Wkinl

Hoe je een paard te stoppen van bokken

Sommige paarden een hekel hebben ruiters en enkele afkeer van de tack of hun omgeving. Echter, er zijn manieren om te helpen uw paard ontspannen of stoppen van het gemaal.

Stappen

Hoe je een paard te stoppen van bokken. Als je weet dat je op een paard die een neiging tot buck heeft, goed in de gaten om de tekenen die hij geeft je voordat hij bokken, meestal kun je "praat" hem uit te halen door het houden van zijn geest bezig.
Hoe je een paard te stoppen van bokken. Als je weet dat je op een paard die een neiging tot buck heeft, goed in de gaten om de tekenen die hij geeft je voordat hij bokken, meestal kun je "praat" hem uit te halen door het houden van zijn geest bezig.
 1. 1
  Als je weet dat je op een paard die een neiging tot buck heeft, goed in de gaten om de tekenen die hij geeft je voordat hij bokken, meestal kun je "praat" hem uit te halen door het houden van zijn geest bezig. Het vermijden van de "bok" totaal is de veiligste manier.
 2. 2
  Erachter te komen waarom je paard bokken. Controleer alle tack en apparatuur. Controleer uw paard op tekenen van ongemak, zoals een holle rug, opgespeld oren, of een vale expressie. Ook moet u de tanden van een paard te controleren. Aarzel niet om te bellen uit uw dierenarts of hoefsmid. Paarden buck voor een reden.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je tuig goed past en is op de juiste wijze. Uitzoeken voeten van het paard.
 4. 4
  Als een paard bokken, onmiddellijk los achterhand van het paard. Dit wordt gedaan door te trekken je teugels scherp naar links of rechts, en maak je paard aanraken haar neus aan je been. Een paard kan niet afschuiven wanneer het zich in deze positie, het kan alleen verplaatsen in een ongelooflijk strakke cirkel. Het versterkt ook als de kudde leider en los de spieren worden op zodat het gemakkelijker voor het paard te bewegen. Hoeft het paard niet los totdat deze volledig stopt met bewegen, en houd deze drie seconden daarna. Herhaal aan de andere kant, alleen maar om je punt te versterken om het paard. Elke keer als het paard gaat bok, of begint te bokken, herhalen. Als een paard is gevoelig voor het hardnekkig, doe dit elke keer krijg je op het paard - zowel staande naast het paard en als je eenmaal monteren.
 5. 5
  Een andere tip is het "gekraak" genoemd. Met een hand, verzamel je teugels, en schuif je andere hand naar beneden de teugels, het creëren van een strakke "scrunch" op de hals van het paard. Dit veroorzaakt een bepaalde gewervelde in hun insnoering, waardoor ze niet in staat om buck te zijn. Ook niet vergeten om uw benen te gebruiken, en het paard moet een back-up. Zodra het paard is begonnen te kalmeren, laat de druk van zowel uw benen en teugels.
 6. 6
  Als je paard doet bok, zitten diep in het zadel, houd je hielen naar beneden en je schouders naar achteren, en geeft sterke trekt aan de teugels om het paard te ontmoedigen om zijn hoofd naar beneden. Onthoud-een paard met hun hoofd kunnen niet buck. Zorg er ook voor om je been te houden. Vele malen een renner zal verhelpen hardnekkig door het stoppen van het paard. Het is veel meer correct om voorwaartse beweging te versterken. Laat je niet stoppen van het paard. Vele malen, zullen paarden leren dat het hardnekkig verzetten tegen ze kunt krijgen zonder werk.
 7. 7
  Laat hem niet stoppen! Een paard zou kunnen ingaan en dan stoppen, de enige reden dat hij zou buck was omdat hij wist dat zijn berijder hem te misdragen zou stoppen. Gewoon doorgaan als dat het geval is, en hij zal leren dat er geen beloning betrokken.
 8. 8
  Vergeet niet de mogelijkheid dat uw paard bewust werd getraind om buck. Misschien is het paard werd gebruikt als een rodeo gemaal paard, of misschien een persoon met een wrok tegen een voormalige eigenaar van het paard geleerd om buck als wrede wraak. Misschien vindt u dat er veel omscholing nodig is, of dat voor de veiligheid, dient u te doen van uw gemaal paard en krijg een ander.
 9. 9
  Een paard kan buck omdat het helpt hem om te balanceren sommige ex-renpaarden neiging om dit te doen als galopperen in een open veld of arena.

Tips

 • Paarden kunnen nervositeit van een ruiter te voelen. Blijf rustig en niet gespannen.
 • Preforming een teugel stop zal ook helpen om een ​​gemaal paard te stoppen. Pak een teugel dichter bij het bit en trek het terug naar je dij. Zorg ervoor dat je niet ook trekken aan de andere teugel. Houd je hand op je dij totdat het paard volledig tot stilstand is gekomen en je weer controle.
 • Raadpleeg een dierenarts of trainer als niets anders werkt.
 • Een paard dat bekend staat om geld mag niet worden gebruikt door een schuchtere rijder of een beginner. Groen + Groen = zwart en blauw!
 • Draag een lange dressuur zweep. Als het paard bokken, tikt hem op de schouder mee. Uiteindelijk zal hij de zweep zien, en gewoon buck omdat hij anticiperen op een onaangenaam gevoel wanneer hij hardnekkig verzet.
 • Zorg ervoor dat het zadel is op extra krap als je weet dat je paard de neiging om buck. Terwijl een paard bokken je zou vallen. Tijdens het rijden Westerse er een hoorn op het zadel. Wees niet bang om vast te houden. Maar zorg ervoor dat je een goede grip op de teugels te houden.
 • Indien nodig worden te proberen en schuif voorzichtig uit het paard en ga weg.

Waarschuwingen

 • Wanneer en als je beginnen te vallen, probeer dan te rollen. Het zal de impact van de val te verminderen en krijg je uit de buurt van het paard.
 • Raak niet in paniek en trek weer aan de teugels, een poging om te voorkomen dat het hardnekkig verzetten. Dit zal het paard verwarren en hij zal nog meer buck. De sleutel is om kalm en zacht.
 • Als je valt, het land aan uw kant. Landing op je rug, hoofd of voorste kan meer schadelijk en maken je kwetsbaarder.
 • Als je valt af, blijf uit de weg van de benen van het paard. Terwijl de paarden zal proberen om iets op de grond te voorkomen, zijn er geen beloften. Ongelukken gebeuren.