Wkinl

Hoe maak je een composttoilet bouwen

In dit artikel een stap-voor-stap handleiding voor het bouwen van een compostering wc gemaakt van lege plastic flessen zal worden beschreven (verstrekt door de Berkana Institute ). Een composteren toilet is elk systeem dat menselijk afval omzet in een organische compost en bruikbare grond, door de natuurlijke afbraak van organische stof in zijn essentiële mineralen. Micro-en macro-organismen doen dit na verloop van tijd, werken via verschillende stadia van oxidatie en soms gelokaliseerde zakken van anaërobe afbraak ( Wikipedia ).

Stappen

Hoe maak je een composttoilet bouwen. Verzamel carrizo of bamboe wordt gebruikt voor het bouwen van de wanden van de compost toilet.
Hoe maak je een composttoilet bouwen. Verzamel carrizo of bamboe wordt gebruikt voor het bouwen van de wanden van de compost toilet.
 1. 1
  Verzamel carrizo of bamboe wordt gebruikt voor het bouwen van de wanden van de compost toilet.
 2. 2
  Krijg een bos van klei, zand en water samen om de mortel die u wilt gebruiken voor de muren van het toilet te creëren.
 3. 3
  Vervolgens Smoosh het water en zand bij elkaar tot je een mooie stevige modder voor het bouwen van de basis van uw toilet.
 4. 4
  Begin met gelaagdheid van de plastic flessen (verpakt zeer strak met vuil) met de modder. Begin met een laagje modder op de grond. Nadat de eerste laag, binden de toppen van de flessen samen met touw te houden van scheiden onder het gewicht van de bovenste lagen. Bouw de wanden omhoog met deze methode.
 5. 5
  Bouw de wanden tot laag-voor-laag met behulp van deze methode, moet u de flessen in de onderste lagen volledig te bedekken.
 6. 6
  De muren van de basis moet ongeveer een meter hoog. U kunt verlaat de toppen en bodems van flessen blootgesteld in de bovenste lagen voor een decoratief effect (waarheid venster).
 7. 7
  Wordt ruimte in de modder dwarsbalken in te voegen. Dit zal de steun voor de vloer van het toilet. Zorg ervoor dat de dwarsbalken zijn sterk en veilig.
 8. 8
  Bouwen van de "vloer" van het toilet gebruik van gerecycled multiplex. Gebruik een mooi groot gat in de vloer van het vaste afval, alsmede een kleinere gat voor de slang welke het vloeibare afval van het vaste afval wordt gescheiden. De vloer moet sterk genoeg zijn om het gewicht van ten minste twee personen te ondersteunen.
 9. 9
  Stap 9: Maak de container met behulp van een gehalveerde olievat of ander geschikt materiaal. U moet een gat in de zijkant van het vat en bedekken met gaas voor ventilatie.
 10. 10
  Plaats het vat onder het gat in de vloer en een afzonderlijke container (een kan of grote fles) voor het vloeibare afval. Het toilet zelf moet scheidingsteken hebben zodat het vaste en vloeibare afvalstoffen niet met elkaar mengen.
 11. 11
  Kader het gebouw voor het toilet met oud hout en golfplaten van de lokale dump of schroothoop.
 12. 12
  Bouw de wanden van het toilet in het frame met touw of kabel aan de stukken carrizo of bamboe stevig bij elkaar te houden.
 13. 13
  Hier is wat de buitenkant van het toilet eruit ziet als voltooid.
 14. 14
  Dit is wat de basis van het toilet ziet wanneer het klaar is en de wanden gebouwd erboven.
 15. 15
  Positioneer uw toiletbril over het gat in de vloer en vast te zetten. Bevestig een slang voor het vloeibaar afval op de kom en laat deze slang door het gat in de vloerplaat en in de vloeistof afvalcontainer hieronder.