Wkinl

Hoe om te poseren voor portretten

Na een paar eenvoudige regels zal drastisch helpen poses, of u nu het nemen van de foto of in het.

Stappen

Hoe om te poseren voor portretten. Plaats een voet achter de andere en zet hem in een hoek naar de camera, bij voorkeur 90 graden.
Hoe om te poseren voor portretten. Plaats een voet achter de andere en zet hem in een hoek naar de camera, bij voorkeur 90 graden.
 1. 1
  Plaats een voet achter de andere en zet hem in een hoek naar de camera, bij voorkeur 90 graden. Dit heeft een afslankend effect en ziet er natuurlijker uit.
 2. 2
  Plaats uw gewicht op je achterste voet. Dit zorgt voor een relaxte look. Het plaatsen van het gewicht op de voorste voet zorgt voor een edgy look, terwijl even verdelen het gewicht ziet er stijf.
 3. 3
  Kantel je hoofd een beetje schuin op een of andere kant. Het is gebruikelijk om te willen "rechtop staan", maar het kantelen van het hoofd zal je lijken meer ontspannen.
 4. 4
  Bij het ​​draaien van je hoofd is het natuurlijk om het naar de schouder kantelen dat je draaien in de richting en het heeft een natuurlijke uitstraling, maar als u wilt dat uw portret op te vallen en aan te trekken positieve aandacht kantel je hoofd de andere kant op in plaats daarvan. Deze techniek zal uw nek spieren flex op een aantrekkelijke manier sliming je nek en wordt het meest gebruikt door fotomodellen.
 5. 5
  Als de camera op ooghoogte of lager, lager uw kin zeer licht. Als je je zorgen maakt over een "tweede kin" verhogen de camera boven ooghoogte en kijk omhoog lichtjes. Dit werkt goed gezeten.
 6. 6
  Plaats je handen correct. Handen zijn vaak de tweede meest opvallende kenmerk in een foto na de ogen, maar we weten vaak niet wat te doen met hen. Wanneer handen zijn onder de taille, de pols moet krullend beneden of neutraal zijn. Wanneer handen zijn boven de taille, moet de polsen opkrullen. Ook, ze niet al te prominent aanwezig is. Houd duimen en vingers en proberen de handen wordt prominent in de samenstelling of te dicht bij de camera ten opzichte van de rest van het lichaam te voorkomen. Nogmaals, het breken van de regels kan een edgy look.
 7. 7
  Smile. Vaak mensen voelen zich niet comfortabel lachend op de vraag. Uiteraard is het beter om het spontane, maar niet altijd mogelijk maken. Vergeet niet dat een echt grote all out glimlach zelden ziet nep als de halve glimlach die mensen soms proberen. Als een glimlach kijkt "fake" is het omdat de spieren rond de ogen niet betrokken zijn. Wanneer u het nodig om te lachen op commando, denk aan eerst het creëren van de glimlach met je ogen en je lippen zullen volgen. Ook mensen vaak proberen om te gaan voor de ernstige of nadenkende blik te vermijden glimlachen, maar uiteindelijk uit als ze seriemoordenaars of half in slaap. Als je wilt gaan voor de nadenkende blik, het is vooral belangrijk om te onthouden de andere stappen. Kijk ontspannen en kantel het hoofd tijdens het kijken naar de camera met de ogen.
 8. 8
  Meer informatie over wat poses werk voor wie.

Tips

 • Vergeet niet dat, hoewel dwaze gezichten zijn leuk, met een foto van jezelf met gekruiste ogen en een screwed up gezicht in een middelbare school jaarboek kan betreuren zijn.