Wkinl

Hoe maak je een kruiwagen band (tubeless) vast

Een simpele oplossing voor voering van een tubeless band op de velg voor een kruiwagen om het te vullen met lucht terug - happy days.

Stappen

Hoe maak je een kruiwagen band (tubeless) vast. In de meeste gevallen uw kruiwagenband wijten aan het koude weer plat is geworden, maar als het is aangeprikt moet je van plan om het gat repareren met een bandenreparatieset.
Hoe maak je een kruiwagen band (tubeless) vast. In de meeste gevallen uw kruiwagenband wijten aan het koude weer plat is geworden, maar als het is aangeprikt moet je van plan om het gat repareren met een bandenreparatieset.
 1. 1
  In de meeste gevallen uw kruiwagenband wijten aan het koude weer plat is geworden, maar als het is aangeprikt moet je van plan om het gat repareren met een bandenreparatieset.
 2. 2
  Zodra de band is klaar voor het oppompen, het reinigen van de hiel van de band, (het gebied dat in contact zal komen met de metalen rand) en verwijder al het vuil. Om de band op te pompen moet u line-up van de hiel van de band en druk deze stevig tegen de velg.
 3. 3
  Solliciteer bandparel sealer of afwasmiddel om te helpen bij het ​​scheppen van een band.
 4. 4
  Wikkel een gelijkspel neer rond het midden van het loopvlak van de band en begin te cinch totdat de hiel drukt tegen de velg. Als band gewoon niet verzegelen, draai je rustig en en druk op de band in het midden omlaag naar de kraal vasthouden aan de rand met het vet of gelei. Luister naar alle lekken te verwijderen en opnieuw te proberen opblazen.
 5. 5
  Pomp de band op met een compressor (gevonden bij een benzinestation), of een kleine compressor die stekkers in uw sigarettenaansteker. Een handpomp kan niet de PSI hebben geëist, maar een voetpomp moet.

Tips

 • Als een lek blijft, maar je kunt het niet vinden, gebruik dan een spuitfles van zeepwater en spuit de kraal, zal het lek bubbels dwingen
 • Een andere truc om het lek te dichten is een papieren handdoek gebruiken en snijd het in vier reepjes. Leg de stroken tussen de hiel van de band en de velg. Het duurde twee strips te gaan rond de rand aan elke kant. Maak dan een kleine schotel van zeep water te gieten rond elke kant, zodat de papieren handdoek nat met zeepwater en trad op als sealer. Met 30 of meer kilo's van de luchtdruk, de band springt recht omhoog.
 • Aan de korrel de slag kunt u diverse lange radiator slangklemmen aaneengeregen gebruiken. Het voordeel van de klemmen op het vastbinden is dat u de klemmen kunt draai uit verschillende plaatsen, een gelijkspel een daling van slechts scherpt van de ene plek en mag niet in de buurt gelijkmatig verspreid de band helemaal uit. NIET te pomp de band je zal vernietigen de klemmen - beginnen back ze af zodra band neemt lucht. Ik gebruik een boormachine om snel strakker of terug uit de klemmen. Het kan zijn dat u zelfs laten wat lucht uit de band om de slangklemmen los.
 • Als al het andere faalt, zal een zeer zeer kleine hoeveelheid startvloeistof en een lichtere helpen de stoel van de kraal en krijgt de band om lucht te nemen.
 • Heeft een aardolieproduct, zoals vaseline als eerder aanbevolen, zal het vallen en verzachten de rubber van de band niet van toepassing. Gebruik in plaats daarvan een commercieel bandparel glijmiddel, of een soap-glijmiddel.
 • Ook de opwarming van de band tot op voorhand - binnen te halen - kan een beetje helpen om het rubber te breiden.
 • Tijdens het oppompen van de band kunt u een lek tegenkomen, gebruik je handen om neerwaartse druk te verhogen van het centrum van het loopvlak kan helpen elimineren het lek.

Waarschuwingen

 • Niet te blazen terwijl het vastbinden is gewikkeld rond de band, nadat de band houdt de lucht start het loslaten van de band naar beneden.
 • Als je de band niet kan vrijgeven neer, lucht uit de band tot je kunt.

Dingen die je nodig hebt

 • Vastsjorren, lang genoeg om rond de band
 • Bandparel sealer of vet
 • Zeepsop in spuitfles
 • Luchtcompressor (meestal bij een benzinestation)