Wkinl

Hoe je je kamer schoon te maken in 10 minuten

Veel mensen hebben problemen met het schoonmaken van hun kamer. Om de klus snel te krijgen, volg dan de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe je je kamer schoon te maken in 10 minuten. Begin in een hoek van de kamer, en bewegen in een cirkel rond de kamer, het oppakken van alle items op de vloer of op de achterkant van de stoelen als je loopt langs, met inbegrip van kleine snuisterijen en alles op zijn plaats.
Hoe je je kamer schoon te maken in 10 minuten. Begin in een hoek van de kamer, en bewegen in een cirkel rond de kamer, het oppakken van alle items op de vloer of op de achterkant van de stoelen als je loopt langs, met inbegrip van kleine snuisterijen en alles op zijn plaats.
 1. 1
  Begin in een hoek van de kamer, en bewegen in een cirkel rond de kamer, het oppakken van alle items op de vloer of op de achterkant van de stoelen als je loopt langs, met inbegrip van kleine snuisterijen en alles op zijn plaats.
 2. 2
  Doe dingen weg als je door de kamer bewegen. Doe dingen die je hebt langs de weg geplukt in hun juiste plaats, en plaats dingen in kleine stapels, een voor elke kamer waar ze thuishoren.
 3. 3
  Pick-up elk hoopje in orde, als je eenmaal alles verspreid in de zaal hebben opgepikt, en neem het mee naar haar kamer.
 4. 4
  Doe dingen weg in hun juiste plaats als je ze oppakt als het in dezelfde kamer. Er is geen punt maken van een stapel, tenzij je moet lopen naar een andere kamer. Kijk eens op deze manier, wil je het op te rapen twee keer, een keer om het op te rapen en een keer om het te dragen naar een andere kamer, of wilt u het slachtoffer van de grootste tijd verkwister van het lopen vallen van de ene kant van uw huis aan de andere keer weer gewoon iets weg te zetten als je de hele stapel mee kunt nemen.
 5. 5
  In een routine. Als je loopt door de kamer te halen items als je verder gaat, dan stof, vacuüm, en vervolgens organiseren.
 6. 6
  Maak een plan. Stofzuiger nadat u stof, anders wordt het stof zal regelen en je moet het opnieuw doen. Niets zal een betere indruk van een schone kamer dan vers gestofzuigd tapijten geven. Koop een geparfumeerde vacuüm poeder om de algemene lucht geur van de ruimte te verbeteren als je schoon. Dit bespaart u tijd op de lange termijn. Doe geen moeite stofzuigen de gordijnen of de bekleding. Het zal te veel tijd in beslag nemen en het zal u weg te trekken van andere, meer belangrijke taken.
 7. 7
  De meubels stoffen, te beginnen met iets dat is donker hout, zoals stof toont duidelijker op donkere ondergronden. Gebruik geen droge doek, in plaats daarvan, koopt hout reinigingsmiddelen of gewoon gebruik maken van een natte doek in warm water en een milde zeep. Reinigen deze manier wordt voorkomen dat stof gaat vliegen rond de kamer als je schoon.
 8. 8
  Kopen of maken schoonmaakmiddelen die worden gespoten en vereisen geen schrobben. Op deze manier kunt u ze spuiten op en gaan naar ergens anders te reinigen terwijl u wacht op de chemische stoffen om te werken op een bepaald oppervlak. Komen rond later en gewoon dweilen het vuil weg.
 9. 9
  Als u wilt, spuit wat luchtverfrisser in de kamer rond.
 10. 10
  Je kan ook een spel dat ik bel stofzuiger spelen. Het enige wat je hoeft te doen is staan ​​in een hoek van de kamer en pak alles wat is eigenlijk in het "vierkant" en zet het weg, zodat die ene plek is spic-en-span. Dan op naar de volgende kleine "vierkant" en doe hetzelfde. Het is heel leuk omdat je je voortgang kunt zien achter je.

Tips

 • Speel je favoriete nummer, zal op die manier de tijd gaan veel sneller.
 • Een ander spel te spelen is dit: kies een kleur. Zeggen blauw. Nu pak alle blauwe items en zet dan weg. Ga dan naar groen, roze, rood, oranje, ect. U kunt hetzelfde doen met wat het item is (kleding, speelgoed, dvd's, elektronica, ect).
 • Je moet enige afleiding te houden uit de kamer, zodat u uw doel kunt ontmoeten.
 • Laten weinig lavendel zakjes in laden als je sorteren door hen, niet alleen zal dit houdt uw kamer ruiken lekker, maar je kleren beter te ruiken!
 • Om het reinigen van uw kamer plezier, maken het tot een spel. Als een vriend is voorbij, doe dan dit:
 • Meng een oplossing van 1 deel witte azijn op 5 delen water. Spuit die op tapijten en stoffering om geuren te doden.
 • Maak een beat bijvoorbeeld: (pick-up een ding en pak dan een ander ding op de volgende tel.)
 • Pick-up (en zet weg) zo veel dingen als je kunt, terwijl je vriend strookt hen.
 • Start de timer, en zorg ervoor dat uw vriend heeft een pen / potlood en een blocnote.
 • Stel een timer voor twee minuten.
 • Maak een kleine stapel en ga door die vervolgens herhalen.
 • Als de tijd om is, schakelt. Vergelijk dan hoeveel je twee deed.
 • Plaats een schoteltje met 2 eetlepels koffiedik achter boekenkasten en kasten.
 • Gooi de gebruikte droger vellen in uw dressoir laden om dat verse gewassen geur houden. Je kunt ze hangen in kasten, ook. Ook als je een mooie sterke lente geur kunt u luchtverfrisser spuiten op alle vlakke oppervlakken dek de ramen en de deuren sluiten dan de luchtverfrisser zal verdampen in je kamer.

Waarschuwingen

 • Laat kinderen niet omgaan met de reiniging en afstoffen producten. Je spuiten, laat ze dan stof.
 • Als bukken, hoeft uw rug niet te gebruiken om het object te tillen. In plaats daarvan gebruik maken van de kracht van je benen op te tillen.
 • Als je vacuum, zorg ervoor dat er niets in de weg. Niet overreden draden of kabels. Het zal de draden beschadigen en zal rukken items uit tabellen.
 • Zorg ervoor dat kleine kinderen niet 1-6 niets krijgen in hun ogen als je de deodorant!
 • Geen gebruik maken van de methode van duwen alles in een kast, onder een bed of in een lade. Het is misschien niet lang, maar later nemen wanneer je niet alles wat je nodig hebt kunt vinden, zul je spijt van krijgen. Organisator dozen die schuif ze onder het bed zijn goedkoop en makkelijk, omdat je niet hoeft te veel tillen om bij hen te doen.
 • Muizen en andere insecten komen in rommelige kamers.
 • Heb zware voorwerpen boven de borst-hoogte. Reiken en tillen resulteert in tal van ernstige verwondingen.
 • Probeer niet om dingen die te zwaar zijn voor je beweegt. Vraag iemand anders om u te helpen of doen het niet helemaal.
 • Helpen kleine kinderen met dingen weg te zetten op hoge plaatsen.