Wkinl

Hoe om uit te gaan van thuis in je eerste appartement

Eindelijk klaar om uit te gaan van het huis van je ouders? Krijg een appartement met een paar vrienden en je zult al snel een huis van je eigen. Hier is hoe te bewegen! Lees de onderstaande stappen en u zult op uw manier.

Stappen

Hoe om uit te gaan van thuis in je eerste appartement. Beslissen of u met anderen zullen delen van uw woonkamer.
Hoe om uit te gaan van thuis in je eerste appartement. Beslissen of u met anderen zullen delen van uw woonkamer.
 1. 1
  Beslissen of u met anderen zullen delen van uw woonkamer. Hebben kamergenoten is goed, want als je kiest ze goed zullen ze de kosten van levensonderhoud met u splitsen, helpen rond het huis, en nuttige artikelen voor het verplaatsen. Wees gewaarschuwd: Daarbij is ook riskant. De persoon zou stoppen met het betalen van hun aandeel in de huur, hetzij door de keuze of omwille van financiële instabiliteit. Ze konden ook niet helpen bij de aankoop benodigdheden, zoals boodschappen. Ze konden ook niet helpen om het huis. Je moet kiezen voor een zeer goede vriend als dat mogelijk is, zou iemand die je kent soortgelijke leefgewoonten.
 2. 2
  Je moet beginnen op zoek naar plekken maanden voordat u daadwerkelijk bewegen. Afspraken maken om de plaatsen te bekijken. Vóór uw afspraak, rijden rond om te zien wat het gebied is net. Kijk voor plaatsen die je gaat nodig hebben om te gaan. Probeer een plek centraal in al deze locaties te kiezen. Niet kies een plek om te wonen, want het is handig om je "vrienden" en hun behoeften, dit zal uw woning zijn en moet alles wat u nodig heeft voor een lange tijd te komen hebben. Veel tieners verhuizen en een plaats vinden, omdat hun "vrienden" als het en denken dat het cool is, maar je "vrienden" nu misschien niet je "vrienden" als je huur van uw eerste maand betalen voor de plaats die ze leuk vond.
 3. 3
  Wanneer we kijken naar een plaats, in gedachten houden dat je waarschijnlijk niet van plan om een paleis te krijgen. Vergelijk de snelheid om de kwaliteit van de plaats en ook andere bedragen. Wil je een goedkopere, crappier plaats of zou je liever meer betalen voor een mooiere plek? Als het mogelijk is, breng een vriend en een ouder, beide zullen u met verschillende weergaven van de plaats om te helpen bij uw beslissing.
 4. 4
  Maak een inventarisatie van de toestand van het huis samen met de verhuurder. Stel een terbeschikkingstellingscontract (of kopen bij een kantoorboekhandel); lezen, zorg ervoor dat het omvat zaken als borg (meestal een maand huur) en de verantwoordelijkheid voor de facturen, en te ondertekenen. (De verhuurder zal waarschijnlijk al een contract opgesteld.)
 5. 5
  Het opstellen van een budget plan. Rekening houden met kosten zoals nutsbedrijven, verzekeringen, boodschappen, kleding, en af ​​en toe een avondje uit of een film huren. Zal uw loon / salaris ondersteunt dit? Als je leeft met andere mensen, achterhalen van de totale inkomsten per maand en te bespreken hoe de kosten worden verdeeld.
 6. 6
  Bewegen in. Ouders zijn uitstekende bronnen van ongewenste (voor hen) linnengoed, servies, potten en pannen, boekenkasten, etc. Probeer ook kijken in tweedehands winkels. Hoewel deze plaatsen kan geen beroep doen op een aantal, kunt u een aantal goedkopere spullen kopen voor het voorlopig en later vervangen. Probeer zoveel mogelijk te kopen voordat je verplaatsen in, die manier bent u niet vast te zitten zonder.
 7. 7
  Bespreek uw oude kamer met je ouders - Misschien wilt u uw oude spullen te reviseren, het wegwerken van junk, het nemen van uw favoriete en meest gebruikte spullen naar uw nieuwe adres. Alles wat je niet nodig hebt kan worden gebruikt door een huisgenoot, dus vraag. Ook zou je kunnen proberen de verkoop van de dingen die je niet online of op een garage sale om wat extra geld te verdienen wil. Het is niet leuk om al je oude rommel achterlaten met je ouders, dus als je niet van plan om te gebruiken of te verkopen, tenzij ze zijn OK met je laat het achter, doe ze dan een plezier en neem het mee naar de schroothoop.
 8. 8
  Opgezet nutsbedrijven (facturen) rekeningen voor water, gas en elektriciteit. U kunt vaak de rekeningen van de vorige huurders 'te halen in een nieuwe naam - vraag de verhuurder. (Ook dit is waarschijnlijk al gedaan.) Deposito's zijn meestal nodig voor het opzetten van het account.
 9. 9
  Laatste en niet het minst, zorg ervoor dat u zich kunt veroorloven om al uw rekeningen te betalen zodra je beweegt, dat uw werk veilig is, en dat je genoeg geld om comfortabel en niet leven worstelen om huur, elektriciteit, voedsel, gas betalen voor uw auto zal hebben, en verzekeringen. Leven salaris tot salaris is noch gemakkelijk, noch plezier. Je maandsalaris dient minimaal 750€ 0,00 OF meer dan al uw rekeningen gecombineerd zodat u financieel veilig kan zijn. Je ouders hebben gemaakt het er eenvoudig om voor je... maar het is niet. 65% van de kinderen die uit te gaan uiteindelijk terug naar huis of daklozen in 3 maanden of minder. Zorg ervoor dat u klaar bent om de overstap te maken zijn in het geval je ouders laat je niet terug te gaan in! Uw huis verlaten op een slechte opmerking als dat mogelijk is, praat met je ouders en uit te werken eventuele problemen voordat u vertrekt.

Tips

 • Als het mogelijk is, probeer genoeg geld gespaard om ter waarde van drie maanden van de huur, rekeningen, verzekeringen en boodschappen te betalen te allen tijde. Als u of een huisgenoot een baan verliest, kan dit zekerheidsfonds je redden van slecht krediet en / of dakloosheid!
 • Probeer te voorkomen dat spatten uw geld aan luxe. In plaats daarvan, bespaart een beetje geld te besteden aan hen, maar niet alles.
 • Beste vrienden maken niet altijd de beste huisgenoten. Te openen voor het ontmoeten van nieuwe mensen en rooming met iemand die je niet kent, omdat het zien van dezelfde persoon de hele tijd hard kan zijn op een vriendschap. Ook is het soms leuk om te leven met iemand met een tegengestelde schema van de uwe (ze werken / hebben klasse in de middag / avond en je hebt klasse in de ochtend), zodat u niet in elkaar in de weg.
 • Bespreken en plannen van huis dingen samen zal u en uw huisgenoten waarderen het huis meer. Als je een gevoel van 'house gemeenschap,' mensen zijn gelukkiger te dragen en houden de plek in orde. Samen eten is een goed idee op de gelegenheid.
 • Zorg ervoor dat u een budget dat u houdt van het verliezen van al je geld of zonder geld.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u het appartement te bezoeken voorafgaand aan de beweging in en breng een oudere kennis, als een ouder. Onafhankelijk zijn betekent niet dat je moet dom. Heb deze persoon uw back-up, het controleren van de wastafels, toilet, waterdruk, enz. Meestal zal oudere volwassenen ervaring met verschrikkelijke appartementen hebben gehad en kan een onwaardige plek te spotten. U wilt het beste voor uw geld, toch?
 • Inspecteer het gebied rondom uw potentiële appartement en vraag de huidige huurders hoe ze er graag wonen. Ze kunnen je redden van luidruchtige buren of een misdadige omgeving.
 • Gewetenloze verhuurders kunnen illegale camera's hebben in uw appartement. Check voor hen op gebieden zoals de badkamer (in hoeken en onder gootstenen, in de buurt van toiletten) evenals slaapkamers.
 • Psycho huisgenoten. Als je leeft met vrienden, na te denken over de vraag of ze hebben ongeveer dezelfde normen van hygiëne als je dat doet, en of ze in staat om de huur en de rekeningen te betalen zal zijn.
 • Probeer niet om meer mensen passen in een huis / appartement in een poging om de plaats veroorloven, als je niet kan veroorloven een bepaalde plaats, dan kunt realiseren zijn er duizenden andere mogelijke oplossingen.
 • Bespreek REGELS vooraf. Kunnen mensen blijven over, of is het hebben van jullie beiden overeen te komen? Partijen of niet? Muziek tot hoe laat 's nachts? Het laatste wat je wilt is opstaan ​​voor werk en hebben zeven mensen doorgegeven-out op uw vloer van de woonkamer, en kom thuis van een nog-rommelig huis!
 • Zorg ervoor dat u weet dat de persoon die je leeft met.