Wkinl

Hoe kunt u uw tapijten schoon

Ziek van die muffe geur in uw tapijten? Reinig ze met deze methode om ze te laten kijken en ruiken als nieuw.

Stappen

Hoe kunt u uw tapijten schoon. Meng wat poeder wasmiddel met wat water, gebruik uw gezond verstand met hoeveel je gaat mixen.
Hoe kunt u uw tapijten schoon. Meng wat poeder wasmiddel met wat water, gebruik uw gezond verstand met hoeveel je gaat mixen.
 1. 1
  Meng wat poeder wasmiddel met wat water, gebruik uw gezond verstand met hoeveel je gaat mixen. Meng met een doek.
 2. 2
  Begin altijd met een nieuwe stofzuigerzak. Je wilt niet hebben uw stofzuiger verlaten vuil-en stofdeeltjes achter. Stofzuig de hele vloer twee keer in verschillende richtingen. Wij geloven dat dit de beste manier om alle losse deeltjes te vangen.
 3. 3
  Vegen van een klein gebied van het tapijt met de doek om het vocht, en het verzamelen van alle pluisjes van de top.
 4. 4
  Pre-behandelen uw moeilijkste plekken en vlekken door te laten de oplossing inwerken gedurende 5 minuten voor schrobben. Neem uw tapijt borstel en wrijf de vlekken in verschillende richtingen. U kunt dit proces herhalen op hardnekkige vlekken en plekken.
 5. 5
  Maak een willekeurige oude witte handdoeken of lakens zodat het tapijt niet vuil, en te genieten van overtollige vloeistof.
 6. 6
  Vervang uw zeepwater met frisse heldere water na het beëindigen van het hele gebied.
 7. 7
  Ga over de gereinigde gebieden met alleen water en de borstel om overtollig zeep te verwijderen, dan laten drogen. Het zal sneller drogen met ventilatoren of open ramen.
 8. 8
  Als het klaar is, zal uw tapijt ruiken als het wasmiddel u gebruikt en zal worden sprankelend schoon.
 9. 9
  Probeer het uiterst moeilijk om alle wasmiddel uit het tapijt te verwijderen, als het teveel wasmiddel zal heel snel oppikken bodem.
 10. 10
  Zodra de vloer volledig droog is, stofzuigen het nogmaals. Dit zal pluizen het op en als het gebruikt wordt, zal het op te rapen al het vuil en stof dat werd losgemaakt door het tapijt reinigen machine.
 11. 11
  Solliciteer tapijt beschermer. Hiermee wordt voorkomen dat toekomstige vlekken dringen diep in het tapijt en zorgen voor gemakkelijker verwijderen.
 12. 12
  Om schoon tapijt te spotten:
  1. Gebruik een schone handdoek en dep het overtollige spill
  2. Giet een 1/4 kopje koud water op gemorst / gebied
  3. Dep plek met schone handdoek, NIET handdoek over gebied wrijven want dat zal alleen de rommel groter te maken.
  4. Houd deppen en het toevoegen van een beetje meer water totdat gebied verschijnt schoon.
  5. Ga over het gebied opnieuw (alleen deppen) met een andere schone handdoek om ervoor te zorgen dat het merendeel van het water is gereinigd.

  Tips

  • Stofzuig uw tapijt grondig voordat enige vocht of chemicaliën. Los "fijn stof" kan veel gemakkelijker worden verwijderd als het droog is. Vuil links onder het tapijt dat mag niet nat worden kan wenden tot modder, en resulteren in crackly tapijt, donkere vlekken, terugkerende vlekken, en erg moeilijk te verwijderen.
  • Als u gebruik maakt van een tapijt shampooer / steamer, zorg ervoor dat het heeft een ingebouwde verwarming kern. Dit houdt uw water warm! Wilt u uw water zo warm als maar kan. Dit zal niet alleen vuil los te beter, maar studies hebben aangetoond dat het doodt tot 70% meer bacteriën dan wanneer koud water gebruikt. Koop een goede tapijt spotter, deodorant en beschermer. Voeg dit toe aan uw tapijt reinigen machine en gaan over uw tapijt in een lineaire beweging. U kunt dit doen totdat de gewenste uitstraling wordt bereikt.

  Waarschuwingen

  • Niet weken uw tapijt te veel of het zal veel te lang duren om te drogen en kan door genieten van de onderlaag en rotten uw vloer.
  • Zorg ervoor dat u de tijd om uw tapijt schoon en droog zonder andere mensen volgen meer vuil inch hebben

  Dingen die je nodig hebt

  • Water
  • Schone handdoeken
  • Scrub borstel
  • Wasmiddel (poeder) ** Uitsluitend voor sterk vervuilde gebieden