Wkinl

Hoe er goed uitzien in foto's

Ziet er goed in foto's maakt u zich zekerder over jezelf, dat is belangrijk. Als je een van die mensen die slecht uit in foto's, is dit artikel voor u gemaakt.

Stappen

Hoe er goed uitzien in foto's. Leer waarom je slecht uit in foto's.
Hoe er goed uitzien in foto's. Leer waarom je slecht uit in foto's.
 1. 1
  Leer waarom je slecht uit in foto's. Kijk naar foto's van jezelf en foto's van andere mensen en ontdek waarom ze er goed uitzien, en je er slecht uitzien. Sommige problemen zijn:
  • Foto's in schaduwrijke gebieden
  • Puistjes, zwarte kop
  • Een kapsel of kleding keuze die niet bij je past
  • Borstelige wenkbrauwen
  • Tuurde of gesloten ogen
  • Verkeerde hoek
 2. 2
  Vergeet niet, soms zelfs al heb je ziet er geweldig uit in een foto, zal je niet zo denken als je analytische / self bekritiseren.
 3. 3
  Zie er goed uit en voor te bereiden voordat u foto's. Eruit kleding die je favoriet en ziet er echt goed op je. Solid gekleurde shirts kijken meestal het beste. Vinden welke kleuren het beste kijken op je huidskleur. Blijf weg van gekke prints die uit de buurt van je gezicht zal de aandacht vestigen. Ook wijselijk koos uw outfit - sommige outfits zullen maken bepaalde delen van uw lichaam er disproportioneel.
 4. 4
  Kijk naar vele soorten kapsels om welke je het beste past zien. Als je een breed gezicht, probeer dan het dragen van je haar naar beneden. Dit zal uw gezicht er kleiner en meer proportioneel. Aan de andere kant, als je een klein gezicht, draag je haar omhoog en uit je gezicht. Pony kan maken een hoog voorhoofd kleiner lijken.
 5. 5
  Vergeet niet, je bent uniek en er zijn dingen die je kunt doen om de sterke eigenschappen van je gezicht opvallen. Benadrukken ze!
 6. 6
  Duidelijk uw huid. Alle huidtypen verschillend zijn, raadpleeg dan een skin-care professional of praat met uw arts over de beste huidverzorging voor u. Als je een vette huid, je gezicht wassen met een puistje gevechten reinigingsmiddel. Dep vervolgens droog je huid, en het toepassen van een toner. Na het aanbrengen van de toner, op een goede vochtinbrengende crème op je gezicht voor een frisse look. Solliciteer je make-up zoals gewoonlijk. Vergeet niet, een goede basis is de sleutel tot grote make-up, evenals het kiezen van de juiste kleuren (om je outfit passen en ziet er geweldig uit met uw huidskleur en de ogen). Als je donkere kringen, te kopen onder de ogen witmakers. Om je ogen te benadrukken, kopen oogschaduw die uw oogkleur versterkt.
 7. 7
  Goede nacht, en welterusten. De dag voordat je je foto genomen, zorg ervoor dat je een goede nachtrust. Als je donkere kringen onder de ogen, zet dan twee plakjes komkommer op je ogen. Zorg ervoor dat je niet gestrest - het zal laten zien in de foto's.
 8. 8
  Zich zelfverzekerd. Zorg ervoor dat je trots op wie je bent voelt. Als je het gevoel dat je lelijk bent, dan zal je niet je best uitzien op de foto. Toen lachend in foto's, zorg ervoor dat het een echte glimlach. Als je fake uw glimlach dan zul je er echt slecht. Zo voelen en zien er gelukkig ook. Als u zich ongemakkelijk voelt met je tanden bent, leren om te lachen met je mond dicht en 'lach met je ogen.' Vergeet niet, kunt u experimenteren met verschillende soorten emoties. Het belangrijkste is om altijd bewust zijn van je lichaam. Probeer niet om uw lichaam te buigen in ongemakkelijke of ongemakkelijke houdingen - gewoon jezelf en laat je humeur te nemen over je lichaam. Niet alleen genoegen met een half-gevoelde emotie - ten volle in om de shoot.
 9. 9
  Zoek een goede plek om de foto te maken. Als je het in een schaduwrijke omgeving het beeld kan kijken slecht - knoeien met uw huid toon en waardoor je er ouder uitzien. Aan de andere kant, als het te zonnig en helder, dan is het beeld zal te zwak zijn en zal kijken uitgewassen. Dus maak je een mooie plek om de foto te maken - een met een goede achtergrond en mooie verlichting.
 10. 10
  Vinden inspiratie. Zoek foto's van jezelf, vrienden, of een beroemdheid die je denkt er goed uitzien. Wat maakt ze er goed uitzien? Hun houding? Haar? Lachen? Imiteer het tot het behalen van je look!
 11. 11
  Praktijk in de voorkant van een spiegel of een camera. Gedurende die tijd, beslissen welke posities je beste kijken in, of welke manier je wilt lachen, enz. Op die manier, als de camera komt uit op een feestje, je kijkt onberispelijk!
 12. 12
  Smile! Een mooie zachte glimlach zal perfect werken. Maar vergeet niet dat je nog wilt lachen.
  • Maak niet je tanden opvallen. Je wilt niet dat uw tanden om het eerste wat mensen opvalt in je foto zijn. Om te helpen voorkomen dat dit gebeurt, je tanden poetsen vooraf (indien mogelijk) en zet je tong achter je bovenste voortanden.
  • Denk aan een heerlijk gelukkig moment en kijk net boven de camera. De glimlach zal vloeien naar je gezicht en je zal mooi.
  • Probeer giechelen om uw glimlach er natuurlijker uitzien.
  • Glimlach met je ogen ook.
  • Lachen natuurlijk. Om u te helpen dit te doen, zet het puntje van je tong op de achterkant van je boventanden. Het helpt echt!
  • Maak uw houding natuurlijker door het maken van je lichaam gezicht ene kant en je gezicht naar de camera. Om gesloten ogen te vermijden, kijk iets naar de zijkant van de flitser.

Tips

 • Kijk altijd naar de positieve kant, niet de negatieve kant.
 • Geef een mooie glimlach, niet te groot of te klein.
 • Niet rechtop staan ​​als een stok, doe een beetje pose te kijken afkoelen.
 • Wees zelfverzekerd niet te chique en strak of rommelig uitzien als je dat doet zul je kijken om te perfectioneren niet te perfect of het zal te vreemd uitzien op de foto.
 • Neem de douche in de ochtend van de dag foto zodat je fris voelt.
 • Zorg ervoor dat je in een goed humeur en een goed gevoel. Als je een buikpijn, probeer dan het overslaan van de foto dag.
 • Probeer poses en zie wat er het beste uitziet.
 • Als je zwaar bent, schieten uit een hogere hoek.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de make-up ziet er natuurlijk uit. Als je heel veel make-up je zal zien echt nep!
 • Niet druk jezelf te veel om er goed uitzien.