Wkinl

Hoe om te verhuizen naar een nieuw appartement

Bewegen kan een leuk en spannend avontuur te worden. Maar het kan ook veel werk - zeer stressvolle niet te vergeten. Hier zijn enkele suggesties die de overstap wat makkelijker zou kunnen maken.

Stappen

Hoe om te verhuizen naar een nieuw appartement. Voordat u zelfs beslissen over een appartement, gaan door alles wat je zelf.
Hoe om te verhuizen naar een nieuw appartement. Voordat u zelfs beslissen over een appartement, gaan door alles wat je zelf.
 1. 1
  Voordat u zelfs beslissen over een appartement, gaan door alles wat je zelf. Wil je echt wilt dat boek eens lezen? Heb je nodig dat veel herdenkingsmunten koffiemokken? Zich te ontdoen van alles wat je niet echt wilt. Het bespaart tijd, geld en moeite van het verplaatsen, en uw nieuwe plaats zal een overzichtelijke uitstraling hebben.
 2. 2
  Krijg dozen van supermarkten (of andere winkels) in plaats van ze te kopen. Niet voorbijgaan aan de waarde van grote plastic vuilniszakken - gewoon voorzichtig om hen niet te gooien!
 3. 3
  Kies boxen in de maten die gemakkelijk zal zijn voor een persoon mee te nemen, voor het geval je jezelf verplaatsen meeste van het op uw eigen.
 4. 4
  Start het bewegende proces zo snel als je kunt de tijd te vinden. Hoe meer unessential items die u kunt zo vroeg mogelijk inpakken, hoe minder je zult moeten maken over wanneer het wordt tot op de draad.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u breekbare voorwerpen (gerechten, snuisterijen, foto's, et cetera) verpakken in oude kranten, handdoeken, lakens, zelfs kleding.
 6. 6
  Als je een heleboel boeken, pak een paar in vele dozen, in plaats van alles in een paar.
 7. 7
  Label uw dozen als je pack -. Keuken, woonkamer, badkamer, etc maken ook een lijst van de inhoud op elke doos, om het gemakkelijker maken om bepaalde dingen te vinden bij het ​​uitpakken. Dit bespaart u veel tijd en verdriet wanneer je aankomt op je nieuwe plek (en label FRAGILE als zodanig, zodat uw verhuizers zullen weten om voorzichtig te zijn - hopelijk zullen ze). Kleurcodering kan ook een goed idee zijn. Gewoon gekleurde stickers, en klap een rode op de doos voor de keuken, blauw voor slaapkamer, groen voor de woonkamer, etc.
 8. 8
  Nadat u veilig hebt ingepakt al uw bezittingen... nu je het gezicht van de beslissing van het inhuren verhuizers, en uit te vinden wie je echte vrienden zijn of dat het een echte vriend (en besparing van $ $ $) en doen zo veel van het op uw eigen als je kan! (Als je het kunt veroorloven, huren van een gerenommeerde, verzekerde verhuisservice vermeld met de BBB voor de zware spullen en transporteren het allemaal) (* bespaar $ door het doen van uw eigen verpakking!)
 9. 9
  Veel succes, en aan de slag.

Tips

 • ZEER BELANGRIJK VOOR UW VEILIGHEID PROBLEEM: rijden met uw potentiële nieuwe plaats in de nacht, vooral in het weekend, om te zien of de sfeer is geschikt om uw levensstijl. (Is het te luidruchtig? Te veel verkeer? Te rustig?)
 • Reinig uw oude plek even goed of beter zijn dan wanneer je bewoog in - u zult waarschijnlijk krijgt een mooie en broodnodige storting in ruil voor uw inspanningen, niet op een goede toekomstige referentie te vermelden.
 • Houd een aantal rollen tape, vuilniszakken, en markers rond.
 • Bij het zoeken naar een nieuw appartement, zeker om te kijken naar het appartement en niet een model. Op deze manier kunt u wijzen op problemen met de manager die voorafgaand dient te worden gericht aan uw verhuizing-in datum.
 • Zorg ervoor dat de laatste huurder van uw nieuwe plaats niet hebben nog steeds de sleutels van uw deuren.
 • Zorg ervoor dat je nuttig vrienden belonen met pizza en / of dranken voor hun inspanningen.
 • zorg ervoor dat u uw vorige apt hebt gegeven. mgr. de vereiste mededeling betreffende uw verwachte verhuizing - maar pas nadat u uw nieuwe plaats hebben gevonden
 • Tip uw verhuizers dienovereenkomstig - ze werken hard. (Zorg ervoor dat alle beschadigde items worden verantwoord en keerde terug zonder kosten voor u.)
 • Als u de kans om iedereen die leeft in uw potentiële nieuwe woonplaats ontmoet, vraag hen wat ze denken, maar vergeet niet dat is gewoon hun mening.
 • Ontvang uw nutsbedrijven losgekoppeld bij uw ouder huis en aangesloten op uw nieuwe woning - Gas, Elektriciteit, Water, Internet, Kabel, Telefoon. Vergeet niet om bij te houden van alle stortingen die u betaalt, zodat u kunt ervoor zorgen dat ze worden terugbetaald op het moment van je volgende zet te houden.
 • Update uw adresgegevens met alle relevante instellingen - Cellphone, verzekeringen, leningen, financiële (creditcards, banken), Overheid (USPS adreswijziging, Auto Registratie, Rijbewijs), Werkgever
 • Als je niet zeker weet waar te gaan, vraag vrienden, collega's, lokale makelaars, en natuurlijk uw lokale zondagskrant.
 • Uw nieuwe verhuurder / beheerder zal u laten weten wat hulpprogramma opties zijn voor u beschikbaar.
 • Altijd op de hoogte van alle aspecten van uw nieuwe manager-tenant contract, en weet je rechten - en ze niet misbruiken!

Waarschuwingen

 • Terwijl alle vloeren zijn verdacht, gelijkvloers appartementen en ondergrondse verdiepingen zijn de gemakkelijkste doelwitten voor inbrekers.
 • Verplaatsen van bedrijven worden gereguleerd door de Federal Motor Carriers Safety Administration ( http://www.fmcsa.dot.gov ) en zijn wettelijk verplicht om u te voorzien van een brochure over uw rechten en plichten bij het ​​verplaatsen. Zorg ervoor dat je een van je mover.