Wkinl

Hoe te muffe geuren te verwijderen

Het wegwerken van muffe geuren afhankelijk van waar ze zijn. Er zijn veel technieken voor het opfrissen van de muffe geuren om je heen.

Stappen

Hoe te muffe geuren te verwijderen. Washandje (kleding, gordijnen, beddengoed) in een wasmachine, het toevoegen van 1 kopje witte azijn om een normale lading en laat inwerken gedurende 30 minuten.
Hoe te muffe geuren te verwijderen. Washandje (kleding, gordijnen, beddengoed) in een wasmachine, het toevoegen van 1 kopje witte azijn om een normale lading en laat inwerken gedurende 30 minuten.
 1. 1
  Washandje (kleding, gordijnen, beddengoed) in een wasmachine, het toevoegen van 1 kopje witte azijn om een normale lading en laat inwerken gedurende 30 minuten. Blijven regelmatige wasbeurt toevoegen van een vloeistof, geurende wasverzachter tijdens het spoelen. Zet een geurende wasverzachter blad in de droger ook. Indien nodig, herhaal proces.
 2. 2
  Apparaten (koelkasten, diepvrieskisten, ovens) niet in gebruik: Veeg alle toestellen met een zuiveringszout en water mengen. Spreid dit mengsel op de inwendige oppervlakken. Verkruimel up kranten en vullen de ruimte met de papieren. Laat zitten 24 uur of meer. Verwijder de papieren en spoelen met water. Indien nodig, herhalen.
 3. 3
  Scheur de top af een doos met zuiveringszout en plaats in de achterkant van de koelkast, als de koelkast in gebruik is. Geur zal worden geabsorbeerd in een paar dagen.
 4. 4
  Krijg meerdere zakken van gemalen vulkanische gesteenten (verkrijgbaar in hard-en doe-het-zelf-winkels in netzakken.) Voor die vochtige plaatsen (zoals kelders en kruipruimtes). De tas instructies zal u vertellen hoeveel er nodig per vierkante meter oppervlakte. Plaats de zakken op verschillende niveaus in de kamer. Er zijn ook sprays, zoals "Verdring" waarmee geuren tijdelijk elimineren totdat de bron van de schimmel wordt geëlimineerd. Controleer voor alle patches van schimmel die zouden kunnen bijdragen aan de geur. Wees voorzichtig als uitgebreide mal wordt gevonden als het kan giftig zijn en dient door een professional worden behandeld.
 5. 5
  Open je kasten, gesloten kamers, hutten, en om ze te luchten. Royaal strooi een zuiveringszout tapijt en kamer luchtverfrisser in het hele gebied. Volg aanwijzingen op de verpakking op het testen voor kleurechtheid en de lengte van de aanvraag tijd. Opzuigen.
 6. 6
  Gebruik bakpoeder en de krant als voor een ongebruikte apparaat (zoals kasten en stammen).
 7. 7
  Open je koffer en zet het in de zon voor een paar dagen.
 8. 8
  Dood schimmelsporen met chloordioxide. Dit wordt gebruikt op boten om muffe geuren te controleren, en in bibliotheken op uitbraken van meeldauw. Er zijn een aantal handige bronnen van kleine hoeveelheden chloordioxide die worden verkocht voor gebruik in boten en kasten.

Tips

 • Om echt te ontdoen van de muffe geur je moet om zich te ontdoen van de oorzaak, zoals vocht of bacteriën.
 • De meeste kamer sprays gewoon masker mustiness niet verwijderen, maar er zijn producten (zoals "Oust") die tijdelijk laat uw olfactorische receptoren (reukzin) in het denken is geëlimineerd. Deze zijn bruikbaar tot het eigenlijke probleem wordt opgelost.

Waarschuwingen

 • Uitgebreide schimmel gevonden in kelders, zolders, kruipruimtes en ventilatieopeningen zouden kunnen giftig zijn. Indien gevonden, draag een masker, inademen van de sporen, draag handschoenen en handen grondig wassen na het ontmoeten.
 • Contact op met uw lokale County Services Bureau voor aanbevelingen voor schimmels behandeling bedrijven. Krijg concurrerende aanbiedingen vóór de ondertekening van de contracten en zorg ervoor dat het contract een herbehandeling clausule.
 • Chloordioxide is een irriterende stof. Als u gebruik maakt van chloordioxide, lucht de kamer uit voordat bezetten het. Of houd de deur dicht als je deodorizing een kast.