Wkinl

Hoe te maken gloeien in het donker verf

Leer de geheimen van het maken glow-in-the-dark verf. Het is zo makkelijk en je kunt een hoop geld besparen.

Stappen

Hoe te maken gloeien in het donker verf. Verkrijgen glow-in-the-dark poeder.
Hoe te maken gloeien in het donker verf. Verkrijgen glow-in-the-dark poeder.
 1. 1
  Verkrijgen glow-in-the-dark poeder.
 2. 2
  Glow poeder komt in verschillende kwaliteiten, variërend van graad 0 op het high-end tot rang 7 op de lage kant. Het belangrijkste verschil tussen de cijfers is de helderheid in vergelijking met de kosten. Binnen elke klasse, zijn er verschillende deeltjesgrootte beschikbaar, variërend van 8 micron tot 60.000 micron. Grotere deeltjes zijn helderder, maar ook een ruwere verf die gespikkelde kan gekeken.
 3. 3
  Als u van plan bent om een watergedragen medium te gebruiken, dan zal je 'coated glow powder "ook bekend als" bekleed fosforescerende pigment "nodig. Voor solvent of oliebasis mediums, kunt u standaard of stapels gloed poeder gebruiken.
 4. 4
  Verkrijgen van een verf medium
 5. 5
  Bij het ​​kiezen van een verf medium, op zoek naar een verf die is duidelijk, dik, en heeft geen UV-filters toegevoegd. Oplosmiddel Based mediums hebben schadelijke dampen en zijn niet veilig voor kinderen en kan in brand vliegen. Een op water gebaseerde medium wordt aanbevolen voor gebruik binnenshuis of in kinderkamers of met knutselen voor kinderen. Overweeg de aanschaf van een medium dat speciaal is ontworpen om fosforescerende pigment te schorten.
 6. 6
  Voeg 20% van het volume van de gloed poeder tot medium schilderen.
 7. 7
  Roer en je bent klaar.
 8. 8
  Afhankelijk van uw poeder / medium combinatie, uw nieuwe mix kan wel of niet houdbaar. Daarom alleen een mix van wat je kunt gebruiken binnen een uur.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • Merk op dat terwijl de poeder wordt meestal verkocht door de Ounce (gewicht maatregel), wordt verf meestal verkocht door de Fluid Ounce (volume maatregel). De twee metingen niet correleren.

Waarschuwingen

 • Terwijl glow poeders zijn meestal veilig, kunnen ze inademen gevaar opleveren. Ook veel mediums hebben andere gevaren. Daarom is het werken met gloed verf is niet geschikt voor projecten waarbij kinderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Glow in the dark poeder