Wkinl

Hoe maak je een knaagdier in uw huis te vangen

Als je huisdieren hebt, is de kans groot dat ze een aantal ongewenste, levende "gaven" in het huis zo nu en dan mee te nemen. Hier is een effectieve manier om te vangen en laat deze bezoekers veilig en humaan.

Stappen

Hoe maak je een knaagdier in uw huis te vangen. Kies een kamer met een raam te gebruiken als de trapping kamer.
Hoe maak je een knaagdier in uw huis te vangen. Kies een kamer met een raam te gebruiken als de trapping kamer.
 1. 1
  Kies een kamer met een raam te gebruiken als de trapping kamer. Een vrij kleine kamer met een raam werkt het beste.
 2. 2
  Open het raam in die kamer, en sluit alle anderen in het huis. Het dier zal buiten geluiden horen en zal gaan in die kamer op zoek naar de buitenkant.
 3. 3
  Neem het scherm uit het raam, zolang het is een grond-level-venster en je het niet erg bugs vliegen in je huis. Het dier zal uiteindelijk zijn weg naar de kamer en zal ontsnappen.
 4. 4
  Als het venster boven de grond-niveau, of u wilt niet het scherm nemen, plaatst een live val in de gekozen kamer en aas het met een klodder pindakaas. Geen knaagdier kan de loting van pindakaas weerstaan!
 5. 5
  Gaan uit en iets anders doen. Als u nodig hebt om thuis te blijven, rustig doe iets aan de andere kant van het huis. Uiteindelijk zal het dier gaan in de kamer met het open raam en zal de pindakaas ruiken en ga in de val. Voila! Gevangen knaagdier!
 6. 6
  Neem de knaagdieren buiten en laat het gaan. Het kan best zijn om het vrij te geven verder weg, zodat het een terugkerende klant niet zal zijn.

Tips

 • Het is een goed idee om de val te controleren elk uur of zo. Het arme beestje mag niet in de val niet meer dan het moet zijn.

Waarschuwingen

 • Als je een knaagdier in uw huis, kan dit een teken dat ze de zolder hebt ingevoerd en besmet zijn
 • Doen beseffen dat het brengen van het gevangen dier naar een lokale park is technisch "verhuizen wilde dieren" die in strijd is met vele statuten. En, de plaats waar je dit dier, kan niet zijn aanwezigheid ook waarderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Wonen val (een Hav-a-hart of een ander type) van de juiste maat voor de dieren die u probeert te vangen.
 • Victor professionele rat vallen voor het vangen van muizen en ratten
 • Pindakaas als lokaas voor eekhoorns; hondenvoer als lokaas voor ratten en muizen