Wkinl

Hoe zich te ontdoen van tapijt schimmel

Ontdek het eenvoudig proces om tapijt schimmel correct te doden, zonder zich zorgen te maken over de schimmel terug. Door ofwel het verwijderen van de vloerbedekking volledig of met behulp van een speciale natuurlijke reiniging product dat schimmel verwijdert en voorkomt het van groeiende terug uw oplossing zal u verzekeren geen schimmel meer in de toekomst.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van tapijt schimmel. Inspecteer het tapijt om de schade te zien.
Hoe zich te ontdoen van tapijt schimmel. Inspecteer het tapijt om de schade te zien.
 1. 1
  Inspecteer het tapijt om de schade te zien
 2. 2
  Zoek de bron van het probleem en de eerste corrigeren
  • Zoek de schimmel in de vloerbedekking en het verwijderen of gebruik van natuurlijke reiniging product.
 3. 3
  Verzegelen het gebied en a / c openingen om geen sporen te bevrijden. Gebruik Visqueen om te voorkomen dat schimmelsporen te reizen naar andere delen van het huis.
 4. 4
  Als het verwijderen van vloerbedekking verwijder tapijt vijf voet laatste zichtbare sporen van vocht of schimmel, verwijder ook overstag strips onder het tapijt als ze schimmel en meeldauw te hebben.
 5. 5
  Als het niet verwijderen tapijt, gebruik dan natuurlijke reiniging product dat schimmelsporen zal verwijderen, maar zal ook voorkomen dat de schimmel uit ooit terug te komen door het creëren van een duidelijke barrière. Deze barrière is bekend als een kapselen. Aangezien u niet inkapselen een muur, zal verf niet de truc doen een vloeibare oplossing zoals Safe Shield ™ is raden of een andere natuurlijke reiniging product dat toekomstige schimmelgroei kan verwijderen en blokkeren.
 6. 6
  Afspuiten gebied van schimmel vlekken en absorberen / vegen van problematische gebieden, herhalen om een duidelijke barrière op de vloerbedekking te creëren
 7. 7
  Na het spuiten naar beneden of het verwijderen van de vloerbedekking, gebruik dan een lucht heppa filter om alle bevrijde sporen in de ruimte op te vangen.
 8. 8
  Herhalen met behulp van natuurlijke reiniging product voor schimmel en meeldauw indien nodig, maar zorg ervoor dat schimmel reinigingsproduct dat zal reinigen en beschermen toekomstige groei te gebruiken.

Doden schimmelsporen

 1. 1
  Dood de schimmelsporen met chloordioxide. Dit wordt gebruikt op boten om muffe geuren te controleren, en in bibliotheken op uitbraken van meeldauw.
  Er zijn een aantal handige bronnen van kleine hoeveelheden chloordioxide die worden verkocht voor gebruik in boten en kasten.
  • Een product dat kan worden gebruikt heet Starbrite MDG Meeldauw Geurbestrijding Tassen
  • Een ander product dat is bijna identiek, maar komt in grotere hoeveelheden beschikbaar van Quip Labs

Tips

 • Bleach kan de matrijs te reinigen, maar zal waarschijnlijk schimmelgroei rendement omdat er geen preparaat voor preventie. In de gevallen dat de schimmel preventie en reiniging gebruik Safe Shield een volledig natuurlijk reinigingsproduct nodig.

Waarschuwingen

 • Altijd heb professionals raadplegen je en als je aan het doen zijn de schimmel sanering zelf ben zeker om de IICRC richtlijnen te volgen.
 • Chloordioxide is een irriterende stof. Als u gebruik maakt van chloordioxide, lucht de kamer uit voordat bezetten het. Of houd de deur dicht als je deodorizing een kast.