Wkinl

Hoe zich te ontdoen van wasberen

Er is maar een echte zeker vuur manier om zich te ontdoen van wasberen, en het zal waarschijnlijk werken bij het wegwerken van andere dieren die is opknoping rond uw huis. Lees en ontdek hoe u kunt proberen andere manieren.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van wasberen. Controleer de gebieden rond uw huis en ruimen alle afval, papier, voedsel, bessen die uit de bomen viel.
Hoe zich te ontdoen van wasberen. Controleer de gebieden rond uw huis en ruimen alle afval, papier, voedsel, bessen die uit de bomen viel.
 1. 1
  Controleer de gebieden rond uw huis en ruimen alle afval, papier, voedsel, bessen die uit de bomen viel. Helemaal schoon het gebied. Nadat het is vlekkeloos, lopen rond uw huis opnieuw en doe een dubbele controle.
 2. 2
  Aankoop metalen vuilnisbakken met deksels die strakke blijven en blijf verbonden.
 3. 3
 4. 4
  Plaats er geen zware gewichten op de oogleden wanneer er vuilnis, voedsel of water in deze vuilnisbakken.
 5. 5
  Houd de blikjes ruiken schoon door ze te wassen uit met de slang om zo vaak. Tip ze ondersteboven, zodat ze niet het water te slaan voor muggen of voor wasberen te drinken. Andere dingen om te overwegen zijn:
  • Plaats altijd vuilnis in de blikjes en onmiddellijk vervangen deksels of de wasberen en beren zal uw voedsel ruiken van verre en kom om uit eten van uw vuilnisbakken.
  • Zorg ervoor dat elke picknick tafels en stoelen (of iets anders buiten) hebben niet eens een kruimeltje op hen wanneer u met pensioen gaat voor de nacht.
  • Bewaar de vuilnisbakken binnenshuis of in de garage of ergens binnen als je weg bent voor een lange tijd of als zie je dieren rond in de buurt.
  • Als u vlees of erg verleidelijk voedsel in de prullenbak, altijd dubbele plastic zak voordat het weg te gooien in de blikken en zet een beetje bleekmiddel of sterke reinigingsmiddel op de zak buiten voordat deponeren het in het blik.
  • Zelfs de meest vlekkeloze gebied kan bieden nog een ding wasberen behoefte; onderdak. Wasberen, individuen of gezinnen de neiging om meerdere nesten op hun grondgebied hebben. Als u het bewijs van een nest in uw zolder of een beschut gebied rond uw huis (onder je deck, bijvoorbeeld) te ontdekken, kunt u proberen om het nest gebied onherbergzame door het plaatsen van fel licht, geluid (een waterdichte radio, bijvoorbeeld) en ammoniak -geurende vodden om ervoor de wasberen voelen zich onzeker. Weet de wasbeer zelf niet confronteren onder met kleintjes alle omstandigheden, in het bijzonder een moeder. Als al het andere faalt, bellen in een professionele.

Alternatieve methode

 1. 1
  Je moet punten van binnenkomst te identificeren. U bent op zoek naar gaten 3 centimeter in diameter of groter. Als ze in uw zolder, kijk onder hoekjes, dakkapellen, of gebroken ventilatieopeningen. Als je ze in je kruipruimte look voor gebroken ventilatieopeningen of leent horen.
 2. 2
  Af te sluiten (gebruik 1/2 inch metalen rasterwerk sloeg vervolgens met een schuim pistool) alle punten van binnenkomst, behalve degene die je denkt dat ze het meest gebruikt.
 3. 3
  Spullen deze inkomhal met krant.
 4. 4
  Geniet 3-5 tennisballen met ammoniak en gooi ze in en rond de plaatsen waar je denkt dat ze nestelen.
  • Dit moet de wasberen te bewegen en verplaatsen hun jongen te motiveren. De geur zal hun levensomstandigheden ondraaglijk te maken, maar het ruikt naar een fatsoenlijke schoonmaak oplossing voor ons.
 5. 5
  Controleer de krant in de ochtend. Als de krant werd verplaatst (in de hoop dat de wasberen links), spullen weer op zijn plaats.
 6. 6
  Toezien op de krant voor 48 uur. Als het niet dan is verhuisd overstag up die laatste hole.
 7. 7
  Kook een kopje cayennepeper en 3-5 gehakte habanero chili's met water in een pot en laat het afkoelen, de overdracht in een spuitfles.
 8. 8
  Doe veiligheidsbril en een gasmasker en spuit alle toegangspunten die u hebt geplakt omhoog.
  • Wasberen volgen hun neus, deze spray zal hen afschrikken weg (als ze ervoor gekozen om terug te komen).
   Niet permanent alle openingen met kranten te blokkeren.

Tips

 • Het hebben van een hond binnenshuis kan ook helpen, hebben van hem buiten en overdag ook (let op uw hond goed, ook al zijn geblaf kunnen sommige dieren bang maken, hoef je niet wilt dat je hond zijn een doelwit van grotere dieren als een beer). Laat uw hond vastgebonden buiten zonder toezicht, ooit.
 • Cayenne Pepper doet wonderen. Verspreid het rond en in de vogelvoeders om wasberen ontmoedigen bezoeken. Zij zullen het smaak en niet leuk vinden. Wees gul op de eerste spread. Zullen ze het bericht krijgen en verder gaan. Het lijkt niet om de vogels te beïnvloeden.
 • Zorg ervoor dat er geen gemakkelijke toegangen tot uw zolder (dun of ontbrekende koof, enz.)
 • Vergeet niet dat zelfs een vogel feeder met zonnebloempitten verleidelijk om een ​​wasbeer zou kunnen zijn. Zet uw vogelvoeders buiten hun bereik en winkel zaad in metalen vuilnisbakken.
 • Als al het andere faalt, kunt u uw lokale dier besturingskaart bellen voor meer informatie over wat effectief is in uw omgeving zou kunnen zijn. Vallen zijn een optie.
 • Controleer de wilde dieren boeken en camping boeken voor tips over hoe je contact met wilde dieren en wasberen te voorkomen.
 • Denk aan de bottom line: Als je voedsel en water of beide rond, verlaten of zelfs de slang druipend water verlaat, zal u het meest altijd wildlife opknoping rond uw huis. Dus, hou het schoon, houd het vlekkeloos en je zult wasbeer gratis.

Waarschuwingen

 • Raccoon ziekten -
  • Hondsdolheid - Wasberen zijn geclassificeerd als een hondsdolheid vector soorten, samen met vossen, stinkdieren, en vleermuizen.
  • Rondworm - Baylisascaris procyonis in wasberen is goed gedocumenteerd, en de parasiet is een probleem voor de volksgezondheid. De parasiet wordt overgedragen door de inname van eieren aangenomen in ontlasting. Deze kunnen worden ingeslikt of ingeademd.
  • Leptospirose - Wasberen zijn in staat en verzenden deze ziekte.
  • Hondenziekte - Deze ziekte is vergelijkbaar met hondsdolheid en kan ook invloed hebben op sommige huisdieren. Echter, is het niet een bedreiging voor de mens vormen. Contact op met uw dierenarts om eventuele problemen te bespreken, en zorg ervoor dat uw huisdieren jaarlijks worden ingeënt tegen deze en andere ziekten.
 • Zorg ervoor dat uw staat / provincie heeft een wet verbiedt u van het doden van het dier niet. Sommige staten, zoals New Jersey, hebben wetten die knaagdieren te beschermen tegen in-humane vangst / behandeling / death. Neem contact op met uw staat ASPCA eerst voordat de hierboven beschreven methode. Anders zal u een boete en / of gevangenisstraf voor te doen.
 • Wasberen kunnen rijden met knipperen een licht op hen of het maken van een hard geluid worden bang. Proberen te benaderen of ze vangen kan gevaarlijk zijn.
 • Chemicaliën kan illegaal zijn voor gebruik op dieren, lees het etiket. Controleer ook uw plaatselijke fauna en ongediertebestrijding regelgeving.