemand is "te mooi", zo te zeggen.
 2. 2
  Behandel ze met respect. Tenzij ze iets hebben gedaan verschrikkelijk (zoals mishandeld uw echtgenoot of iets van dien aard), moet je ze met respect behandelen. Respect gaat een lange weg, en je zou kunnen vinden ze zichzelf kunnen maximaal makkelijker voor u open.
 3. 3
  Handelen beleefd. Als u zetten een houding, zijn ze minder geneigd tot u te nemen. Echter, als je zegt dat je alstublieft en dank-je is, zullen ze waarschijnlijk je zien als een vriendelijk, toegankelijk persoon.
 4. 4
  Lachen en doen alsof je blij om ze te zien bent. Dit zal hoogstwaarschijnlijk vrolijken ze over je te zien, evenals het maken van je vriendelijke verschijnen.
 5. 5
  Brengen geschenken die interesse uw schoonouders. Geschenken zijn een geweldige manier om te laten zien hoeveel je van iemand houdt. Zoek uit wat voor soort dingen je schoonouders zijn in, en geef ze presenteert. Zorg ervoor dat u niet vergeten verjaardagen!
 6. 6
  Praat met je schoonouders. U kunt praten over een scala van dingen. Bespreek wat jullie beiden gemeen hebben-het zal verlichten de sfeer, en u kunt worden verrast om te vinden hoeveel soortgelijke mag je beide hebt. Proberen om argumenten te vermijden, want dat kan snel omslaan in bitterheid tegen je.
 7. 7
  Word comfortabel om hen heen. Als je gespannen en ongemakkelijk om hen te handelen, kunnen zij op dezelfde manier te worden. Uw in-wetten kunnen beledigd worden als je act gedistantieerd van hen, en kunnen denken dat je niet van hen.

Tips

 • Als ze zien dat je het maken van je partner gelukkig, zullen ze meestal kijken naar dat als een positieve. Zo goed zijn om uw echtgenoot voor hen!
 • Vergeet niet dat ze dezelfde onzekerheden over jou dat je van hen kan hebben. Misschien willen ze dat je ze wilt, maar ze gewoon niet weten hoe ze dat doen? Gewoon accepteren van de situatie en jezelf zijn, worden versoepeld, en hen aanmoedigen om zichzelf te zijn. Vergeet niet dat uw echtgenoot kwam van dit huis, moet er een rode draad ergens voor u om mee te krijgen.
 • Probeer betrokken te zijn bij hun belangen - drink een Corona Light met hen of leren voetballen. Zullen ze waarschijnlijk terug in de gunst.
 • Vraag uw andere helft hoe ronde om de goede kant van hun ouders krijgen, hebben ze waarschijnlijk ruzie met hen en kreeg vervolgens in hun goede boeken weer.
 • Ontspan. Ze zijn niet een groot deel van je leven en ze zijn niet van plan om je te doden. Als ze echt slecht proberen hen te vragen wat je zou kunnen doen, zodat ze konden zoals jij.

Waarschuwingen

 • Tenzij je schoonouders hebben het heel duidelijk dat ze niet zoals jij (bijvoorbeeld - als ze je dat expliciet gezegd hebben) moet je ze niet vragen wat je zou kunnen doen om ze te maken zoals jij, zou ze eigenlijk willen u maar hebben een vreemde manier te laten zien en misschien vind dit heel onbeschoft.
 • Soms heb je misschien niet in staat zijn om hun respect en vriendelijkheid verdienen. Je zal waarschijnlijk niet in staat zijn om ze te veranderen, dus je kan hebben om afstand te nemen.